23 Şubat 2015 Pazartesi

BEŞ KARDEŞ DİZİSİ NAZLI (EYLÜL SU SAPAN) KİMDİR - EYLÜL SU SAPAN KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGARFİ RESİMLERİ

eylül su sapan kimdir, eylül su sapan biyografi, eylül su sapan kaç yaşında, eylül su sapan resimleri, eylül su sapan hayatı, eylül su sapan boyu kilosu kaç, eylül su sapan beş kardeş dizisi, beş kardeş nazlı kimdir, beş kardeş nazlı resimleri, beş kardeş dizisi nazlı gerçek adı, beş kardeş dizisindeki nazlı kaç yaşında, beş kardeş dizisi nazlı karakteri kimdir, beş kardeş nazlı gerçekte kim, 

BEŞ KARDEŞ DİZİSİ NAZLI KİMDİR
Kanal D nin yeni ve sevilen dizilerinden biri olan Beş Kardeş dizisi ile ilgili bilgileri vermeye devam ediyoruz. Beş Kareş dizisi ile ilgili tüm bilgileri ve dizinin oyuncularının biyografi bilgilerini sitemizde bulabilirsiniz.
Beş Kardeş dizisinde daha önce Leyla ile Mecnun adlı sevilen dizide rol alan oyuncular bulunmaktadır. Ayrıca yönetmenliğini de yine aynı dizinin yönetmeni yapmaktadır. Beş Kardeş dizisi konusu anne ve babaları ölen beş kardeşin hikayeleri ve kardeşlerden en büyüğünün aileye sahip çıkmasını anlatan dizide beş kardeşin beşide birbirinden farklıdırlar.

Beş Kardeş dizi oyuncuları arasında Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak, Fatih Artman, Serdar Orçin, Melisa Sözen ve Nihal Yalçın’ın başrollerini paylaştığı Beş Kardeş dizisinde Ece Dizdar, Gizem Erdem, Merve Ateş, Eylül Su Sapan, Merve Dizdar, Ayşen Gruda, Sabriye Kara, Kuzey Yücehan, Zeynep Kızıltan, Serkan Kuru, Ercü Turan, Vedat Erincin, Banu Fotocan gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

Beş kardeş dizisinde Nazlı karakterini canlandıran Eylül Su Sapan dizi oyuncuları arasında en çok aranan ve merak edilen isimlerden biridir. Beş Kardeş dizisinin başlaması ile birlikte izleyiciler tarafından beş kardeş Nazlı kimdir, bes kardes nazlı gerçek adı nedir, kaç yaşında ve Eylül Su Sapan kimdir, Eylül Su Sapan resimleri, boyu kilosu kaç gibi sorular sorulmaktadır. Yazımızın devamında bu soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Beş Kardeş Dizisi Nazlı Karakteri Kim?

Eylül Su Sapan Kimdir
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Beş Kardeş dizisinde Nazlı karakterini canlandıran, Eylül Su Sapan 1993 yılında İstanbul da doğmuştur. Liseyi Kadıköy Kız Lisesi'nde okumuştur Beş Kardeş dizisinin sevilen oyuncuları arasında olan Eylül Su Sapan, 1,67 boyunda ve 54 kilo ağırlığındadır.

İstanbul Kadıköy de oturan güzel oyuncu bale ve yüzme ile de ilgilenmektedir.
Oyunculuğa Ada adlı bir kısa film ile başlayan genç oyuncu sonrasında Kanıt isimli dizide yer almıştır. Başarılı oyunculuğu ile sevilen Eylül Su Sapan'ı hepimiz Pis Yedili isimli diziden tanımaktayız. 

Pis Yedili dizisindeki saf bir karakter olan Melis'i canlandıran güzel oyuncu, Eylül Su Sapan Müjdat Gezen Sanat Merkezi ‘ nde oyunculuk eğitimi almaktadır. 

Eylül Su Sapan Resimleri



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder