24 Şubat 2015 Salı

KÜÇÜK GELİN ZEHRA NEDEN DİZİDEN AYRILDI - ÇAĞLA ŞİMŞEK DİZİDEN AYRILDI MI

küçük gelin dizisi zehra öldümü, küçük gelin zehra neden öldü, çağla şimşek dizden neden ayrıldı, küçük gelin zehra diziden neden çıktı, çağla şimşek diziden ayrıldı mı, küçük gelin zehra gerçekten öldü mü, küçük gelindeki zehra neden diziden ayrıldı, çağla şimşek dizden çıktı mı,

ÇAĞLA ŞİMŞEK NEDEN DİZİDEN AYRILDI
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Başarılı bir çok diziye imza atan Samanyolu Tv yayınladığı diziler ile oldukça sevilmekte ve izlenmektedir. Samanyolu'nun ilgi ile izlenen dizilerinden biri olan Küçük Gelin dizisi yeni bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. 

Küçük gelin dizi oyuncuları arasında birbirinden başarılı isimlerin yer alması ile başrollerinde Çağla Şimşek, Ufuk Şen, Orhan Şimşek, Devrim Atmaca, Ece Baykal, Burcu Yüce gibi başarılı isimler yer almaktadır. Küçük Gelin dizisinin en çok sevilen karakterlerinden biri olan Zehra karakterini Çağla Şimşek canlandırmaktadır. 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Sevilen dizisinin yayınlanan son bölümünde ise izleyicileri üzecek bir şey yaşandı. Küçük Gelin dizisinin baş karakteri olan Zehra karakterinin ölmesi ile izleyici hüsrana uğramıştır. Zehra karakterini canlandıran Çağla Şimşek, diziden ayrılmış durumdadır. Samanyolu'nun sevilen dizisi küçük gelinde zehra doğum yaptı ve doğumdan sonra ise fenalaşarak ölmüş durumdadır. 

Dizinin sevenleri Küçük Gelin Zehra'nın ölümü ile ilgili şüpheye düşmüş durumdadırlar ve Küçük Gelin Zehra neden öldü, Çağla Şimşek diziden neden ayrıldı gibi soruları sormaya ve merak etmeye başlamaktadırlar. 

Dizideki zehra karakteri ile tanınan Çağla Şimşek adlı başarılı oyuncu diziden ayrılmış durumdadır. Çağla Şimşek diziden neden ayrıldığı ile ilgili bilgiler önümüzdeki günlerde netlik kazanacaktır. Sizlere buradan duyuracağız.

Konu Hakkında Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder