16 Şubat 2015 Pazartesi

BEŞ KARDEŞ FATMA (MERVE DİZDAR) KİMDİR - MERVE DİZDAR KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

merve dizdar kimdir, merve dizdar biyografi, merve dizdar hayatı, merve dizdar hakkında bilgi, merve dizdar resimleri, merve dizdar kaç yaşında, merve dizdar boyu kilosu kaç, beş kardeş fatma, beş kardeş dizisi fatma, beş kardeşteki fatma kim, beş kardeş fatma gerçek adı, beş kardeş dizisindeki fatmanın boyu kilosu kaç, beş kardeş dizi oyuncuları, beş kardeş karakter isimleri, beş kardeş dizisinde kim kimdir,

BEŞ KARDEŞ FATMA KİMDİR

Yayınladığı dizilere bir yenisini daha ekleyen Kanal D yepyeni bir diziyi daha izleyici ile buluşturuyor. Başarılı bir çok dizi yayınlayan Kanal D şimdi yeni olan Beş Kardeş dizisi ile de aynı başarısını sürdüreceğe benziyor. 

Beş Kardeş dizisinde daha önce Leyla ile Mecnun adlı sevilen dizide rol alan oyuncular bulunmaktadır. Ayrıca yönetmenliğini de yine aynı dizinin yönetmeni yapmaktadır. Beş Kardeş dizisi konusu anne ve babaları ölen beş kardeşin hikayeleri ve kardeşlerden en büyüğünün aileye sahip çıkmasını anlatan dizide beş kardeşin beşide birbirinden farklıdırlar.

Beş Kardeş dizi oyuncuları arasında Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak, Fatih Artman, Serdar Orçin, Melisa Sözen ve Nihal Yalçın’ın başrollerini paylaştığı Beş Kardeş dizisinde Ece Dizdar, Gizem Erdem, Merve Ateş, Eylül Su Sapan, Merve Dizdar, Ayşen Gruda, Sabriye Kara, Kuzey Yücehan, Zeynep Kızıltan, Serkan Kuru, Ercü Turan, Vedat Erincin, Banu Fotocan gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

Beş kardeş dizisinde Fatma karakterini canlandıran Merve Dizdar dizi oyuncuları arasında en çok aranan ve merak edilen isimlerden biridir. Beş Kardeş dizisinin başlaması ile birlikte izleyiciler tarafından beş kardeş fatma kimdir, bes kardes fatma gerçek adı nedir, kaç yaşında ve Merve Dizdar kimdir, merve dizdar resimleri, boyu kilosu kaç gibi sorular sorulmaktadır. Yazımızın devamında bu soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Beş Kardeş Dizisi Fatma Karakteri Kim?

Merve Dizdar Kimdir
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Beş Kardeş dizisinde Fatma karakterini canlandıran Merve Dizdar, 6 Nisan 1986 yılında İstanbul’da doğmuştur. Güzelliği ve oyunculuk performansı ile dizide dikkat çeken isimlerden olan Merve Dizdar, ilköğretim ve lise eğitimlerini İstanbul da tamamlayan başarılı oyuncu Üniversite eğitimini ise Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde tamamlamıştır. 

Üniversiteden sonra profesyonel eğitim almıştır. Kocaeli’ndeki Tema Sanat Merkezinde eğitmenlik yapmıştır. Sinema filmleri ve dizi oyunculuğu yapmaktadır. Çılgın Dershane Dizisinde Astrolog Özge karakteriyle ve Doksanlar Dizisinde Emre’ye aşık olan ve onun için herşeyi yapmayı göze alan Selin Karakteriyle hafızalarda yer edinmiştir. Merve dizdar şimdi ise Beş Kardeş dizisi ile izleyicinin karşısındadır. Merve Dizdar'ın boyu 1,68 ve kilosu ise 54 kilodur.

Merve Dizdar‘ın Oynadığı Dizi Ve Filmler 

Bir Ses Böler Geceyi 
Kırık Kalpler 
Kader Çizgisi 
İnsan Aldandı 
Doksanlar 
Çılgın Dershane 
Beş Kardeş

Merve Dizdar Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder