6 Şubat 2015 Cuma

MEDCEZİR BEREN (MİRAY DANER) KİMDİR - MİRAY DANER KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

medcezir oyuncuları, medcezir dizi oyuncu isimleri, medcezirdeki oyuncuların resimleri, medcezir dizisi karakter isimleri, medcezir beren kimdir, medcezirdeki beren kimdir, medcezir dizisi beren karakteri kimdir, beren medcezir kimdir, medcezirdeki berenin gerçek adı, miray daner, miray daner kimdir, miray daner biyografi, miray daner kaç yaşında, miray daner resimleri, miray daner boyu kilosu kaç, 

MEDCEZİR DİZİSİ BEREN KİMDİR

Geniş hayran kitlesine sahip olan Medcezir dizisi en çok izlenen dizilerin başında gelmektedir. Cuma akşamları Star Tv ekranlarında izleyici buluşan ve izleyiciyi soluksuz ekrana kitleyen medcezir dizisi yeni bölümleri ile devam etmektedir. 

Başrollerinde yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ile güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın rol aldığı Medcezir dizi oyuncuları arasında Taner Ölmez, Barış Falay, Serhat Parıl, Hazar Ergüçlü, Şebnem Dönmez, Aybüke Pusat, Defne Kayalar, Hale Sürel, Barış Alpaykut, Miray Daner gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

Medcezir dizisinde Yaman karakteri ile Mira karakteri arasındaki zorlu aşkı konu alan dizide genç oyuncu kadrosu dizinin konusu kadar dikkat çekmektedir. Sitemizde medcezir dizisi hakkında bilgileri vermeye devam ediyoruz.

Medcezir dizi oyuncuları arasında olan ve baş karakterlerden biri olan Beren karakteri dizide en çok aranan isimlerdendir. Medcezir dizisinde Beren karakterini canlandıran oyuncu Miray Daner isimli oyuncudur. Özellikle sorulan ve merak edilenler arasında medcezir beren kimdir, medcezirdeki beren karakteri kimdir, Miray Daner kimdir, miray daner kaç yaşındadır gibi merak edilenlerin cevapları yazımızın devamındadır.

Medcezir Dizisindeki Beren Karakteri Kimdir?

Miray Daner Kimdir 

Medcezir dizisinde Beren karakterini canlandıran Miray Daner, 15 Ocak 1999 İstanbul doğumludur. Medcezir dizisinin güzel oyuncularından biri olan Miray Daner medcezir dizisinde Mira’nın kardeşini ve dizideki ismiyle Beren karakterini canlandırmaktadır. 

Genç oyuncu birçok dizide rol almıştır. İlk öncelikle Bez bebek dizisinde küçükte olsa bir rol alan Miray Daner daha sonra Star’da daha önce yayınlanan Papatyam dizisinde Metin Akpınar gibi ünlü oyuncuların yanında Gonca karakteri canlandırmıştır. 

Güzel oyuncu 2012-2013 yıllarında yönetmenliğini Kerim Çakıroğlu’nun yaptığı fox tv ‘de yayınlanan Merhaba Hayat dizisinde Dünya karakteri canlandırmıştır. Birçok filmde rol alan Miray Daner 2011 yılında yönetmenliğini Hande İpekçinin yaptığı Çınar Ağacı filminde Pelin karakteriyle rol oynayan güzel oyuncu 2013 yılında ise yönetmenliğini Murat Şeker yaptığı Arkadaşım Max filminde Melda ismiyle rol almıştır.

Daha sonra güzel ve genç oyuncu Miray Daner Star Tv nin sevilen dizisi olan Medcezir de rol alamaya başlamıştır. Dizide Sernay Sarıkaya nın canlandırdığı Mira karakterinin kardeşi olan Beren karakterini canlandırmaktadır.

Miray Daner Rol Aldığı Dizi ve Filmler

2009 Bez Bebek Oyuncak
2009 Papatyam Gonca 
2012-Günümüz Zil Çalınca Duygu
2012 Zil Çalınca Avı Miray
2012-2013 Merhaba Hayat Dünya
2013- Medcezir Beren

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder