11 Şubat 2015 Çarşamba

OGÜN ŞANLISOY SEN UYURKEN ALBÜMÜ 2015 - OGÜN SANLISOY YENİ SEN UYURKEN ALBÜM ŞARKILARI 2015

ogün şanlısoy yeni albümü, ogün şanlısoy sen uyurken, sen uyurken ogün sanlisoy, ogün sanlısoy yeni 2015 albümü indir, ogün şanlısoy yeni albüm şarkıları, ogün şanlısoyun yeni albümünün ismi, 2015 ogün şanlısoy yeni albümü, ogün şanlısoy sen uyurken şarkı sözleri, ogün şanlısoy merhem şarkı sözleri, ogün şanlısoy son defa şarkı sözleri, ogün şanlısoy yeni albüm şarkı isimleri,

OGÜN ŞANLISOY SEN UYURKEN ALBÜMÜ 2015
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Rock müziğin sevilen isimlerinden olan Ogün Şanlısoy, uzun bir aradan sonra tekrar sevenlerinin karşısına çıkıyor. Başarılı sanatçı Ogün Şanlısoy Sen Uyurken adlı yeni 2015 albümünü müzik severlerle ve hayranları ile buluşturdu. Uzun bir süredir albüm çıkarmayan başarılı sanatçı Ogün Şanlısoy en son 2012 yılında çıkardığı akustik isimli albhümü ile oldukça beğenilmişti. Suskunluğunu bozan sevilen sanatçı Ogün Şanlısoy 7. solo albümü olan sen uyurken ile yine adından söz ettireceğe benziyor. 

Ogün Şanlısoy'un yeni Sen Uyurken isimli albümünde toplamda 9 şarkı bulunmaktadır. Bugüne kadar bir çok başarılı albüm ve şarkılara imza atan Ogün Şanlısoy yeni albümü ile tüm www.gunceltime.blogspot.com müzik marketlerde yerini aldı. Hayranlarının merakla bekledikleri sen uyurken albümünde birbirinden güzel şarkılar yer almaktadır. 

Başarılı sanatçının Sony Music etiketi ile çıkan ve raflarda yerini alan Sen uyurken albümündeki şarkıların tamamının sözleri ve müzikleri Ogün Şanlısoy imzasını taşımaktadır. Yeni albümünün çıkış parçası olarak ise Ogün Şanlısoy Son Defa isimli şarkıyı seçmiş ve bu şarkıya klipte çekilşmiştir. Sizlere bu yazımızda Ogün Şanlısoyun yeni alnbümü olan sen uyurken albümünde yer alan tüm şarkıların listesini ve şarkıların isimlerini paylaşacağız. 

Ogün Şanlısoy Sen Uyurken Albüm Şarkıları
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
1. Ogün Şanlısoy - Merhem Şarkı Sözleri>>>
2. Ogün Şanlısoy - Sonsuza Şarkı Sözleri>>>
3. Ogün Şanlısoy - Çal Şarkı Sözleri>>>
4. Ogün Şanlısoy - Son Defa Şarkı Sözleri>>>
5. Ogün Şanlısoy - Sen Şarkı Sözleri>>>
6. Ogün Şanlısoy - İsterse Şarkı Sözleri>>>
7. Ogün Şanlısoy - Gün Olur Şarkı Sözleri>>>
8. Ogün Şanlısoy - Onbeş Şarkı Sözleri>>>
9. Ogün Şanlısoy - Ağaç Şarkı Sözleri>>>


Müzik dünyasının sevilen isimlerinden olan Ogün Şanlısoy'un yeni albümünde yer alan şarkıların listesi ve isimleri yuykarıdfaki gibidir. 

İlerleyen günlerde sanatçının 2015 yeni albümündeki tüm şarkıların sözlerini buraada bulabilirsiniz.

Albüm Hakkında Düşüncelerinizi ve Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder