22 Şubat 2015 Pazar

SURVİVOR ALL STAR MERVE OFLAZ KİMDİR - SURVİVOR MERVE OFLAZ KİMDİR KAÇ YAŞINDA RESİMLERİ

merve oflaz kimdir, merve oflaz biyografi, merve oflaz resimleri, merve oflaz kaç yaşında, merve oflaz hayatı, merve oflaz survivor resimleri, survivor merve oflaz, survivor merve oflaz resimleri, merve oflaz survivor all star, survayvır merve oflaz, sörvayvır merve oflaz, survivor ünlüler merve oflaz, survivor merve oflaz kaç yaşında, survivor merve oflaz hangi dizilerde oynadı, merve oflaz hakkında bilgi, 

SURVİVOR MERVE OFLAZ KİMDİR
Merakla beklenen Survivor All Star yarışması ilk bölümü ile ekranlarda oldu. İzleyici ile buluşan sevilen yarışma survivor her sezon olduğu gibi bu sezonda bomba gibi başladı. Survivor All Star da yine gruplar Ünlüler ve Gönüllüler olarak ayrılmaktadır. 

Survivor en iyilerinin yarıştığı All Star da birbirinden ünlü isimler, bu güne kadar survivora damga vurmuş isimler ve şampiyon olanlar yarışmaktadır. Survivor All Star yarışmacıları arasında Ahmet Dursun, Pascal Nouma, Merve Oflaz, Sahra Işık, Serenay Aktaş Merve Aydın, Duygu Çetinkaya, Turabi Çamkıran, Doğukan Manço, Hilmi Cem, Almeda Abazi, Begüm gibi bir çok başarılı isim yer almaktadır. 

Survivor Ünlüler Gönüllüler takımı olarak ayrılan yarışmacılar yine grup olarak ve takım olarak yarışmaya başlayacaklar. Survivor All Star hakkında daha geniş bilgileri ve her hafta yaşananları, survivor eleme bilgileri ile survivorda oynanan oyununlar hakkındaki bilgileri güncel olarak sitemizde bulabilirsiniz. 

Sizlere bu yazımızda survivor all star yarışmasında ünlüler takımında olan Merve Oflaz hakkında merak edilen bilgileri ve merve oflaz biyografi bilgilerini sizlerle paylaşacağız. Survivor all star da yer alan diğer yarışmacılar hakkında bilgi almak isterseniz aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.


Merve Oflaz Kimdir 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Survivor All Star yarışmacıları arasında olan ve daha önceden tanıdığımız isim olan Merve Oflaz ilk olarak 2010 yılında katıldığı survivor yarışması ile tanınmaktadır. Survivor yarışması ile yıldızı parlayan güzel yarışmacı daha sonrasında bir çok dizi ve filmde yer almıştır. 

Merve Oflaz, 23 Mayıs 1988 tarihinde İstanbul, Beykoz’da doğmuştur. İlkokulu Nursen Fuat Özdayı İlk Öğretim Okulu'nda okudu. Okulda spora aktif olarak katılan Merve aynı zamanda ilkokul yıllarında okulun tiyatro grubunda yer aldı dans grubunda gösteriler yaptı. Çengelköy lisesinden 2005 yılında mezun oldu. Lisedeyken tenis ve yüzmeyle ilgilendi. Merve Oflaz, liseden sonraki döneminde; Oto Show ve Boat Show gibi organizasyonlar gibi birçok işte çalıştı. Dalyan Kulüp'te tenis ve yüzme antrenörlüğü yapmaya başladı. 

2008 yılında Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulunun sınavlarını kazandı. Okuluna devam ederken, 2008 yılında Show TV'de Acun Ilıcalı'nın sunduğu “Var Mısın Yok Musun” adlı yarışmaya katıldı. Yaklaşık 50 bölüm yarışmacı olarak 3 ay boyunca ekranlarda oldu. Var mısın Yok musun'da 80 bin lira kazandı. 2010 yılında, “Var mısın Yok musun” yarışmacılarından seçildiği Panama’da yapılan “Survivor Kızlar – Erkekler” yarışmasına katıldı. Survivor'un Şampiyonu Merve Oflaz olmuştur. 

2011 yılında Mart'tan itibaren Haziran sonuna kadar Turkmax televizyonunda hafta içi her gün yayınlanan "Survivor İnce Hesaplar" adlı programda yorumcu oldu. 2012 yılında cumartesi akşamları Survivor ana yarışması öncesi çocuklar için yapılan yarışmanın sunuculuğunu yaptı. Aynı zamanda bir pilates eğitmeni olan Merve, Molped reklam filmlerinde oynadı. Diksiyon eğitimi ve oyunculuk eğitimi aldı. Merve Oflaz, “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Ayşe Hatun karakterini canlanmıştır. 

Merve Oflaz Rol Aldığı Dizi ve Filmler

2014 - Güzel Köylü (Oya) (TV Dizisi) 
2014 - Not Defteri (İclal) (TV Dizisi) 
2014 - Gulyabani (Köylü Kız)(Sinema Filmi) 
2012 - Kalbim 4 Mevsim (Aslı) (TV Dizisi) 
2011 - Muhteşem Yüzyıl (Ayşe Hatun)(TV Dizisi)

Survivor Merve Oflaz Resimleri



       

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder