16 Şubat 2015 Pazartesi

BEŞ KARDEŞ ŞEVVAL (ECE DİZDAR) KİMDİR - ECE DİZDAR KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

beş kardeş şevval kimdir, beş kardeş şevval kaç yaşında, beş kardeşteki şevvalin gerçek adı ne, beş kardeş oyuncu kadrosu, beş kardeş şarkıcı kız şevval kimdir, ece dizdar kimdir, ece dizdar kaç yaşında, ece dizdar biyografi, ece dizdar resimleri, ece dizdar hakkında bilgi, ece dizdar boyu kilosu kaç, beş kardeş dizi oyuncuları, 5 kardeş dizisi şevval kim,

BEŞ KARDEŞ ŞEVVAL KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Yayınladığı dizilere bir yenisini daha ekleyen Kanal D yepyeni bir diziyi daha izleyici ile buluşturuyor. Başarılı bir çok dizi yayınlayan Kanal D şimdi yeni olan Beş Kardeş dizisi ile de aynı başarısını sürdüreceğe benziyor. 

Beş Kardeş dizisinde daha önce Leyla ile Mecnun adlı sevilen dizide rol alan oyuncular bulunmaktadır. Ayrıca yönetmenliğini de yine aynı dizinin yönetmeni yapmaktadır. Beş Kardeş dizisi konusu anne ve babaları ölen beş kardeşin hikayeleri ve kardeşlerden en büyüğünün aileye sahip çıkmasını anlatan dizide beş kardeşin beşide birbirinden farklıdırlar.

Beş Kardeş dizi oyuncuları arasında Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak, Fatih Artman, Serdar Orçin, Melisa Sözen ve Nihal Yalçın’ın başrollerini paylaştığı Beş Kardeş dizisinde Ece Dizdar, Gizem Erdem, Merve Ateş, Eylül Su Sapan, Merve Dizdar, Ayşen Gruda, Sabriye Kara, Kuzey Yücehan, Zeynep Kızıltan, Serkan Kuru, Ercü Turan, Vedat Erincin, Banu Fotocan gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

Beş kardeş dizisinde Şevval karakterini canlandıran Ece Dizdar dizi oyuncuları arasında en çok aranan ve merak edilen isimlerden biridir. Beş Kardeş dizisinin başlaması ile birlikte izleyiciler tarafından beş kardeş şevval kimdir, bes kardes sevval gerçek adı nedir, kaç yaşında ve Ece Dizdar kimdir, ece dizdar resimleri, boyu kilosu kaç gibi sorular sorulmaktadır. Yazımızın devamında bu soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

BEŞ KARDEŞ DİZİ OYUNCULARI>>>

Beş Kardeş Dizisi Şevval Karakteri Kim?

Ece Dizdar Kimdir
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Beş Kardeş dizisinde Şevval karakterini canlandıran Ece Dizdar, 17 Mayıs 1979 yılında İstanbul’da doğmuştur. Denizaltıcı olan babasının görevi nedeniyle çocukluğu boyunca Türkiye’nin birçok şehrinde ve Pakistan, Belçika, İngiltere gibi ülkelerde yaşamıştır. Gezdiği yerlerde genelde DoDDS Amerikan okullarında okudu. Ortaokul yıllarında Belçika’da müzikal oyunculuğu, ses ve dans üzerine eğitim aldı, 2 yıl boyunca çocuk konservatuarı kapsamında sahneye çıktı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesini bitirdikten sonra Londra’ya taşınan oyuncu, ARTSED oyunculuk akademisinde burslu olarak oyunculuk eğitimini tamamladı ve profesyonel oyunculuk kariyerine adım attı. 

Ece Dizdar Tiyatro DOT için Shopping and F…ing ve Festen gibi oyunların çevirilerini yapmıştır. Profesyonel reklam ve tanıtım dublajcısıdır. Ece Dizdar hala İngiltere’de ve Türkiye’de tiyatro, televizyon ve sinema alanlarında oyunculuk yapmaktadır. Adını ilk filmi 2002 yılında oynadığı En Son Babalar Duyar televizyon dizinde duyurdu. Sonra kariyerine 2003 yılında aldığı ikinci dizisi Esir Şerin Gözyaşları devam etti. 2004 yılında oynadığı Hayalet dizisinden sonra kariyerine ara verdi. 2011 yılında Karakol adlı dizide 'Dicle' karakterini oynadı. 2012'de Şubat adlı dizide 'Yeşim' karakterini canlandırmıştır. Oyuncunun son dizisi Güneşi Beklerken adlı televizyon dizisinde 'Melda' karakterini canlandırmıştır. Başarılı ve güzel oyuncu Ece Dizdar Beş Kardeş dizisinde Şevval karakterini canlandırmaktadır. 

Ece Dizdar Rol Aldığı Diziler

2013 - Güneşi Beklerken (Melda) 
2012 - Şubat (Yeşim) 
2011 - Karakol (Dicle) 
2004 - Hayalet (Funda) 
2003 - Esir Şehrin Gözyaşları (Patric'in Karısı) 
2002 - En Son Babalar Duyar 

Ece Dizdar Oynadığı reklamlar 

Siemens - 2010 
Selpak - 2009 
Çerezza - 2007 
Vodafone - 2008 
Dove - 2008 
Lipton Demlik Poşet - 2003 
İçim Pudding - 2003

Ece Dizdar Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder