17 Şubat 2015 Salı

KARA PARA AŞK DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - ATV KARA PARA AŞK DİZİSİ

kara para aşk dizisi, kara para aşk dizi oyuncuları kimler, kara para aşk dizisinde kim kimdir, kara para aşk dizisi karakter isimleri, kara para aşk dizisi oyuncu resimleri ve isimleri, kara para aşk dizi konusu nedir, kara para aşk elif ve ömer resimleri, kara para aşkta oynayan oyuncuların isimleri

KARA PARA AŞK DİZİ OYUNCULARI
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Atv'nin sevilen dizilerinden biri olan Kara Para Aşk dizisi heyecan dolu bölümleri ile devam etmektedir. Her hafta Çarşamba günleri izleyenleri ekrana kilitleyen başarılı dizi Kara Para Aşk en çok izlenen diziler arasında yerini korumaktadır. 

Başrolleinde yakışıklı oyuncu Engin Akyürek ile güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı Kara Para Aşk dizi oyuncuları arasında Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün, Nebahat Çehre, Erkan Can, Aytaç Arman, Bestemsu Özdemir, Emre Kızılırmak, Burak Tamdoğan, Hazal Türesan, İlkin Tüfekçi, Tansu Taşanlar, Damla Colbay, Öykü Karayel, Deniz Barut ve Saygın Soysal gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır.

Kara Para Aşk dizisinde Ömer ile Elif karakterleri aynı gece yaşadıkları ölüm acıları ile Ömer nişanlısını, Elif ise babasını kaybetmiştir. İkiside ölümün arkasında gizli soruları ararken tanışan Elif ve Ömer gunceltime.blogspot'a aittir birbirlerine aşık olmaktadırlar. Aralarında gelişen aşk ile daha farklı olaylarla karşılaşan elif ve ömer karakterleri dizinin baş karakterleridir. 

Sizlere bu yazımızda kara para aşk dizisi ile ilgili tüm bilgileri ve dizi hakkında kara para aşk oyuncuları kimler, kara para aşk dizisi konusu nedir, kara para aşk dizisi karakter isimleri neler gibi merak edilen ve sorulan soruların cevaplarını paylaşacağız.

Kara Para Aşk Oyuncuları Kimler
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Kara Para Aşk Ömer - Engin Akyürek Kimdir>>>
Kara Para Aşk Elif - Tuba Büyüküstün Kimdir Tıklayınız>>>
Kara Para Aşk Zerrin Nebahat Çehre Kimdir>>>
Kara Para Aşk Serhat - Nihat Altınkaya Kimdir Tıklayınız>>>
Kara Para Aşk Tayyar - Erkan Can Kimdir>>>
Kara Para Aşk Hüseyin - Burak Tamdoğan Kimdir>>>
Kara Para Aşk Metin - Saygın Soysal Kimdir>>>
Kara Para Aşk Nilüfer Bestemsu Özdemir Kimdir Tıklayınız>>>
Kara Para Aşk Levent Emre Kızılırmak Kimdir>>>
Kara Para Aşk Ahmet - Aytaç Arman Kimdir>>>
Kara Para Aşk Aslı - Hazal Türesan Kimdir>>>
Kara Para Aşk Taner - Serkan Kuru Kimdir>>>
Kara Para Aşk Fatma - Bedia Ener Kimdir>>>
Kara Para Aşk MelikeElif İnci Kimdir>>>
Kara Para Aşk MetinAli Yörenç Kimdir Tıklayınız>>>
Kara Para Aşk Pelin İlkin Tüfekçi Kimdir>>>
Kara Para Aşk Arda - Tansu Taşanlar Kimdir>>>
Kara Para Aşk Bekir Bahattin Şahiner Kimdir>>>
Kara Para Aşk DemetDamla Colbay Kimdir>>>
Kara Para Aşk Elvan - Güler Ökten Kimdir>>> 
Kara Para Aşk Pınar - Deniz Barut Kimdir>>>
Kara Para Aşk İpek - Öykü Karayel Kimdir>>>


Kara Para Aşk Dizi Konusu

Para ve hırs yüzünden hızla kirlenen hayatta, suçlu insanlarla giriştiği zorlu mücadelelerde önemli başarılar kazanan Ömer Komiser, sevgilisi Sibel'le nişan yapmak için İstanbul'a gelir. Roma'da yaşayan Elif ise doğum gününü ailesiyle beraber kutlamak için İstanbul'a gelir. Ömer ve Elif aynı gece ölüm acısı ile karşılaşır. Ömer'in müstakbel nişanlısı Sibel ve Elif'in babası cinayete kurban gider. İkisi de cevap bulamadıkları sorularla karşı karşıya kalırlar. 

Gergin ve önyargılı bir tanışmanın ardından izini sürdükleri her ipucu ikilinin yolunu kesiştirir. Ömer, sevgilisinin katilini bulmaya, ona atılan iftiraları temizlemeye kararlıdır. Elif ise hayatının en zor zamanını yaşarken, babasının göründüğünün tersine karanlık bir hayatı olduğunu farkeder. Bu Elif'in yaşayacağı ne ilk ne de son şok olacaktır. Elif, ailesi için tehlikeli ve karanlık bir yolda kaybolmak üzeredir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder