17 Şubat 2015 Salı

KARA PARA AŞK SERHAT (NİHAT ALTINKAYA) KİMDİR - NİHAT ALTINKAYA KİMDİR BİYOGRAFİ KAÇ YAŞINDA

kara para aşk serhat kimdir, kara para aşk dizisi serhat gerçek adı nedir, kara para aşk dizisine yeni katılan serhat kimdir, kara para aşk oyuncuları kimler, kara para aşktaki serhat resimleri, nihat altınkaya kimdir, nihat altınkaya biyografi, nihat altınkaya resimleri, nihat altınkaya kaç yaşında, nihat altınkaya hakkında bilgi, nihat altınkaya hangi dizilerde oynadı, 

KARA PARA AŞK SERHAT KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir.
Sitemizde ağırlık verdiğimiz diziler ilgili, merak edilen her konu hakkında ve sevilen dizilerdeki dizi oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz. En çok izlenen dizilerden biri olan Kara Para Aşk dizisi Çarşamba akşamları Atv ekranlarında izleyici ile buluşmaktadır. Yazımızın devamında sevilen dizi kara para aşk hakkında bilgiler bulabilirsiniz.

Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olan Kara Para Aşk dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekranlara gelirken izleyiciyi soluksuz ekrana kilitlemeyi başarıyor. Kara Para Aşk dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile beğenilmektedir. 

Kara Para Aşk dizi oyuncuları arasında Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün, Nebahat Çehre, Erkan Can, Aytaç Arman, Bestemsu Özdemir, Emre Kızılırmak, Burak Tamdoğan, Hazal Türesan, İlkin Tüfekçi, Tansu Taşanlar, Damla Colbay, Öykü Karayel, Deniz Barut ve Saygın Soysal gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

Kara Para Aşk dizisine yeni oyuncularda katılmaya devam etmektedir. Başarılı oyuncu kadrosuna yeni dahil olan isimlerden bir tanesi de Nihat Altınkaya isimli oyuncudur. Nihat Altınkaya kara para aşk dizisinde Serhat karakterini canlandırmaktadır. Yazımızın devamında kara para aşk serhat kimdir, kara para aşk serhat gerçek adı nedir boyu kilosu kaç gibi ve nihat altınkaya kimdir, nihat altınkaya kaç yaşında nereli hangi dizilerde rol almıştır gibi bilgileri bulabilirsiniz.

KARA PARA AŞK OYUNCULARI>>>

Kara Para Aşk Dizisi Serhat Karakteri Kimdir?

Nihat Altınkaya Kimdir 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir.
Kara Para Aşk dizisinde Serhat karakterini canlandıran Nihat Altınkaya, 28 Eylül 1979 yılında Karabük’te doğmuştur. Rizeli bir ailenin ortanca çocuğu olan Nihat Altınkaya, ilk, orta ve lise eğitimini Karabük’te almıştır. İki kız kardeşi vardır. Annesi bankacı, babası ise demir çelik işiyle uğraşmıştır. Karabük Demir Çelik Lisesi’nde ve Ankara Emlak Bankası Spor Kulübü’nde iki sene profesyonel voleybol oynamıştır. On yedi yaşındayken sakatlandığı için voleybolu bırakmış, Ayvalık’ta bir gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. Daha sonra İstanbul’a taşındığında buradaki gece kulüplerinde çalışırken boks eğitimi almış Fenerbahçe Boks Kulübü’nde yer almıştır. 

İstanbul da yaşayan yakışıklı oyuncu Nihat Altınkaya önce modellik sonra oyunculuk yapmaya başlamıştır. Evli ve iki kız çocuğu babasıdır. Oyunculuk kariyeri İstiklal Caddesi’nde yürürken tanıştığı kast ajansı sahibi “Gökçe Doruk Erten” sayesinde Funda Arar’ın ‘Özledim’ şarkısının klibinde oynadıktan sonra iki kez mankenlik, iki kez de modellik yapmıştır. Daha sonra oyunculuk kariyeri başlayan Altınkaya, Belçika ortak yapımı Turkuaz filmi dahil üç sinema filminde başrolde, çeşitli televizyon dizilerinde yardımcı karakter olarak yer almıştır. Sanatçı “Ekol Drama Sanat Evi”’nde Ayla Algan ve İpek Bilgin gibi eğitmenlerden tiyatro sanatı eğitimi almıştır. 

Kağan Erturan’ın ilk uzun metraj filmi olan “En Mutlu Olduğum Yer” filminde Ezgi Asaroğlu ile baş rolü paylaşmıştır. Karadayı, Tozlu Yollar, Unutulmaz, Yaprak Dökümü gibi dizilerde rol almıştır. Yaprak Dökümü dizisindeki rol arkadaşı Deniz Çakır ile bir süre ilişki yaşayan Altınkaya, Aralık 2010′da İmre Altınkaya ile evlenmiştir. İmre hanımla Melek ve “Ayşe” adında iki kız çocukları vardır. R&B müzik türünü ve ritimli şarkıları dinlemeyi sevmektedir. 

Nihat Altınkaya Rol Aldığı Diziler

2013 Karadayı Sinan Koca 
2013 Tozlu Yollar Fikret 
2010 Unutulmaz Aras 
2009 Kahramanlar İtfaiyeci Mete 
2009 Yaprak Dökümü Levent Tuncel
2009 Dudaktan Kalbe Umut Altuğ 
2007 Kurtlar Vadisi Pusu Memati'nin adamı
2007 Menekşe ile Halil Tetikçi Semih 
2006 Binbir Gece Fuat

Nihat Altınkaya Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder