13 Şubat 2015 Cuma

KARA EKMEK ÇETİN (USHAN ÇAKIR) KİMDİR - USHAN ÇAKIR KİMDİR BİYOGRAFİ KAÇ YAŞINDA RESİMLERİ

ushan çakır kimdir, ushan çakır biyografi, ushan çakır hakkında bilgi, ushan çakır resimleri, ushan çakır kaç yaşında, ushan çakır oynadığı diziler,ushan çakır hayatı, kara ekmek çetin, kara ekmek çetin kimdir, kara ekmek çetin karakteri, kara ekmek çetin kaç yaşında, kara ekmek çetin resimleri, kara ekmek çetin hakkında bilgi, kara ekmekteki çetin karakteri, kara ekmek oyuncusu çetin

KARA EKMEK ÇETİN KİMDİR

Atv de başlayan ve kısa sürede sevilen, takip edilen dizilerden biri olan Kara Ekmek dizisi yeni bölümleri ile devam etmektedir. Sizlere yeni dizi olan Kara Ekmek dizisi ile ilgili bilgileri vermeye ve paylaşmaya devam ediyoruz. 

Kara Ekmek dizisi genel konusu, dizide baş karakter olan Asiye oturduğu kenar mahallesinde yoksulluk içinde yaşarken sevgilisinden hamile kalmış ve sevgilisi ise çocuğu kabul etmeyince öldürmek zorunda kalmıştır. Bu sebeple kız kardeşi ile mahalleden kaçmaya karar veren Asiye, yolda karşılaştığı kişi ile başbaşka bir hayata adım amaktadır.

Kara Ekmek dizi oyuncuları arasında Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Altan Erkekli, Ahmet Levendoğlu, Ushan Çakır, Gülçin Santırcıoğlu, Anıl İlter, Elif Can Ongurlar gibi başarılı isimler yer almaktadır. Dizi oyuncuları arasında sevilen isimlerden biri olan Ushan Çakır merak edilen isimler arasındadır.

Sizlere bu yazımızda sevilen dizi Kara Ekmek oyuncu kadrosunda olan ve dizide Çetin karakterini canandıran Ushan Çakır, hakkında bilgileri sizler için derledik. Kara Ekmek çetin kimdir, kara ekmekteki çetin kaç yaşında, kara ekmek çetin karakteri resimleri ve Ushan Çakır kimdir, ushan çakır resimleri, ushan çakır kaç yaşında boyu kilosu gibi bilgiler yazımızın devamındadır.

Kara Ekmek Dizisindeki Çetin Karakteri Kimdir?

Ushan Çakır Kimdir 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Kara Ekmek dizisinde Çetin karakterini canlandıran Ushan Çakır, 23 Mayıs 1984 yılında İzmir’de doğmuştur. Başarılı ve yakışıklı oyuncu Ushan Çakır İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Her ne kadar adı tartışma olayına karışsa da Ushan Çakır pek çok yapımda rol almıştır. 

Ushan Çakır dizi tiyatro ve filmlerde oynamasının yanı sıra çeşitli dizilerde seslendirmelerde yapmıştır. Ushan Çakır 2011 yılında Leyle ile Mecnun dizisinde canlandırdığı Arda karakteri ile ünlenmiştir. Kurt Seyit ve Şura dizisinde Celil karakterini de canlandırarak başarılı bir oyunculuk sergileyen Ushan Çakır şimdi ise Atv de yayınlanan Kara Ekmek dizisinde Çetin karakterini canlandırmaktadır.

Ushan Çakır Rol Aldığı Diziler

- Kara Ekmek
- Kurt Seyit ve Şura
- 20 Dakika
- Kalp Ağrısı
- Gece Gündüz
- Belalı Baldız
- Bir İstanbul Masalı

Ushan Çakır Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder