11 Şubat 2015 Çarşamba

OGÜN ŞANLISOY SON DEFA ŞARKISI VE SÖZLERİ 2015 - OGÜN ŞANLISOY SON ŞARKI SÖZÜ

ogün şanlısoy yeni albüm şarkıları ve isimleri, ogün şanlısoy 2015 sen uyurken albümü, ogün şanlısoy yeni şarkılarının isimleri, ogün şanlısoy son defa şarkısı, ogün şanlısoy son defa şarkı sözleri, ogün şanlısoy son defa indir, albüm dinle indir, son defa şarkı sözü ogün sanlisoy, ogün şanlısoy son defa sözü

OGÜN ŞANLISOY SON DEFA
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Bu güne kadar çıkardığı toplam 6 solo albüm ile geniş kitleler ulaşan ve oldukça sevilen isim olan Ogün Şanlısoy, şimdi 7. albümünü sevenleri ile buluşturuyor. Ogün Şanlısoy Sen Uyurken ismini verdiği 2015 yeni albümünü tüm müzikseverlerin beğenisine sundu. Ogün Şanlısoy'un yeni Sen Uyurken isimli albümünde toplamda 9 şarkı bulunmaktadır. Bugüne kadar bir çok başarılı albüm ve şarkılara imza atan Ogün Şanlısoy yeni albümü ile tüm www.gunceltime.blogspot.com müzik marketlerde yerini aldı. Hayranlarının merakla bekledikleri sen uyurken albümünde birbirinden güzel şarkılar yer almaktadır.

Rock müziğin sevilen isimlerinden olan Ogün Şanlısoy, uzun bir aradan sonra tekrar sevenlerinin karşısına çıkıyor. Uzun bir süredir albüm çıkarmayan başarılı sanatçı Ogün Şanlısoy en son 2012 yılında çıkardığı akustik isimli albhümü ile oldukça beğenilmişti. Suskunluğunu bozan sevilen sanatçı Ogün Şanlısoy 7. solo albümü olan sen uyurken ile yine adından söz ettireceğe benziyor.  

Başarılı sanatçının Sony Music etiketi ile çıkan ve raflarda yerini alan Sen uyurken albümündeki şarkıların tamamının sözleri ve müzikleri Ogün Şanlısoy imzasını taşımaktadır. Yeni albümünün çıkış parçası olarak ise Ogün Şanlısoy Son Defa isimli şarkıyı seçmiş ve bu şarkıya klipte çekilşmiştir. Sizlere bu yazımızda Ogün Şanlısoyun yeni albümünün çıkış parçası olan Son Defa isimli şarkının sözlerini paylaşacağız.


Ogün Şanlısoy Son Defa Şarkı Sözleri
Ogün Şanlısoy - Son Defa 

(Şarkı Sözleri Eklenecektir)



Sevilen sanatçı Ogün Şanlısoy'un Son Defa isimli şarkısının sözleri en kısa zamanda eklenecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder