20 Şubat 2015 Cuma

SURVİVOR ALL STAR SEDA AKTUĞLU KİMDİR - SURVİVOR SEDA KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ RESİMLERİ

seda aktuğlu, seda aktuğlu kimdir, seda aktuğlu biyografi, seda aktuğlu kaç yaşında, seda aktuğlu resimleri, seda aktuğlu hakkında bilgi, survivor seda, survivor seda aktuğlu kimdir, survivor all star seda aktuğlu, survivor seda resimleri, seda sörvayvır, sorvıyvır seda, survivor seda, survivor all star yarışmacıları, survivor yarışmacı isimleri, seda survivor resimleri, tv8 survivor, survivor seda videoları, sörvayvır seda komik anlar, sorvivır seda konusma videolari

SURVİVOR ALL STAR SEDA KİMDİR
Birbirinden iddialı yarışmacılar ile merakla beklenen Survivor yarışması tv8 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Acun Ilıcalı'nın kendi kanalı olan Tv8 de yayınlanacak olan Survivor All Star, bu sezon yine bomba gibi yarışmacılar ve bölümler ile yayınlanmaya devam ediyor. 

22 Şubat Cumartesi Tv8 de başlayan Survivor All Star yarışması bu sezon hepimizin tanıdığı isimler ile başlayacak ve ekranlarda olacak. Bu seneki survivor serisinin adı survivor all star olmaktadır. Yani daha önce bu güne kadar survivor da yarışmış finale kalmış veya şampiyon olan isimlerin yanı sıra survivora damga vuran isimler yer almaktadır. 

Survivor All Star yarışmacıları arasında Pascal Nouma, Duygu Çetinkaya, Turabi Çamkıran, Fulya Keskin, Seda Aktuğlu, Almeda Abazi, Özlem Çalın, Bozok Gören, Hilmi Cem, Taner Özdeş gibi başarılı ve tanınmış isimler yer almaktadır.

Sitemizde survivor all star yarışması ile ilgili tüm haberleri ve her hafta eleme günleri ve oyunlar hakkında her türlü bilgiyi bulabilirsiniz. İzleyicilerin merak ettiği bilgiler arasında ise Seda Aktuğlu hakkındaki bilgiler merak edilmektedir. 
Seda Aktuğlu kimdir, Seda Aktuğlu biyografi, survivor seda kimdir, survivor seda kaç yaşında gibi bir çok soru merak edilmektedir. Seda Aktuğlu biyografi bilgileri yazımızın devamındadır.

Seda Aktuğlu Kimdir 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Survivor All star yarışmacıları arasında olan güzel yarışmacı Seda Aktuğlu, 24 Nisan 1987 tarihinde Almanya Pinneberg'de doğmuştur. Aslen İzmir'li olan güzel yarışmacı Survivor All Star yarışmasının iddialı yarışmacıları arasındadır. Almanya doğumlu olan Seda Aktuğlu, Pinneberg Statische çocuk yuvası ardından, Pinneberg Carl-Eiltz okulunda İlk öğrenimini bitirmiştir. Daha sonra 2003 yılında Türkiye gelip Eskişehir Özel Gelişim Kollejinde Liseyi devam etmiş 2006 yılında mezun olmuştur. liseyi bitirmesinin ardından 2006 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenlik Bölümünü kazanarak okumaya başladı. Seda Aktuğlu aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Kamu yönetimi Bölümüne devam etti. Bunlara ek olarak 2013 yılında Başkent İletişim Bilimleri Akademisinde Diksiyon, Temel Oyunculuk, Tiyatro eğitimleri aldı. 

Güzelliği ve performansı ile büyük beğeni toplayan Seda Aktuğlu yu ilk olarak 2008 yılında katıldığı Var mısın Yok musun yarışmasında tanımaya başladık. Spor yapmayıda çok seven Seda Aktuğlu Atletizm, Fitness,Yüzme, Dalma, Boks, Veleybol, Silahla hedef atış, Buz Pateni, Paten, Kayak gibi sporlarla uğraşmıştır. 

22 Ağustos 2009 tarihinde Efsane yarışmacı olarak tekrar “Var Mısın Yok Musun” yarışmasına katılan Seda 18 Ekim 2009 tarihinde 112 bin TL ödül kazandı. Var mısın Yok musun yarışmasının ardından Seda Aktuğlu, 2010 yılında Var mısın Yok musun yarışmacılarından seçilmiş olan Panama’da yapılan “Survivor Kızlar – Erkekler” yarışmasına katıldı. 
Yarışmalarla yıldızı parlayan Seda Aktuğlu 2011 yılında ise “Komik Bir Aşk Hikayesi” adlı sinema filminde rol almıştır. Güzel yarışmacı Seda Aktuğlu şimdi ise Survivor All Star yarışmasında tekrar yarışacaktır.

Seda Aktuğlu Resimleri

bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder