23 Şubat 2015 Pazartesi

SURVİVOR ALL STAR BOZOK GÖREN KİMDİR - SURVİVOR BOZOK KİMDİR KAÇ YAŞINDA RESİMLERİ

survivor bozok, survivor bozok gören kimdir, survivor bozok kaç yaşında, survivordaki bozok türk mü, bozok gören resimleri, survivor bozok resimleri, survivor bozok nereli, sörvayvır bozok, sorvayvır bozok gören kimdir, survivor bozok ne zaman yarıştı, sörvayvır ol star, survivor bozok hakkında bilgi, survivor all star bozok resimleri, survivor gönüllülerdeki bozok boyu kilosu yaşı kaç, bozok gören biyografi, bozok gören kimdir, bozok gören hayatı

SURVİVOR ALL STAR BOZOK KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Yayınlandığı dönemlerde en çok izlenen ve beğenilen yarışma programlarının başında olan Survivor ilk bölümüyle ekranlara gelerek izleyici ile buluştu. Her sezon farklı isimlerin yer aldığı survivor da, bu sezon hepimizin tanıdığı isimler yer almaktadır. Survivor all star ünlüler gönüllüler hakkındaki tüm bilgileri sizlere aktarmaya devam ediyoruz.


Survivor All Star da bu güne kadarki en iyi survivor yarışmacılarının yarışması ayrıca dikkat çekmektedir. Bu güne kadar survivorda yarışan, şampiyon yada finalist olan isimlerin yanı sıra survivora damga vurmuş isimlerde yer almaktadır. Daha önceki yazılarımızda survivor all star yarışmacılarını sizlere tanıtmıştık. Bu yazımızda ise survivor all star gönüllüler takımında yer alan bozok gören hakkında bilgiler vereceğiz. 

Sevilen yarışma survivor all star da yine gruplar ünlüler ve gönüllüler olarak ayrıldılar. Dominik Cumhuriyetinde gerçekleştirilen survivor da yine heyecan dolu bölümler bizleri beklemektedir. Sitemizde survivor all star ünlüler gönüllüler yarışması ile ilgili her hafta yaşanan olaylar, survivor eleme günleri ve kimlerin elendiği gibi tüm bilgilere güncel olarak sitemizden ulaşabilirsiniz.


Bozok Gören Kimdir 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Survivor All Star Ünlüler Gönüllüler yarışmasında gönüllüler yarışmacıları arasında olan Bozok Gören, daha önce 2013 yılında Panama’da yapılan, Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarıştı. Survivor da tanınan ve sevilen isimlerden biri olan Bozok bu sezonki survivor en iyilerinin arasında yer almaktadır. Survivor Bozok hakkında bilgiler aşağıdadır.

Survivor Bozok Gören, 5 ocak 1974 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Aslen Ankaralı olan başarılı yarışmacı Bozok, eğitim hayatı Ankara, İstanbul ve Amerika’da geçmiştir. 2000 yılında Neşe Erberk ajansında mankenlik yapmaya başlamıştır. 1.98 boyunda ve 95 kg olan Bozok Gören, su altı teknolojisi eğitimi almış ve profesyonel bir dalgıçtır. Mankenlik yaptığı yıllarda adı manken Çağla Şikel’le birlikte anıldı, daha sonra 2002 yılında mankenliği bırakarak Amerika New York'ta yaşamaya başlamış, orada önce Manhattan’daki Sweet and Wishes adlı mekânda barmen olarak çalıştı daha sonra da Mahattan’da “Porch” diye bir bar restoran açarak işletmesini de kendisi yapmıştır. 

Melvina adında Amerikalı sevgili ile evlendi ama evlilik yürümeyince boşandı. 2012'de Türkiye'ye dönerek Çeşme Alaçatı'ya yerleşmiş ve aynı yıl içinde, New York'taki kendi barında tanıştığı Amy ile evlenmiştir. Çeşme Alaçatı'da Bozok ve Amy Gören çifti birlikte bir restoranı işletmektedir. 

Survivor Bozok Resimleri




      

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder