9 Şubat 2015 Pazartesi

SEVDAM ALABORA SEVİNÇ (GÖKÇE YANARDAĞ) KİMDİR - GÖKÇE YANARDAĞ KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

sevdam alabora dizi oyuncuları, atv sevdam alabora dizisi, sevdam alabora oyuncu resimleri isimleri, sevdam alabora dizisindeki oyuncular kimler, sevdam alabora oyuncu kadrosu, sevdam alabora tüm oyuncular, sevdam alabora sevinç kimdir, sevdam alaboradaki sevinç karakteri kimdir gerçek adı ne, resimleri, gökçe yanrdağ kimdir, gökçe yanardağ biyografi, gökçe yanardağ resimleri, gökçe yanardağ kaç yaşında boyu kilosu oynadığı diziler

SEVDAM ALABORA SEVİNÇ KİMDİR

Atv'nin izleyici ile buluşan yeni dizisi Sevdam Alabora dizisi hakkında bilgileri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Merakla beklenen Sevdam Alabora dizisi ekranlarda olması ile beraber sizlere oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz. 

Sevdam Alabora dizisi başrollerinde olan Zeynep ve Gökhan karakterlerini yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu ile güzel oyuncu Elçin Sangu canlandırmaktadır. Sevdam alabora dizi konusu genel olarak dizinin baş karakterleri olan Gökhan ve Zeynep karakterlerinin zorlu aşk yaşamaları ile hayatlarında ki köklü değişim ve yıllar içinde öğrenecekleri sırlar konu alınacaktır. 

Sevdam Alabora dizi oyuncuları arasında Kadir Doğulu, Elçin Sangu, Başak Parlak, Mustafa Avkıran, İlker Kızmaz, Gökçe Yanardağ, Mutlu Güney, Sacide Taşaner, Zeynep Kumral gibi başarılı bir çok oyuncunun yer alması ile hem dizi konusu olarak hemde oyuncuları olarak büyük ilgi görmüştür.

Daha önce dizinin bir çok oyuncusunu tanıtmıştık. Bu yazımızda ise sevdam alabora dizisi oyuncuları arasında olan ve Sevinç karakterini canlandıran Gökçe Yanardağ isimli oyuncu hakkında bilgiler vereceğiz. Dizi ile birlikte sevdam alabora sevinç kimdir, sevdam alabora dizisindeki sevinç karakteri kimdir, kaç yaşında, gerçek adı nedir ve Gökce Yanardag kimdir, biyografi kaç yaşında gibi sorulan soruların cevapları yazımızın devamındadır.


Sevdam Alabora Dizisindeki Sevinç Karakteri Kimdir

Gökçe Yanardağ Kimdir 

Sevdam Alabora dizisinde Sevinç karakterini canlandıran Gökçe Yanardağ, 18 Eylül 1975 yılında İstanbul'da doğdu. 1991-2002 yılları arasına Başak Gürsoy Ajansı’na bağlı olarak çalıştı ve mankenlik yaptı. Mankenlik yaptığı süre boyunca tasarım yarışmaları ve yurtdışı fuarlarında düzenlenen defilelerde yer aldı. Mankenlik yaptığı süre boyunca Beymen Vakko ve Deri Show gibi pek çok firmanın defilesinde yer aldı. İTKİB’le yurtdışındaki fuarlarda çeşitli defilelere katıldı. Reklam filmlerinde oynadı.

Gökçe Yanardağ, 1996 yılında Türkiye güzellik yarışmasında 4. olan Gökçe Yanardağ, aynı yıl Japonya da düzenlenen Miss International güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil ederek ilk 10’a girdi. Damak Tadı isimli yemek programını sundu ve çeşitli reklam filmlerinde rol aldı. 1997 yılından sonra dizi oyunculuğu kariyerine başlayan Gökçe Yanardağ, ilk olarak Deli Divane dizisinde Zeliha rolünü oynadı. 

Daha sonraki yıllarda; Güz Gülleri, Kırık Ayna, Sıla, Aşk ve Ceza dizilerinde rol aldı. 2013 yılında başrollerde Emre Kınay, Hande Doğandemir ve Kerem Bürsin'in paylaştığı ''Güneşi Beklerken'' adlı dizide Tülin karakterini canlandırmıştır. Başarılı oyuncu Gökçe Yanardağ şimdilerde ise Atv de yayınlanan Sevdam Alabora dizisinde yer almakta ve Sevinç karakterini canlandırmaktadır. 

Gökçe Yanardağ Rol Aldığı Diziler

Güneşi Beklerken - (2013) - Tülin 
Aşk ve Ceza - (2010) - Nazan 
Hesaplaşma - (2009) - İpek 
Aşk Yakar - (2008) - Müjde 
Sıla - (2006) - Esma 
Aloya - (2006) - Aloya 
Beşinci Boyut - (2005) - Meltem 
Üç Kişilik Aşk - (2004) - Müge 
Haziran Gecesi - (2004) - Selen Sadık 
Büyük Buluşma - (2004) 
Savunma - (2001) 
Güz Gülleri - (2001) - Ayşe 
Aşk Hırsızı - (2001) 
Aşk Aynı Adreste - (2000) - Esra 
Deli Divane - (1997) - Zeliha


Gökçe Yanardağ Resimleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder