11 Şubat 2015 Çarşamba

BEŞ KARDEŞ DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - BEŞ KARDEŞ DİZİSİ KANAL D

beş kardeş dizisi, beş kardeş dizi oyuncuları, beş kardeş dizisi oyuncu isimleri, beş kardeş dizi konusu, beş kardeş karakter isimleri, beş kardeş dizisi oyuncu kadrosu, beş kardeş dizisinde kim kimdir, beş kardeş oyuncu resimleri, beş kardeş yeni bölüm fragmanı, beş kardeş

BEŞ KARDEŞ DİZİ OYUNCULARI 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Kanal D ekranlarında yepyeni bir dizisi daha izleyici ile buluşuyor. Daha önceden tanınan ve bilinen dizi olan Leyla ile Mecnun dizi ekibinin yeni Beş Kardeş isimli dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlamaktadır. Yeni dizi Beş Kardeş ile ilgili tüm bilgileri sizler için derledik. Kanal D de başlayacak olan ve komedi tarzında bir dizi olan Beş Kardeş dizisi Pazartesi akşamları izleyicinin karşısında olacaktır.

Yapımcılığını Ay yapımın yaptığı senarist ve yönetmenliğini ise Leyla ile Mecnun dizisinden tanınan Onur Ünlü yapmaktadır. Beş Kardeş dizi oyuncuları arasında Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak, Fatih Artman, Serdar Orçin, Melisa Sözen ve Nihal Yalçın’ın başrollerini paylaştığı Beş Kardeş dizisinde Ece Dizdar, Gizem Erdem, Merve Ateş, Eylül Su Sapan, Merve Dizdar, Ayşen Gruda, Sabriye Kara, Kuzey Yücehan, Zeynep Kızıltan, Serkan Kuru, Ercü Turan, Vedat Erincin, Banu Fotocan gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

Kanal D de yeni başlayan Beş Kardeş dizi konusu genel olarak, anne ve babalarını depremde kaydeden Beş Kardeşin bir arada beraber yaşamalarını konu alacaktır. Birbirinden farklı ve birbirlerine zıt olan beş kardeşin her zorluğa ve olaylara karşı bir arada sevgi ve saygı ile yaşamaları konu alınmaktadır.

Yazımızın devamında Beş Kardeş dizisi ile ilgili bir çok bilgiyi ve Beş Kardeş dizi oyuncuları kimler, beş kardeş dizi konusu nedir, beşkardeş dizisi karakter isimleri ve oyuncu isimleri neler gibi sorulan soruların cevaplarını bulabilirsiniz. 

Beş Kardeş Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Beş Kardeş Sait - Serkan Keskin Kimdir>>>
Beş Kardeş Orhan - Osman Sonant Kimdir>>>
Beş Kardeş Turgut Tansu Biçer Kimdir>>>
Beş Kardeş NazımNadir Sarıbacak Kimdir>>> 
Beş Kardeş Aziz Fatih Artman Kimdir>>>
Beş Kardeş Kudret - Serdar Orçin Kimdir>>>
Beş Kardeş FahriyeMelisa Sözen Kimdir>>>
Beş Kardeş CananNihal Yalçın Kimdir Tıklayınız>>>
Beş Kardeş Şevval - Ece Dizdar Kimdir Tıklayınız>>>
Beş Kardeş Deniz Gizem Erdem Kimdir>>>
Beş Kardeş Melike Merve Ateş Kimdir>>>
Beş Kardeş NazlıEylül Su Sapan Kimdir Tıklayınız>>>
Beş Kardeş FatmaMerve Dizdar Kimdir Tıklayınız>>>
Beş Kardeş MukadderAyşen Gruda Kimdir>>>
Beş Kardeş Asiye Sabriye Kara Kimdir>>>
Beş Kardeş Hasan Kuzey Yücehan Kimdir>>>
Beş Kardeş Yasemin Zeynep Kızıltan Kimdir>>>
Beş Kardeş Sacit Serkan Kuru Kimdir>>>
Beş Kardeş ŞehsuvarErcü Turan Kimdir>>>
Beş Kardeş KahyaVedat Erincin Kimdir>>>
Beş Kardeş Osman Amca Köksal Engür Kimdir>>>
Beş Kardeş Hakkı Serhat Talay Kimdir>>>
Beş Kardeş Necla Banu Fotocan Kimdir>>>
Beş Kardeş Efkan - Erşan Utku Ölmez Kimdir>>>
Beş Kardeş Taşkın Ahmet Kaynak Kimdir>>>
Beş Kardeş Birol Eren Şahin Kimdir>>>
Beş Kardeş İrfan Tevfik Yapıcı Kimdir>>>
Beş Kardeş Çetin - Ziya Çiçek Kimdir>>>


Beş Kardeş Dizi Konusu
Sait, Nazım, Turgut, Orhan ve Aziz birbirlerine en ufak bir şekilde bile benzemeyen beş kardeştir. Bu şahsına münhasır beş kişiyi ayrılmaz biçimde bağlayan tek bir şey vardır; sarsılmaz bir aile olmaları. Beş kardeşten müteşekkil bu aile, eski bir mahallede, dededen kalma ahşap bir konakta bir arada yaşamaktadırlar. Kardeşlerin en büyüğü Sait, depremde anne ve babalarını kaybettiklerinden beri ailenin babası gibidir. Kardeşlerini her türlü zorluğa rağmen bir arada tutmayı başarmıştır. Duygusal gazeteci Nazım, mahallenin imamı Turgut, şarkıcılık hayalleri kuran bodyguard Orhan ve at yarışı tutkunu havai Aziz. Şimdi artık, koca koca adamlar olsalar da, kaç yaşına gelirlerse gelsinler, hepsi Sait'in çocuğu gibidir. Ve hiçbiri, Sait'ten veya birbirlerinden ayrı bir yaşam sürmeyi hayal bile etmemektedir. Ta ki, Sait bir gün kendi adına bir kararla çıkagelene kadar. 

Artık kendine bir yuva kurmaya karar veren Sait kardeşlerine, evleneceğini açıklar. Mahallede annesi ve abisiyle yaşayan, temiz, sakin, dürüst bir kadın olan Canan'la evlenecektir. Kardeşler bu beklenmedik karara karşı çıkarken Sait'in hayatı, durulacağı yerde gittikçe karışacaktır. Çünkü, yıllar evvel mahalleden ayrılan, Sait'in büyük aşkı Fahriye, geri döner. Şimdi bir yanında, geçmişten gelen büyük bir aşk yarası Fahriye, bir yanında da,bugün ona huzurlu ve mutlu bir yuva vaad eden Canan vardır. Sait, iki kadın arasında savrulurken, kardeşler de kendi küçük hayatları içinde hiç beklemedikleri yollara gireceklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder