12 Şubat 2015 Perşembe

BEYAZ YALAN DİZİ OYUNCULARI KIMLER KONUSU NEDİR - BEYAZ YALAN DİZİSİ SHOW TV

beyaz yalan dizisi, beyaz yalan dizi oyuncuları, beyaz yalan karakter isimleri, beyaz yalan dizisi oyuncu resimleri, beyaz yalanda kim hangi rolde, kutsinin yeni dizisi, beyaz yalan yeni bölüm fragmanı, beyaz yalan tüm kadro, beyaz yalan oyuncu kadrosu, beyaz yalan alara ve melek aynı kişimi canlandırıyor, beyaz yalan dizisindeki alara melek karakteri aynı kişi mi

BEYAZ YALAN DİZİ OYUNCULARI

Show Tv yeni dizilerini bir bir yayınlamaya devam ediyor. Başarılı dizilere imza atan Show Tv yeni Beyaz Yalan isimli dizisi ile yine başarılı bir işe imza atmaktadır. Sizlere Beyaz Yalan dizisi ile ilgili bilgileri paylaşacağız.

Show tv ekranlarında başlayacak olan Beyaz Yalan dizisi, müzikte olduğu kadar oyunculuk kariyerinde de başarı gösteren, herkesin sevdiği bir isim olan Kutsi'nin yeni dizisidir. Doktorlar ve Huzur Sokağı adlı dizilerde rol alan başarılı sanatçı ve oyuncu kutsi yeni dizisi Beyaz Yalan ile ekranlarda olacak. 

Beyaz Yalan dizisinde Kutsi'ye daha önce Kaçak Gelinler dizisinden tanıdığımız Deniz Baysal eşlik edecek. Deniz Baysal, Beyaz Yalan dizisinde birbirlerine çok benzeyen ve adeta birbirlerinin kopyası olan iki karakteri canlandıracak. Deniz Baysal dizide Alara ve Melek karakterlerini canlandırırken Kutsi ise Demir karakterini canlandıracak.

Beyaz Yalan dizi oyuncuları arasında Kutsi, Deniz Baysal, Ebru Aykaç, Elif İskender, Ege Aydan, Onur Dikmen, Ebru Aytemur, Çağlar Sayın, Seher Terzi, Çetin Karakul, Biran Damla Yılmaz, Fatih Dokgöz , Dilara Topuklular gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır.

Yazımızın devamında beyaz yalan dizi oyuncuları kimler, beyaz yalan dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor ve beyaz yalan dizi konusu beyaz yalan dizi oyuncu isimleri hakkındaki tüm bilgileri bulabilirsiniz. İlerleyen günlerde ise dizide yer alan tüm oyuncuların biyografi bilgilerine de buradan ulaşabilirsiniz. 

Beyaz Yalan Dizi Oyuncuları Kimler

Beyaz Yalan Demir - Kutsi Kimdir>>>
Beyaz Yalan Alara - Deniz Baysal Kimdir Tıklayınız>>>
Beyaz Yalan MelekDeniz Baysal Kimdir Tıklayınız>>>
Beyaz Yalan AsudeEbru Aykaç Kimdir>>>
Beyaz Yalan BedriyeSeher Terzi Kimdir>>>
Beyaz Yalan MeryemElif İskender Kimdir>>>
Beyaz Yalan VolkanÇağlar Sayın Kimdir Tıklayınız>>>
Beyaz Yalan Fikret Ege Aydan Kimdir>>>
Beyaz Yalan Halil Onur Dikmen Kimdir>>>
Beyaz Yalan Ebru - Ebru Aytemur Kimdir>>>
Beyaz Yalan SavaşÇetin Karakul Kimdir>>>
Beyaz Yalan NesrinBiran Damla Yılmaz Kimdir Tıklayınız>>>
Beyaz Yalan HikmetFatih Dokgöz Kimdir>>>
Beyaz Yalan ZelihaDilara Topuklular Kimdir>>>
Beyaz Yalan ÖzgürBerkan Bulut Kimdir Tıklayınız>>>
Beyaz Yalan SedefAyça Yağcıoğlu Kimdir>>>
Beyaz Yalan Damla Özge İnce Kimdir>>>
Beyaz Yalan AzraPınar Deniz Kimdir>>>


Beyaz Yalan Dizi Konusu

Beyaz Yalan dizi konusu, dizinin baş karakterleri olan Alara ve Melek karakterlerinin birbirlerine aşırı derecede sanki birbirlerinin kopyası gibi olmaları ve bir tesadüf sonucu tanışan bu karakterler, birbirlerine benzemeleri ile hayatlarında önemli kararlar alırlar. Alara ve Melek birbirlerine çok benzemektedirler. 

Alara çok zengindir istediği her şeye sahip olabilecek güçtedir. Ama ne mutlu nede özgürdür, Melek ise çok yoksul bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelir melek çok güzel zeki ve iyi kalpli çok azimli Bir kızdır. Belkide özgürlüğü elindeydi ama Alara gibi olmayı yaşamayı çok istemiştir. Alara ve melek anlaşarak hayatlarını değiştirmek isterler. 2 genç kız istedikleri şeyleri başardıktan sonra bir şeyler yolunda gitmemeye başlar zor günler onları beklemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder