18 Şubat 2015 Çarşamba

SURVİVOR ALL STAR ÖZLEM ÇALIN KİMDİR 2015 - SURVİVOR ALL STAR ÖZLEM BİYOGRAFİ RESİMLERİ

survivor all star yarışmacı isimleri, survivor 2015 all star yarışmacıları kimler, survivor özlem, survivor all star özlem çalın, survivor all star özlem çalın kimdir, survivor özlem çalın biyografi, survivor 2015 özlem çalın resimleri, survivordaki özlem, sörvayvır özlem, sorvayvır özlem, survayvır özlem çalın kimdir

SURVİVOR ALL STAR ÖZLEM KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Bu güne kadar bir çok ünlü ismin yer aldığı ve kıyasıya yarıştığı, dünyanın en zor yarışması olarak tarif edilen survivor yarışması ekranlarda olmaya devam edecek. 22 Şubatta başlayacak olan 2015 survivor yarışmasının ismi survivor all star olmaktadır. Adından da anlaşıldığı gibi bu sene ki survivorda tanınmış isimler olacak. Daha önce ki survivor serilerine katılmış şampiyon olan ve finale kalan yarışmacılardan oluşan ekipte birbirinden ünlü isimler yer almaktadır. 

Yayınlandığı dönemlerde en çok izlenen yarışmalardan biri olan Survivor ve her sezon farklı isimlerin yarıştığı sevilen yarışmada bu sezonda yine birbirinden ünlü isimler yer almaktadır. 

Survivor All Star yarışmacıları arasında Pascal Nouma, Merve Oflaz, Nadya Zagli, Fulya Keskin, Hilmi Cem, Duygu Çetinkaya, Turabi Çamkıran, Berna Canbeldek, Sahra Işık gibi adından söz ettiren ve bu güne kadarki survivor yarışmalarına damga vurmuş isimler yarışmaktadır. 22 yarışmacının yer alacağı Survivor gunceltime.blogspot.com All Star yarışması 22 şubatta ekranlarda olacaktır.
Sitemizde sizlere survivor all star yarışması ile ilgili her türlü bilgileri aktarmaya devam edeceğiz. Survivor yarışmacılarının kimler olduğunu daha önceki yazımızda paylaşmıştık. Yarışmanın başlaması ile beraber izleyicilerin yarışma hakkında ve yarışmacılar hakkında merak ettikleri isimlerden bir tanesi de Özlem Çalın isimli yarışmacı olmaktadır. 

Survivor Özlem Çalın Kimdir
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Survivor All Star yarışmasında dikkat çeken yarışmacılardan bir tanesi de Özlem Çalın isimli güzel yarışmacıdır. Daha önce 2007 yılında yapılan Survivor Aslanlar-Kanaryalar yarışmasından tanıdığımız ve unutulmaz olan Özlem Çalın 16 Mart 1982 yılında İstanbul da doğmuştur. 

Kocaeli Üniversitesi Beden eğitimi yüksek okulu (BESYO) ‘Antrenörlük’ bölümünü okumaktadır. Antrenörlük eğitimi öncesinde uzun yıllar voleybol oynamış olan Özlem Çalın son gunceltime.blogspot.com olarak Fenerbahçe’de oynarken oyun esnasında sakatlandığı için voleybolu bırakmıştır. Çok sevdiği için tamamen vazgeçmeyip ikinci ligde devam etmiştir. Hala ise yüzme, hentbol ve atletizm ile ilgilenmektedir.

2007 Survivor Aslanlar Kanaryalar da yarışan ve başarılı performans sergileyen güzel yarışmacı Özlem Çalın şimdi ise Survivor en iyiler arasında olacak ve birinci olmak için yarışacaktır.

Survivor Özlem Çalın Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder