7 Şubat 2015 Cumartesi

GÖNÜL İŞLERİ KADER (GONCA VUSLATERİ) KİMDİR - GONCA VUSLATERİ KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

gönül işleri, gönül işleri dizisi, gönül işleri oyuncuları, gönül işleri karakter isimleri, gönül işleri oyuncu isimleri, gonca vuslateri kimdir, gönca vuslateri biyografi, gonca vuslateri kaç yaşında, gonca vuslateri boyu kilosu kaç, gönül işleri kader, gönül işleri dizisi kader kimdir, gönül işlerindeki kader kim, gönül işleri kader gerçek adı resimleri, gönül işleri bedirin nişanlısı kader kimdir,

GÖNÜL İŞLERİ KADER KİMDİR

Televizyon kanallarının dizi yarışlarında, pazar akşamlarını zirvede tamamlayan Star Tv Gönül İşleri dizisi ile oldukça reyting almaktadır. Her hafta Pazar günleri yayınlanan ve izleyici tarafından sevilen gönül işleri dizisi star tv ekranlarında izleyici ile buluşmaktadır.

Daha önceki yazılarımızda gönül işleri dizisi ile ilgili bir çok bilgi vermiştik. Bu yazımızda ise sevilen diziye yeni katılan bir ismi tanıtacağız. Gönül İşleri dizisine yeni katılan kader karakterini canlandıran kişi Gonca Vuslateri isimli oyuncudur. 

Gönül İşleri dizi oyuncuları arasında Sinem Kobal, Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Fırat Çelik, Timuçin Esen, Kaan Yılmaz, Can Bedir, Pamir Pekin, Gümeç Alpay gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Güçlü oyuncu kadrosuna sahip olan gönül işleri dizisine yeni oyuncularda katılmaktadır.

Birbirinden güzel 3 kız kardeşin hayatlarının anlatıldığı Gönül İşleri dizisinde Sevda, Servet ve Saadet adındaki kardeşlerin hayatları konu alınmaktadır. Sevilen gönül işleri dizisine yeni bir karakter daha katıldı. Gönül işleri dizisinde Bedir'in nişanlısı olarak diziye dahil olan Gonca Vuslateri dizide kader karakterini canlandırmaktadır. 

Yazımızın devamında gönül işleri dizisine yeni katılan kader karakteri ile ilgili tüm bilgileri ve gönül işleri kader kimdir, kaç yaşındadır, gerçek adı nedir, gonca vuslateri kimdir, gonca vuslateri biyografi ve hangi dizilerde oynamıştır gibi soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

GÖNÜL İŞLERİ OYUNCULARI>>>

Gönül İşleri Dizisindeki Kader Karakteri Kimdir?

Gonca Vuslateri Kimdir 

Gonca Vuslateri, 2 Eylül 1986 tarihinde Bursa‘da doğmuştur. Babası astsubay olduğu için görevi dolayısıyla yaklaşık 8 yıl Adana da lojmanda yaşadılar. Babası 1994 yılında emekli olunca tekrar Bursa’ya taşındılar. 1998’de anne-babası boşanınca, annesi ve ablasıyla birlikte İstanbul‘a teyzesinin yanına yerleştiler. Gençliği Kadıköy’de geçmiştir. 

İlkokul 2’nci sınıftan itibaren oyunculuk eğitimi aldı. Kadıköy İntaş Lisesinden mezun olduktan sonra 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümüne gitmeye başlamış ve bitirmiştir. Aslı Vuslateri adında müzisyen bir ablası vardır. “Dot” tiyatrosunda oyuncu olarak çalıştı. İlk oyunculuk deneyimini “Ruhsar” dizisiyle yaşayan Gonca Vuslateri’nin daha geniş kitlelere ulaşması ise Küçük Sırlar dizisinde canlandırdığı “Ceyla” karakteriyle olmuştur.

Son olarak 2012 yazında yayınlanan İbret-i Ailem dizisinde Yıldız karakterini canlandırmıştır. Gonca Vuslateri, “Yalan Dünya” dizisinde Orçun’un Sevgilisi Eylem karakterini ve dizinin ilerleyen bölümlerinde senaryoya dahil olan Vasfiye Teyze karakterlerini canlandırmışdır. Gonca Vuslateri, Fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut ile birliktelik yaşadı. Punck Rock’ tiyatro oyunuyla, 16’ncı Sadri Alışık Ödüllleri’nde Efes Özel Ödülü’nü Hakan Kurtaş’la paylaştı.

Rol Aldığı Tiyatro oyunları : 
2013 – Kabin – Kemal Hamamcıoğlu – Craft Tiyatro 
2010 – Punk Rock – Simon Stephens – Tiyatro Dot 

Rol Aldığı Filmleri ve Dizileri : 

1997 – Ruhsar (TV dizisi) 
2000 – Eyvah Kızım Büyüdü (TV dizisi) 
2004 – Aliye (TV dizisi) 
2004 – Büyük Buluşma (TV dizisi) 
2006 – Kız Babası (TV dizisi) 
2009 – Canım Ailem (TV dizisi) 
2009 – Bornova Bornova Hande (Sinema filmi) 
2010 – Küçük Sırlar (TV dizisi) 
2011 – Kaybedenler Kulübü 
2011 – Yerden Yüksek (TV Dizisi) TRT 1 
2012 – İbreti Ailem (TV Dizisi) Star TV 
2012 – Yalan Dünya “(Eylem)” ve “(Vasfiye)”


Gonca Vuslateri Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder