18 Şubat 2015 Çarşamba

19 ŞUBAT PERŞEMBE OKULLAR TATİL Mİ - YARIN HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL 19 ŞUBAT 2015

perşembe okullar tatil mi, perşembe günü okul var mı yok mu, 19 şubat perşembe okullar tatil mi, 19 şubatta oklullar tatil olacak mı, 19 şubat 2015 perşembe günü kar tatili var mı, istanbulda okullar yarın perşembe günü tatil mi, perşembe okul var mı, 19/02/2015 perşembe okullar tatil olacak mı oldu mu, perşembe kar tatili olacak mı, kar tatili kaç gün olacak, hangi illerde okullar tatil, 19 şubat hangi illerde okullara tatil 

19 ŞUBAT PERŞEMBE OKULLAR TATİL Mİ

Son günlerde meteroloji tarafından yapılan açıklamalar ve uyarılar doğrultusunda hava sıcaklıklarının düşeceği ve yoğun bir kar yağışının etkili olacağı yetkililer tarafından duyurulmuş ve önlemler alınmıştı. 

Uyarılar ve tahminler neticesinde, yoğun kar yağışı 18 şubat Salı günü yağmaya başladı ve gece boyunca devam etti. Her yer beyaza bürünmüş durumdadır. Ülkenin doğu kesimlerindede başlayan ve etkisini gösteren kar yağışı hayatı olumsuz etlkilemeye devam ederken, çoğu köy yolları trafiğe kapanmıştır. Çoğu illerde ise oklullar tatil edlerek eğitime ara verilmiş durumdadır.

İstanbul'da da etkili olan kar yağışı bugünde etkisini göstererek yağmaya devam ediyor. Gece daha da artması beklenen kar yağışı için İstanbul Belediyesi bir çok önlem almış durumdadır. Salı günü akşama kadar ve gece de devam eden kar yağışı nedeni ile İstanbul Valiliği 18 Şubat Çarşamba günü için eğitime bir gün ara vererek okulları tatil etti. Bu habere sevinen öğrenciler ve veliler şimdi ise 19 Çarşamba günü için verilecek kararı beklemektedirler.

19 Şubat Perşembe Okullar Tatil Edildi...

Salı günü sabah saatlerinde başlayan ve etkisini sürdüren kar yağışı tüm İstanbul'luları ve tüm öğrencileri heyecanlandırarak valilikten yapılacak açıklamayı beklemektedirler. Gözü kulağı valiliğin internet sitesinde olan öğrenciler ve veliler, bu konuda açıklama ve yarın okulların tatil olup olmayacağı konusundaki haberleri beklemektedirler. 

19 Şubat 2015 Perşembe günü okullar tatil mi, değilmi diye merak edenler için valilikten beklenen haber geldi ve İstanbul genelinde ilkokul, Ortaokul ve liselerde eğitime 1 gün ara verilerek yarın tatil edildiği açıklandı. 


Ayrıca İstanbul Genelinde:
"Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri kar yağışı için aralarında Kar Kaplanının da olduğu 1028 araç ve iş makinesi, 4 bin 815 personel ile karlı hava koşullarıyla mücadele ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı tüm birimler ile ihtiyaç halinde hizmet veren şirketlerden araç ve personel desteği sağlanacak. 

AKOM Koordinasyonunda yürütülecek çalışmalara İtfaiye, 45 adet (Hızır güç) 6*6*6 Afet Müdahale ve Kurtarma Aracı ve 1.058 Personeli ile katılacak. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı; Kadıköy, Taksim, Saraçhane, Yenikapı, Eminönü, Üsküdar, Ümraniye, Beykoz, Göztepe, www.gunceltime.blogspot.com Kartal Meydanlarında; 223 Personel ve 38 araç ile kış mücadele çalışmaları yapacak.

Sizce Yarın Okullar Tatil Edilmeli midir?
Yorum yaparak yarın ile ilgili düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder