4 Şubat 2015 Çarşamba

MABEL MATİZ GÖK NEREDE ALBÜMÜ 2015 - MABEL MATİZ 2015 GÖK NEREDE ALBÜM ŞARKILARI

mabel matiz, mabel matiz yeni albümü, mabel matiz gök nerede albümü, mabel matiz 2015 yeni albümü, mabel matizin yeni albümünün ismi, mabel matiz 2015 gök nerede albüm şarkıları, mabel matiz yeni albümü indir, mabel matiz yeni şarkıları, mabel matizin yeni gök nerede albümünde kaç şarkı var, mabel matiz yeni albüm şarkılarının isimleri ve sözleri,

MABEL MATİZ GÖK NEREDE ALBÜMÜ

Son zamanların en sevilen isimlerinden biri olan başarılı sanatçı Mabel Matiz müzik konusunda kendini kanıtlamış sanatçılardan biridir. Sevilen sanatçı Mabel Matiz hayranlarına yeni albüm müjdesini verdi.

İlk olarak 2011 yılında çıkardığı albümü ile müzik dünyasında adını duyuran Mabel Matiz en son 2013 yılında çıkardığı Yaşım Çocuk isimli albümü ile büyük kitlelere hitap ederek hayran kitlesini genişletmeyi başarmıştır.

Yaptığı tüm şarkılar ve albümler ile beğeni toplayan Mabel Matiz şimdi Gök Nerede adını verdiği yeni 2015 albümü ile sevenleriyle buluşacak. Bir önceki albümü ile arayı fazla açmadan yeni albümünü çıkaran sanatçı hayranlarının yüzünü güldürdü.

Mabel Matiz Gök Nerede isimli yeni albümünde toplamda 14 şarkı yer almaktadır. Albümün prodüktörlüğünü bir önceki albümünde olduğu gibi Can Güngör ile yapan Mabel Matiz bu yeni albümünde birde 1992 yılında Nazan Öncel'in seslendirdiği Bir Hadise Var isimli şarkıyı da seslendiren Mabel Matiz, Gök Nerede albümündeki tek cover parçasıdır.

Toplamda 14 şarkının bulunduğu Mabel Mariz Gök Nerede albümündeki şarkıların 9 tanesi Mabel Matizin kendisine aittir. Mabel Matiz Gök Nerede albümü, bir kaç gün içersinde müzik marketlerde yerini alacaktır. Mabel Matiz hayranlarının merakla bekledikleri albümdeki tüm şarkıların listesi ve albümde yer alan şarkıların sözleri yazımızın devamındadır.


Mabel Matiz Gök Nerede Albüm Şarkıları

01. Mabel Matiz - Tuzla Buz Sözleri>>>
02. Mabel Matiz - Gel Şarkı Sözleri>>>
03. Mabel Matiz - Sarışın Sözleri>>>
04. Mabel Matiz - Bir Hadise Var Şarkı Sözleri>>>
05. Mabel Matiz - Atlar Yoruldu Sözleri>>>
06. Mabel Matiz - Fena Halde Bela Sözleri>>>
07. Mabel Matiz - Vals Sözleri>>>
08. Mabel Matiz - Dört Duvar Sözleri>>>
09. Mabel Matiz - Adını Sen Koy Sözleri>>>
10. Mabel Matiz - Ahu Sözleri>>>
11. Mabel Matiz - Geziyorum Dünya İşte Sözleri>>>
12. Mabel Matiz - Kaba Kağıt Sözleri>>>
13. Mabel Matiz - Gök Nerede Şarkı Sözleri>>>
14. Mabel Matiz - Pullarımı Gömdüğüm Deniz Sözleri>>>


Sevilen başarılı sanatçı Mabel Matiz Gök Nerede albümündeki şarkıların tamamını ve yeni albümde yer alan tüm şarkıların sözlerini burada bulabilirsiniz. “

Yaşım Çocuk” albümü ile büyük başarılara imza atan Mabel Matiz, aynı yıl prestijli GQ dergisi tarafından “Yılın müzik adamı” seçilmiştir. Ayrıca Hürriyet gazetesi okuyucuları tarafından 2014 yılında “En iyi çıkış yapan sanatçı” kategorisinde Altın kelebek ödülünü kazanmıştır. Mabel Matiz Gök Nerede albüm kayıtları 2014 yılında Kadıköy Bee Stüdyoları ve Beyoğlu Babajim stüdyolarında tamamlanmıştır. 

Mabel Matiz Hakkındaki Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder