16 Şubat 2015 Pazartesi

LİVERPOOL BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA - 19 ŞUBAT LİVERPOOL BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI YAYIN HANGİ KANALDA

liverpool beşiktaş maçı, liverpool beşiktaş maçı ne zaman, liverpool beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda, liverpool beşiktaş maçını hangi kanal veriyor, liverpool beşiktaş maçı canlı yayın hangi kanal, liverpool beşiktaş maçı 19 şubat liverpool beşiktaş maçı hangi kanalda, beşiktaş liverpool maçını canlı veren kanallar, liverpool beşiktaş maçını hangi kanal verecek, 26 şubat beşiktaş liverpool maçı, beşiktaşın uefa maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta

LİVERPOOL BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Beşiktaş taraftarlarının ve tüm futbol severlerin merakla bekledikleri Beşiktaş Liverpool maçı ile ilgili bilgileri sizler için derledik. UEFA Avrupa Liği 2. tur maçları oynanmaya devam ediyor. Temsilcimiz olan Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarının bilgileri yazımızın devamındadır.

Bilindiği gibi UEFA Avrupa Liği 2. tur kuralarında Beşiktaş İngiliz devi olan Liverpool ile eşleşmişti. Beşiktaş UEFA Avrupa Liği 2. tur maçlarının ilkinde rakibi Liverpool'un evine konuk oluyor. İlk maçı Anfield Road da oynayacak olan Liverpool Beşiktaş karşılaşması 19 Şubat Perşembe akşamı saat 22:05 te başlayacaktır. 

Her iki takımda kazanmak için çıkacağız ve bu maça çok iyi hazırlandık ifadelerini kullanırlarken, taraftarların ise merakla bekledikleri ve sordukları sorulardan bir taneside, Liverpool Beşiktaş maçını hangi kanalın vereceğidir. UEFA Avrupa liği 2. tur maçlarından ilkini 19 Şubatta oynayacak olan Beşiktaş ikinci maçını ise 26 Şubat tarihinde İstanbulda oynayacaktır.


Futbolseverlerin bu önemli karşılaşma için merak ettikleri bilgiler Beşiktaş Liverpool maçı ne zaman saat kaçta ve liverpool beşiktaş maçını hangi kanal veriyor hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak gibi sorulardır. Bu soruların cevapları yazımızın devamındadır.

Liverpool Beşiktaş Maçı Ne Zaman

  - 19 Şubat Perşembe Akşamı

Liverpool Beşiktaş Maçı Saat Kaçta
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
  - Liverpool Beşiktaş Maçı Saat 22:05'te

Liverpool Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda

  - Liverpool Beşiktaş Maçı Star Tv de Canlı olarak verilecektir.


UEFA Avrupa Ligi temsilcimizden diğeri olan Trabzonspor da Napoli ile eşleşti ve maç bilgileri şu şekildedir, Trabzonspor da 2. tur maçının ilkini 19 Şubat Perşembe akşamı saat 20:00 de oynayacak ve ikinci maçını ise 26 Şubatta saat 22:05 de oynayacaktır.


19 Şubat Perşembe Liverpool Beşiktaş Maçı bilgileri yukarıdaki gibidir. Maçın bitimindenden hemen sonra ise Liverpool Beşiktaş Maçı ile ilgili önemli anları, Liverpool Beşiktaş Maçı kaç kaç bitti, Liverpool Beşiktaş Maçı golleri ve özeti gibi merak edilen tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder