24 Şubat 2015 Salı

SİNAN AKÇIL BEST OF AŞK ALBÜMÜ VE ŞARKILARI - SİNAN AKÇIL 2015 YENİ ALBÜMÜ

sinan akçıl yani albümü, sinan akçıl 2015 best of aşk albümü, sinan akçıl yeni albüm şarkıları, best of aşk, sinan akçıl yeni şarkıları, sinan akçılın yeni albümü, sinan akçıl yeni albümü hakkında bilgi, sinan akçıl yeni şarkıları, sinan akçıl yeni albüm indir, sinan akçıl yeni albüm mp3 indir, sinan akcil best of ask albümü,

SİNAN AKÇIL YENİ 2015 ALBÜM ŞARKILARI
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Müzik dünyasının sevilen isimlerinden olan Sinan Akçıl, bu güne kadar çıkardığı albümler ve seslendirdiği şarkılar ile yediden yetmişe herkesin beğenisini kazanmayı başarmıştır. Kendi çıkardığı albümlerin yanı sıra bir çok sanatçı dostlarına da şarkı veren başarılı sanatçı Sinan Akçıl yeni albümü Best Of Aşk ile müzik marketlerde yerini aldı. 

Sinan Akçıl Best Of Aşk ismini verdiği yeni albümünde toplamda 12 şarkı yer almaktadır. Bu güne kadar yazmış olduğu ve başka sanatçıların yorumladığı şarkılarını bir albümde toplayan Sinan Akçıl şarkıları yeniden düzenleyerek seslendirmiştir.

Sinan Akçıl yeni albümünde kendi imzasını taşıyan ve farklı sanatçıların söyledikleri şarkıları, bunlardan bazıları ise; Ajda Pekkan’nın Arada Sırada, Ferhat Göçer’in Biri Bana Gelsin, İzel’in Anlayamazsın, Ziynet Sali’nin Rüya ve Her şey Güzel Olacak, Hande Yener’in Teşekkürler, Zeynep Casalini’nin Dokunma Bana gibi bilinen ve sevilen kendi şarkılarını yeniden yorumlayarak bir albümde toplamıştır. 

Sinan Akçıl'ın yeni albümünde bir de Xfactor Türkiye yarışmasından tanıdığımız Ferah Zeydan vokalleri de yer almakta. Albümün çıkış şarkısı ise daha önce Ferhat Göçer’in seslendirdiği ‘’Biri Bana Gelsin’’ isimli şarkı olarak belirlendi.

Sinan Akçıl Best Of Aşk Albüm Şarkıları 

bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
01. Sinan Akçıl – Dokunma Bana 

02. Sinan Akçıl – Biri Bana Gelsin feat.Ferah Zeydan 
03. Sinan Akçıl – Hafıza 
04. Sinan Akçıl – Rüya 
05. Sinan Akçıl – Teşekkürler 
06. Sinan Akçıl – Dön Bana 
07. Sinan Akçıl – Gurur 
08. Sinan Akçıl – Anlayamazsın 
09. Sinan Akçıl – Her Şey Güzel Olacak 
10. Sinan Akçıl – Çöp 
11. Sinan Akçıl – Arada Sırada 
12. Sinan Akçıl – Okyanus (Bonus Track)


Sinan Akçıl yeni albümü Best Of Aşk isimli albümündeki şarkıların sözleri ilerleyen günlerde eklanecektir. Bu yeni albümdeki şarkıların düzenlemelerinde Febyo Taşel, Erdem Yörük, Cem İyibardakçı, Birkan Şener ve Sekan Ölçer gibi isimlerin imzası bulunmaktadır. Xfactor Türkiye yarışmasından tanıdığımız Ferah Zeydan yeni albümde sanatçıya vokallik yapmıştır. 

Sinan Akçıl Albümü İle İlgili Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder