6 Şubat 2015 Cuma

MEDCEZİR MERT (TANER ÖLMEZ) KİMDİR - TANER ÖLMEZ KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

medcezir oyuncuları, medcezir dizi oyuncu isimleri, medcezirdeki oyuncuların resimleri, medcezir dizisi karakter isimleri, medcezir mert kimdir, medcezirdeki mert kimdir, medcezir dizisi mert karakteri kimdir, mert medcezir kimdir, medcezirdeki mertin gerçek adı, taner ölmez, taner ölmez kimdir, taner ölmez biyografi, taner ölmez kaç yaşında, taner ölmez resimleri, taner ölmez boyu kilosu kaç, 

MEDCEZİR DİZİSİ MERT KİMDİR

Geniş hayran kitlesine sahip olan Medcezir dizisi en çok izlenen dizilerin başında gelmektedir. Cuma akşamları Star Tv ekranlarında izleyici buluşan ve izleyiciyi soluksuz ekrana kitleyen medcezir dizisi yeni bölümleri ile devam etmektedir. 

Başrollerinde yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ile güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın rol aldığı Medcezir dizi oyuncuları arasında Taner Ölmez, Barış Falay, Serhat Parıl, Hazar Ergüçlü, Şebnem Dönmez, Aybüke Pusat, Defne Kayalar, Hale Sürel, Barış Alpaykut, Milay Daner gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

Medcezir dizisinde Yaman karakteri ile Mira karakteri arasındaki zorlu aşkı konu alan dizide genç oyuncu kadrosu dizinin konusu kadar dikkat çekmektedir. Sitemizde medcezir dizisi hakkında bilgileri vermeye devam ediyoruz.

Medcezir dizi oyuncuları arasında olan ve baş karakterlerden biri olan Mert karakteri dizide en çok aranan isimlerdendir. Medcezir dizisinde Mert karakterini canlandıran oyuncu Taner Ölmez isimli oyuncudur. Özellikle sorulan ve merak edilenler arasında medcezir mert kimdir, medcezirdeki mert karakteri kimdir, taner ölmez kimdir taner ölmez kaç yaşındadır gibi merak edilenlerin cevapları yazımızın devamındadır.

MEDCEZİR DİZİ OYUNCULARI>>>

Medcezir Dizisindeki Mert Karakteri Kimdir?

Taner Ölmez Kimdir 

Medcezir dizisinde Mert karakterini canlandıran Taner Ölmez 9 Ağustos 1986 yılında İstanbul da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde okumaktadır. İlk okul ve lise eğitimlerini İstanbul da tamamlayan genç oyuncu İlkokul yıllarında şiir okumuş, lise yıllarında şarkı söylemiştir. 
Taner Ölmez’in ailesinde hemen hemen herkesin sesi güzelmiş. Bu yeteneğini profesyonel olarak bir tek abisi kullanıyormuş. Ancak ünlü oyuncu şarkı söylemekten çok oyunculuğa yönelmiş. Taner Ölmez lise yıllarında çalışmaya başladığı bir Cafe’de tanışmış tiyatroyla. O yıllarda Taner Ölmez’i tiyatroya teşvik eden Tugay Mercan olmuş. 

İlk olarak Bakırköy Belediye Tiyatrosu’nda başlayan genç oyuncu tiyatroda eğitim veren disiplinli çalışması ile bilinen Aytekin Özen dersler almıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde öğrenci olan Taner Ölmez birçok dizi ve reklam filminde rol almıştır. Genç oyuncu İstanbul’un Altınları dizisindeki performansı ile dikkat çekmiştir. Kapalı Çarşı , Kül ve Ateş ve Tatar Ramazan dizilerinde de rol alan Taner Ölmez’in geniş kitleler tarafından tanınması ise Kayıp Şehir dizisi ile olmuştur. 1,75 cm boyunda ve 65 kilo ağırlığında olan başarılı oyuncu Taner Ölmez oyunculuğun yanı sıra Ülker Albeni, Ülker Sunny, Piyale Pigafest reklamlarında da oynamıştır. 

Star Tv ’de yayınlanan ve dünyaca ünlü The O.C. dizisinin uyarlaması olan Medcezir de Mert Serez karakterini canlandırmaktadır. Aynı zamanda 2014 yılında Katil Joe tiyatro oyununda gösterdiği başarıyla Afife Jale Tiyatro Ödülü'ne layık görülmüştür

Taner Ölmez Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder