6 Şubat 2015 Cuma

KİRAZ MEVSİMİ BURCU (NİHAL IŞIKSAÇAN) KİMDİR - NİHAL IŞIKSAÇAN KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

kiraz mesvimi, kiraz mevsimi oyuncuları kimler, kiraz mevsimindeki oyuncuların isimleri, kiraz mevsimi ayaz, kiraz mevsimi öykü, kiraz mevsimi burcu kimdir, kiraz mevsimi burcu karakteri, kiraz mevsimindeki burcu kimdir gerçek adı nedir, nihal ışıksaçan, nihal ışıksaçan kimdir, nihal ışıksaçan biyografi, nihal ışıksaçan kiraz mevsimi, kiraz mesvimi burcu resimleri, kiraz mevsimi burcu kaç yaşında,

KİRAZ MEVSİMİ BURCU KİMDİR

Yayınlandığı ilk günden beri büyük beğeni ve ilgi ile izlenen Kiraz Mevsimi dizisi her hafta yeni bölümleri ile izleyiciyi ekrana bağlamayı başarmaktadır. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan Kiraz Mevsimi dizisi yeni bölümleri ile devam etmektedir.

Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşan sevilen Kiraz Mevsimi dizi oyuncuları arasında Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya, Nihal Işıksaçan, Serkan Börekyemez, Fatma Toptaş, Aras Aydın, Neslihan Yeldan, Nezih Cihan Aksoy gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. 

Kiraz Mevsimi dizisinin baş karakterleri olan Ayaz ve Öykü karakterleri dizide iki aşığı oynamaktadırlar. Birbirlerini deli gibi seven ama bir türlü birleşemeyen aşıkların, her defasında önlerine bir engel çıkmaktadır. Tüm bu zorluklara karşı sevgilerinden bir şey kaybetmeyen öykü ve ayaz ikilisi dizi izleyicileri tarafından oldukça beğenilmektedirler. 

Kiraz Mevsimi oyuncu kadrosu arasında olan ve sevilen isimlerden bir tanesi de Nihal Işıksaçan isimli oyuncudur. Nihal Işıksaçan Kiraz Mevsimi dizisinde Burcu karakterini canlandırmaktadır. Kiraz Mevsimi burcu kimdir, Kiraz mevsimindeki burcunun gerçek adı, yaşı, boyu kaç ve Nihal Işıksaçan kimdir, Nihal Işıksaçan hayatı, biyografi bilgileri gibi bir çok sorunun sorulması üzerine Nihal Işıksaçan hakkındaki bilgiler yazımızın devamındadır.

Kiraz Mevsimindeki Burcu Karakteri Kimdir

Nihal Işıksaçan Kimdir 

Kiraz Mevsimi dizisinde Burcu karakterini canlandıran Nihal Işıksaçan, 5 Eylül 1984 yılı İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. 
Çoculuk yaşlarından itibaren oyunculukla ilgili olan genç oyuncu ilk tv oyunculuk deneyimini 2014 yılı Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan, başrollerinde Özge Gürel ,Nilperi Şahinkaya, Dağhan Külegeç ve Serkan Çayoğlunun paylaştığı Kiraz Mevsimi isimli yapımda Burcu karakteri ile yaşamaktadır. 

Kiraz Mevsiminde Burcu, Metenin 20-22 yaşları arasında olan güzel kız kardeşi ve aynı zamanda Öykü`nün Üniversiten en samimi arkadaşıdır. İyi niyetli, güvenilir ve sempatik bir karakteri canlandıran genç oyuncu ayrıca Emreye aşıktır.


Nihal Işıksaçan Twitter: https://twitter.com/isksacan
Nihal Işıksaçan Facebook: https://tr-tr.facebook.com/nihalisiksacanofficial
Nihal Işıksaçan İnstagram: http://instagram.com/nihalisiksacan

Nihal Işıksaçan Resimleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder