18 Şubat 2015 Çarşamba

VE KAZANAN YARIŞMASI - VE KAZANAN YARIŞMASI JÜRİ ÜYELERİ VE YARIŞMACILAR

ve kazanan yarışması, ve kazanan yarışması ne zaman, ve kazanan yarışması jüri üyeleri, ve kazanan yarışma formatı, ve kazanan yarışması hakkında bilgi, ve kazanan yarışması jüri isimleri, ve kazanan yarışma başvuru formu, ve kazanan katılım formu, ve kazanan yarışması hangi kanalda ne zaman başlayacak, 

VE KAZANAN YARIŞMASI
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Son zamanlarda artan müzik ve şarkı yarışmalarına her gün bir yeni eklenmeye ve bazıları ise bitmeye devam ediyor. Ekranların bir numaralı şarkı yarışması olan O Ses Türkiye yarışması liderliğini korurken bu yarışmaya rakip olarak yeni bir yarışma daha başlamaktadır.

Star Tv ekranlarında başlayacak olan yeni yarışmasının ismi ise Ve Kazanan yarışması olacak. Merakla beklenen ve kazanan yarışmasının diğer yarışmalardan ayıran farklılık ise yarışmada toplamda 101 jüri üyesi bulunmasıdır. Toplamda 101 jüri üyesi olan Ve Kazanan yarışması Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşacaktır. 

Dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanan ve izlenme rekorları kıran The Winners isimli yarışmanın Türkiye ye uyarlanması olan Ve Kazanan yarışmasında jüri üyeleri olan 101 kişinin arasında halktan insanlar, konservatur öğrencileri, radyocu, müzik eğitmenleri, gunceltime.blogspot.com müzik eleştirmenleri gibi bir çok kişi görev alacak. Bu 101 kişi her hafta yarışmacılardan bir kişiyi oyları ile birinci seçecekler ve haftanın birincisine aldığı oy oranına göre para teklifi yapılacak ve yarışmacıya hayallerin mi yoksa para mı diye sorulacak, yarışmacı ister parayı alıp gidebilecek isterse yarışmaya devam edip finalde 500 bin TL'nin sahibi olabilecek.

Ve Kazanan Yarışması Jüri Üyeleri Kimler
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Ve Kazanan isimli şarkı yarışmasında W şeklinde oturmuş olan toplamda 101 jüri üyesi olacak bu 101 kişinin en önünde ise iki temsili jüri üyesi olacaktır. Ve Kazanan yarışmasında en önde oturacak olan iki ismi ise hepimiz çok yakından tanımaktayız. Bu isimler ise;

- Şebnem Ferah 
- Kenan Doğulu


Ve Kazanan Yarışması Nasıl Olacak

Ve Kazanan yarışmasının konsepti şöyle: 
Star TV’nin “Ve Kazanan” adıyla ekrana getireceği yarışmada yukarıda belirttiğimiz gibi 101 jüri üyesi yer alacak. Bu jüri üyeleri arasında halktan insanlar, konservatuar öğrencileri, müzik dünyasının önemli isimleri, müzik eleştirmenleri ve müzik eğitmenleri gibi bir çok isim yer alacak. 
W şeklindeki düzenlenecek 101 kişilik jüri bölümünün en önünde ise müzik dünyasının iki önemli ismi gunceltime.blogspot.com olan Şebnem Ferah ve Kenan Doğulu oturacak.
Henüz sunucusu belli olmayan yarışmada 101 kişilik jüri üyelerinin her hafta birinci seçtikleri yarışmacıya para teklifi yapılacak ve hayallerin mi yoksa para mı diye sorulacak, yarışmacıya parayı alıp gitme ve kalıp yarışma gibi seçenek sunulacak. 
Bu şekilde finale kalacak 8 yarışmacı, çeyrek final sonra, yarı finalde yarışarak 13 hafta sonunda 2 kişi kalacak ve bu iki kişiden birinci olan 500 Bin TL'lik ödülün sahibi olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder