1 Şubat 2015 Pazar

BEDEL DİZİSİ GÖNÜL (DİLARA ÖZTUNÇ) KİMDİR - DİLARA ÖZTUNÇ KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ

bedel dizisindeki gönül, bedel gönül karakteri, bedel gönül resimleri, bedel dizisi gönül karakteri, bedel gönül gerçek adı, bedel gönül kaç yaşında, bedel gönül kaç yaşında, dilara öztunç, dilara öztunç kimdir, dilara öztunç biyografi, dilara öztunç resimleri, dilara öztunç kaç yaşında boyu kilosu kaç, bedel dizisi gönül hayatı,

BEDEL DİZİSİ GÖNÜL KİMDİR

Günümüzde önemli yere sahip olan diziler her geçen gün artmaya devam etmektedir. Kanalların büyük önem verdiği diziler en çok izleyiciyi çeken yapımlardandır. Dizilerin artması ile dizi oyuncuları da çoğalmaktadır. Bizde sizlere dizi oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz.

Atv'nin sevilen dizilerinden biri olan Bedel dizisi yayınlanması ile izleyicinin beğenisini kazanmayı başarmıştır. Muhteşem oyuncu kadrosu ile ekranlarda olan Bedel dizisi konusu ile de dikkat çekmektedir.

Bedel dizi oyuncuları arasında Sedef Avcı, Necip Memili, Berk Erçer, Gonca Sarıyıldız, Osman Alkaş, Dilara Öztunç, Kerem Kupacı gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır.

Bedel dizisi ile ilgili bir çok bilgiyi vermiştik. Bu yazımızda ise bedel oyuncu kadrosunda olan ve dizide beğenilen isimlerden olan Dilara Öztunç hakkında bilgiler vereceğiz. Bedel dizisinde, Dilara Öztunç Gönül karakterini canlandırmaktadır. Bedel dizisi gönül karakteri ile ilgili ve Dilara öztunç hakkında ki bilgiler yazımızın devamındadır.

BEDEL DİZİ OYUNCULARI KİMLER>>>

Bedel Dizisindeki Gönül Karakteri Kimdir?

Dilara Öztunç Kimdir 

Bedel dizisinde Gönül karakterini canlandıran 17 Mart 1989 tarihinde İstanbul’da doğan Dilara Öztunç hayatı boyunca İstanbul’da olan güzel oyuncu Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünden mezun olmuştur.
Özellikle kendisini Küçük Sırlar dizisinde Heves rolüyle tanıyoruz. Bir ara profesyonel olarak da voleybol oynayan oyuncu aynı zamanda 2008 yılında düzenlenen Elit Model Look güzellik yarışmasında da Türkiye üçüncülüğü kazanmıştır. 

Küçük Sırlar dizisinde rol almasıyla birlikte tanınan ve merak edilen oyuncu Dilara Öztunç 26 yaşında fotomodel, manken ve oyuncudur. Boyu 1.73 olan sarışın oyuncunun kilosu ise 50 dir. 2006 yılından itibaren Erberk Ajansa bağlı olarak modellik ve oyunculuk yapıyor. Üç yıl Olimpiyatevi'nde yüzdü. Dört yıl Royal Akademi'ye bağlı olarak bale yaptı. Yeşilyurt Spor Klübü'nde lisanslı olarak iki sene voleybol oynadı. Ali Poyrazoğlu ile tiyatrosunda çalışma imkanı olmuş ve hobi olarak roman yazıyor, ilerde bastırmayı hedefliyor. 

Güzel ve başarılı oyuncu Dilara Öztunç dizilerin yanı sıra reklam filmlerinde ve kliplerde de oynamıştır. Güzel oyuncu şimdi ise Atv de yayınlanan Bedel dizisinde Gönül karakterini canlandırmaktadır.

Dilara Öztunç oynadığı Reklam Filmleri; Arko, Finans, Sabah (Günaydın) Gazetesi, Nescafe . 
Dilara Öztunç oynadığı Klip: Mustafa Özarslan, Tezhan Tezcan. 
Dilara Öztunç oynadığı Dizi: Fox TV Elifin Günlüğü, Atv Kayıp Prenses, Fox tv Fatih Harbiye 
Dilara Öztunç çekim yaptığı Katalog: Matmazel, seker firması, Top Shop, Network, Debenhams'ın moda çekimleri. Chica (2), Hey Girl'ün moda çekimleri, Photoline Dergisinde Sina Demiral fotoğraf çalışması. TEMPO dergisi şubat ayı kapak çekimi (yeni yüzler,yeni modeller konulu)

Dilara Öztunç Resimleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder