20 Şubat 2015 Cuma

SURVİVOR ALL STAR ALMEDA ABAZİ KİMDİR - SURVİVOR ALMEDA KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ RESİMLERİ

almedi abazi, almedi abazi kimdir, almedi abazi resimleri, almeda abazi kaç yaşında, almeda abazi biyografi, almeda abazi boyu kilosu kaç, survivor almeda, survivor almeda abazi resimleri, survivor all star almeda abazi, almeda abazi survivor, survuyvir almeda abazi, sörvayvırdaki almeda, survayvırdaki almedanın resimleri, survivor resimleri almeda, almeda abazi türk mü, almeda abazi nerelidir,

SURVİVOR ALL STAR ALMEDA ABAZİ KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Birbirinden iddialı yarışmacılar ile merakla beklenen Survivor yarışması tv8 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Acun Ilıcalı'nın kendi kanalı olan Tv8 de yayınlanacak olan Survivor All Star, bu sezon yine bomba gibi yarışmacılar ve bölümler ile yayınlanmaya devam ediyor. 

22 Şubat Cumartesi Tv8 de başlayan Survivor All Star yarışması bu sezon hepimizin tanıdığı isimler ile başlayacak ve ekranlarda olacak. Bu seneki survivor serisinin adı survivor all star olmaktadır. Yani daha önce bu güne kadar survivor da yarışmış finale kalmış veya şampiyon olan isimlerin yanı sıra survivora damga vuran isimler yer almaktadır. 

Survivor All Star yarışmacıları arasında Pascal Nouma, Duygu Çetinkaya, Turabi Çamkıran, Fulya Keskin, Seda Aktuğlu, Almeda Abazi, Özlem Çalın, Bozok Gören, Hilmi Cem, Taner Özdeş gibi başarılı ve tanınmış isimler yer almaktadır.

Sitemizde survivor all star yarışması ile ilgili tüm haberleri ve her hafta eleme günleri ve oyunlar hakkında her türlü bilgiyi bulabilirsiniz. İzleyicilerin merak ettiği bilgiler arasında ise Almeda Abazi hakkındaki bilgiler merak edilmektedir. 
Almeda Abazi kimdir, Almeda Abazi biyografi, survivor almeda kimdir, survivor almeda kaç yaşında gibi bir çok soru merak edilmektedir. Almeda Abazi biyografi bilgileri yazımızın devamındadır.

Almeda Abazi Kimdir 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Survivor All star yarışmacıları arasında olan güzel yarışmacı Almeda Abazi, 13 Şubat 1992 yılında Arnavutluk’ta doğdu. Katıldığı 3 güzellik yarışmasında da kraliçe seçilerek Miss Tiran, Miss Albania ve 2008 yılında Miss Globe Kainat Güzeli ödüllerini kazanmıştır. Lise Eğitimini İstanbul Özel Tarhan Kolejinde tamamlamıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi oyunculuk bölümünde eğitim almıştır. Üniversite eğitimine Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencisi olarak devam etmektedir ve mankenlik yapmaya devam etmektedir. 

Türkiye ye yerleştikten sonra çeşitli yapımlarda yer alan Almeda Abazi katıldığı yarışma proğramı “Yok Böyle Dans”'ın iddialı isimlerinden birisi olmuştur. Bir açıklamasında, Türkan Şoray ve Beyonce hayranı olduğunu dile getiren Almeda Abazi, "Oyunculuğa geçersem benim için de Türkan Şoray kuralları geçerli olacak" dedi. Paraşütle atlamayı çok seven başarılı yarışmacı Almeda Abazi Kickboks da bilmektedir. Boyu 1.72 cm olan Almeda Abazi 2. sezon 2012 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katılmıştır. 17 Eylül 2014 tarihinde TV8'de başlayan "Para Bende" adlı yarışmada yer aldı.

Almeda Abazi Rol Aldığı Dizi ve Filmleri 

2013 - Muhteşem Yüzyıl 4. Sezon (Valeria) (Tv dizisi) 
2010 - Şov Bizinıs (Sinema Filmi) 
2009 - Konak (Ezgi) (Sinema Filmi) 
2009 - Ayrılık (2) (Kayra) (Tv dizisi)

Almedi Abazi Resimleri



 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder