9 Şubat 2015 Pazartesi

SEVDAM ALABORA SELÇUK (İLKER KIZMAZ) KİMDİR - İLKER KIZMAZ KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

sevdam alabora oyuncuları, sevdam alabora oyuncu isimleri resimleri, sevdam alabora karakter isimleri, sevdam alaborada kim kimdir, sevdam alabora selçuk, sevdam alabora dizisi selçuk karakteri kim, sevdam alaboradaki selçuk kaç yaşında gerçek adı ne, selçuk resimleri sevdam alabora, ilker kızmaz kimdir, ilker kızmaz biyografi, ilker kızmaz resimleri, ilker kızmaz kaç yaşında boyu kilosu kaç, hangi dizilerde oynadı

SEVDAM ALABORA SELÇUK KİMDİR

Atv'nin yeni dizilerinden olan Sevdam Alabora dizisi birinci bölümü ile 10 Şubat akşamı izleyici ile buluşacak. Başarılı bir çok diziye imza atan Atv Sevdam Alabora dizisi ile de bu başarısını sürdürecektir. 

Başrollerinde yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu ve güzelliği ile dikkat çeken başarılı oyuncu Elçin Sangu'nun rol aldığı Sevdam Alabora dizisi hakkındaki bilgileri vermeye devam ediyoruz. 

Sevdam Alabora dizisinin oyuncuları kadar dizinin konusu da oldukça beğenilmektedir. Dizinin genel konusu, Bir Anadolu kasabasının varlıklı ve saygın ailesinin kızı, ailesinin karşı çıkacağı birine aşık olunca çareyi kaçmakta bulur. Bu kaçış macerası, yıllara yayılan sırlara, büyük günahlara, dayanılmaz acılara, aile dramına ve birkaç nesli etkileyecek trajik bir hikayeye dönüşür.

Sevdam Alanora dizi oyuncuları arasında Kadir Doğulu, Elçin Sangu, İlker Kızmaz, Sacide Taşener, Mutlu Güney, Zeynep Kumral, Mustafa Avkıran ve Gökçe Yanardağ gibi bir çok başarılı isimler yer almaktdır. 

İzleyici tarafından merak edilen konuların başında Sevdam Alabora dizisinde başolde olan ve Selçuk karakterini canlandıran İlker Kızmaz hakkındaki bilgiler olmaktadır. Sevdam Alabora dizisinde Selçuk karakterini canlandıran İlker Kızmaz hakkındaki merak edilen tüm bilgileri sizler için derledik. Yazımızın devamında İlker Kızmaz ile ilgili herşeyi bulabilirsiniz.

Sevdam Alabora Dizisindeki Selçuk Karakteri Kimdir

İlker Kızmaz Kimdir 

Sevdam Alabora dizisinde Selçuk karakterini canlandıran İlker Kızmaz, 9 Eylül 1975 tarihinde İzmir‘de doğmuştur. İzmir’de büyümüştür. Çocukluğunda torna tesviye, nakliye ve tezgâhtarlık gibi işlerde çalıştı. Liseden sonra çalışma hayatına atıldı. Çalışırken aynı zamanda yüksek öğrenimini tamamladı. Oyunculuğa İzmir’de özel tiyatrolarda başladı. 

2004 yılında İstanbul‘a geldi ve Ekol Drama Sanatevi‘nde oyunculuk eğitimi aldı. Bahçeşehir Üniversitesi‘nde oyunculuk eğitimi aldı. İlker Kızmaz, 2009 yılında Yönetmenliğini Levent Semerci‘nin yaptığı, başrolünde Mete Horozoğlu‘nun oynadığı “Nefes: Vatan Sağolsun” filminde rol aldı. Uzak doğu sporlarına da küçüklükten beri bir ilgisi olan İlker Kızmaz, iki sene aikido çalışmıştır. 

2012 yılında “Çanakkale 1915” adlı sinema filmindeYarbay Mustafa Kemal rolü ile karşımıza çıktı. 19 Nisan 2014 tarihinde TRT1‘de yayınlanmaya başlayan “Yedi Güzel Adam” adlı dizide rol almıştır. İlker Kızmaz, 2014 yılında yayınlanmaya başlayan ve başrollerinde Mete Horozoğlu, Ayça Bingöl olan Benim Adım Gültepe dizisinde Halil karakterini canlandırmıştır. İlker Kızmaz, 16 Haziran 2014 tarihinde Aslı Türkel ile evlendi. 

İlker Kızmaz Filmleri ve Dizileri: 

2014 – Yedi Güzel Adam (Kenan Hoca)
2014 – Benim Adım Gültepe (Halil)
2012 – Şubat (TV Dizisi) 
2012 – Çanakkale 1915 (Yarbay Mustafa Kemal)
2012 – Yol Ayrımı (TV Dizisi) 
2012 – Mahmut İle Meryem 
2012 – Kurt Kanunu (Cevdet Enis)
2012 – Cennetten Kovulmak (Sinema Filmi) 
2012 – Açlığa Doymak (Tahsin) 
2011 – Sırat (Yusuf Sancaktar) 
2010 – Güneydoğudan Öyküler Önce Vatan (Bülent)
2010 – Bilinmeyen Yaşın Yorgunu (Cengiz )
2009 – Nefes: Vatan Sağolsun (İlker Çavuş) 
2008 – Aşk-ı Memnu 
2007 – Duvar (İsa) 
2004 – Cennet Mahallesi 
2002 – Yeter Anne 
2002 – Sırlar Dünyası / Sır Kapısı 
2002 – Aslı ile Kerem

İlker Kızmaz Resimleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder