21 Şubat 2015 Cumartesi

SURVİVOR ALL STAR SERENAY KİMDİR 2015 - SURVİVOR ALL STAR SERENAY AKTAŞ RESİMLERİ

survivor all star yarışmacı isimleri, survivor 2015 all star yarışmacıları kimler, survivor hakan, survivor all star serenay aktaş kimdir, survivor serenay biyografi, survivor 2015 serenay aktaş resimleri, survivordaki serenay, sörvayvır serenay, sorvayvır serenay, survayvır serenay aktaş kimdir, survivor serenay aktaş boyu, survivor serenay aktaş kaç yaşındadır

SURVİVOR SERENAY KİMDİR

bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı Survivor yarışması yeni sezonu ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Acun Ilıcalının kendi kanalı olan Tv8 de yayınlanacak olan Survior All Star yarışması 22 Şubatta izleyici ile buluşacak. Bu güne kadar survivorda yarışan isimlerden oluşan survivor kadrosunda kimlerin olduğunu daha önceki yazımızda paylaşmıştık.

Yayınlandığı dönemlerde en çok izlenen yarışmalardan biri olan Survivor ve her sezon farklı isimlerin yarıştığı sevilen yarışmada bu sezonda yine birbirinden ünlü isimler yer almaktadır. Survivor All Star yarışmacıları arasında Pascal Nouma, Merve Oflaz, Nadya Zagli, Fulya Keskin, Hilmi Cem, Duygu Çetinkaya, Turabi Çamkıran, Berna Canbeldek, Sahra Işık gibi adından söz ettiren ve bu güne kadarki survivor yarışmalarına damga vurmuş isimler yarışmaktadır. 


22 yarışmacının yer alacağı Survivor All Star yarışması 22 şubatta ekranlarda olacaktır. Sitemizde sizlere survivor all star yarışması ile ilgili her türlü bilgileri aktarmaya devam edeceğiz. Survivor yarışmacılarının kimler olduğunu daha önceki yazımızda paylaşmıştık. Yarışmanın başlaması ile beraber izleyicilerin yarışma hakkında ve yarışmacılar hakkında merak ettikleri isimlerden bir tanesi de Serenay Aktaş  isimli yarışmacı olmaktadır. 

SURVİVOR ALL STAR YARIŞMACILARI>>>

Serenay Aktaş Kimdir

bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Survivor All Star yarışmacıları arasında olan ve daha önce Survivr Ünlüler Gönüllüler yarışmasından ve bir çok dizden tanıdığımız Serenay Aktaş yarışmanın iddialı yarışmacıları arasındadır. Survivor Serenay Aktaş, 1 Ekim 1993 yılında İstanbul Bakırköy'de doğmuştur. 22 yaşında olan güzel yarışmacı Serenay Aktaş bayan futbolcudur.

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi takımlarından 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor görev alan yetenekli bir futbolcudur. Yazı yazmaya da özel bir ilgisi bulunan Serenay Aktaş şiir dili etkisi taşıyan düz yazılarını da ileride yayımlamayı düşünüyor. Bu güne kadar bir çok dizi ve reklamlarda oynayan Seranay Aktaş oyunculukta da başarısını göstermiştir. Tüm bunların yanında halen özellikle oyunculukla ilgili çok yönlü çalışmalarını sürdüren Serenay Aktaş, oyunculuk ile ilgili eğitimler almaya devam etmektedir. 

İlk olarak Kanıt dizisi ile oyunculuğa başlayan Serenay Aktaş, ardından Türk Malı, Yahşi Cazibe, Kalbim Seni Seçti ve Alemin Kralı gibi dizilerde konuk oyuncu olduktan sonra ilk ana cast projesi Arka Sıradakiler dizinde Gülüm karakteriyle tanınmıştır. Serenay Aktaş Muhteşem yüzyıl dizisinde (Ayşe Hatun) karakterini canlandırmıştır. Muhteşem Yüzyıl'da bir sezon oynadıktan sonra Serenay Aktaş'ın ilk sinema filmi olan Çılgın Dersane 3'te (Merve) karakterini canlandırmıştr. Serenay Aktaş 2014 yılında Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Survivor Ünlüler - Gönüllüler'e katılan Aktaş; Survivor'da Ünlüler adasında 91 gün kaldıktan sonra elenmiştir. Survivor yarışmasının ardından Figüran isimli sinema filminde başrol oynamıştır.

Serenay Aktaş Rol Aldığı Dizi ve Filmler

2014 – Çılgın Dersane 3 (Sinema Filmi)
2013 – Bir Varmış Bir Yokmuş (Ece Hanım Konağı)(Sinema Filmi) 
2012 – Muhteşem Yüzyıl (3. 4. Sezon) (dizi)
2011 – Arka Sıradakiler (dizi) 
2011 – Şüphe (dizi) 
2011 – Kalbim Seni Seçti(dizi) 
2011 – Yahşi Cazibe(dizi) 
2011 – Alemin Kıralı(dizi) 
2010 – Türk Malı (dizi) 
2010 – Umut yolcuları (dizi) 
2010 – Kanıt (dizi)


Serenay Aktaş Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder