19 Şubat 2015 Perşembe

SURVİVOR ALL STAR HAKAN KİMDİR 2015 - SURVİVOR ALL STAR HAKAN HATİPOĞLU RESİMLERİ

survivor all star yarışmacı isimleri, survivor 2015 all star yarışmacıları kimler, survivor hakan, survivor all star hakan hatipoğlu kimdir, survivor hakan biyografi, survivor 2015 hakan hatipoğlu resimleri, survivordaki hakan, sörvayvır hakan, sorvayvır hakan, survayvır hakan hatipoğlu kimdir, survivor hakan hatipoğlu boyu, survivor hakan hatipoğlu kaç yaşındadır

SURVİVOR HAKAN KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı Survivor yarışması yeni sezonu ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Acun Ilıcalının kendi kanalı olan Tv8 de yayınlanacak olan Survior All Star yarışması 22 Şubatta izleyici ile buluşacak. Bu güne kadar survivorda yarışan isimlerden oluşan survivor kadrosunda kimlerin olduğunu daha önceki yazımızda paylaşmıştık.

Yayınlandığı dönemlerde en çok izlenen yarışmalardan biri olan Survivor ve her sezon farklı isimlerin yarıştığı sevilen yarışmada bu sezonda yine birbirinden ünlü isimler yer almaktadır. Survivor All Star yarışmacıları arasında Pascal Nouma, Merve Oflaz, Nadya Zagli, Fulya Keskin, Hilmi Cem, Duygu Çetinkaya, Turabi Çamkıran, Berna Canbeldek, Sahra Işık gibi adından söz ettiren ve bu güne kadarki survivor yarışmalarına damga vurmuş isimler yarışmaktadır. 

22 yarışmacının yer alacağı Survivor All Star yarışması 22 şubatta ekranlarda olacaktır. Sitemizde sizlere survivor all star yarışması ile ilgili her türlü bilgileri aktarmaya devam edeceğiz. Survivor yarışmacılarının kimler olduğunu daha önceki yazımızda paylaşmıştık. Yarışmanın başlaması ile beraber izleyicilerin yarışma hakkında ve yarışmacılar hakkında merak ettikleri isimlerden bir tanesi de Hakan Hatipoğlu isimli yarışmacı olmaktadır. 

SURVİVOR ALL STAR YARIŞMACILARI>>>

Survivor Hakan Hatipoğlu Kimdir

Survivor All Star yarışmasında en gözde ve dikkat çekici isimlerin başında erkek yarışmacılardan Hakan Hatipoğlu isimli yarışmacı gelmektedir. Hakan Hatipoğlu 28 Kasım 1979 yılında Çanakkale'de doğmuştur. Survivor Hakan 35 Yaşındadır. Var mısın Yok musun yarışmasından tanıştığı eşi Gizem hatipoğlu ise 27 yaşındadır. 

Işık Üniversitesi İşletme bölümünü, Marmara üniversitesi Yüksek Lisans işletme bölümü eğitimi almıştır. Hakan milli bir sporcudur ve Adalarspor'da aktif olarak su topu oynamaktadır. 2013 akdeniz oyunlarında Türkiye sutopu Milli Takımında yer almıştır. 

Hakan Hatipoğlu Rol Aldığı Yapımlar

Var Mısın Yok Musun -Hakan -2008,2009 
Survivor Kızlar ve Erkekler- 2009,2010 
Behzat Ç.Bir Ankara Polisiyesi-Dizi-Komiser Selim-2011,2012 
Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm-Film-Komiser Selim-2011 

Survivor Hakan Hatipoğlu Resimleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder