6 Şubat 2015 Cuma

SEVDAM ALABORA ZEYNEP (ELÇİN SANGU) KİMDİR - ELÇİN SANGU KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

sevdam alabora, sevdam alabora dizi oyuncuları, sevdam alabora karakter isimleri, sevdam alaboradaki zeynep kim, sevdam alabora zeynep kimdir, zeynep karakteri sevdam alabora, sevdam alabora zeynep kaç yaşında gerçek adı ne, elçin sangu kimdir, elçin sangu resimleri, elçin sangu biyografi, elçin sangu resimleri, elcin sangu, sevdam alabora elçin sangu,

SEVDAM ALABORA ZEYNEP KİMDİR

Başrollerinde yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu ve güzelliği ile dikkat çeken başarılı oyuncu Elçin Sangu'nun rol aldığı Sevdam Alabora dizisi hakkındaki bilgileri vermeye devam ediyoruz. 

Atv'nin yeni dizilerinden olan Sevdam Alabora dizisi birinci bölümü ile 10 Şubat akşamı izleyici ile buluşacak. Başarılı bir çok diziye imza atan Atv Sevdam Alabora dizisi ile de bu başarısını sürdürecektir. 

Sevdam Alabora dizisinin oyuncuları kadar dizinin konusu da oldukça beğenilmektedir. Dizinin genel konusu, Bir Anadolu kasabasının varlıklı ve saygın ailesinin kızı, ailesinin karşı çıkacağı birine aşık olunca çareyi kaçmakta bulur. Bu kaçış macerası, yıllara yayılan sırlara, büyük günahlara, dayanılmaz acılara, aile dramına ve birkaç nesli etkileyecek trajik bir hikayeye dönüşür.

Sevdam Alanora dizi oyuncuları arasında Kadir Doğulu, Elçin Sangu, İlker Kızmaz, Sacide Taşener, Mustafa Avkıran ve Gökçe Yanardağ gibi bir çok başarılı isimler yer almaktdır. 

İzleyici tarafından merak edilen konuların başında Sevdam Alabora dizisinde başolde olan ve Zeynep karakterini canlandıran Elçin Sangu hakkındaki bilgiler olmaktadır. Sevdam Alabora dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Elçin Sangu hakkındaki merak edilen tüm bilgileri sizler için derledik. Yazımızın devamında Elçin Sangu ile ilgili herşeyi bulabilirsiniz.

SEVDAM ALABORA DİZİ OYUNCULARI>>>

Sevdam Alabora Dizisindeki Zeynep Karakteri Kimdir

Elçin Sangu Kimdir 

Sevdam Alabora dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Elçin Sangu 11 Temmuz 1988 yılında İstanbul da doğmuştur. Mersin Üniversitesi Opera Bölümünden mezun olan güzel oyuncu daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi Tiyatro Bölümünde eğitimini sürdürmüştür. 

Müziği daha çok sevdiği için bu bölümü fazla devam ettirememiş ve bırakmıştır. Elçin Sangu Sahne Tozu Tiyatrosu’nda eğitim almıştır ve bu eğitiminin ardından dizilerde boy göstermeye başlamıştır. İlk olarak 2010 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde jale karakterini canlandırarak oyunculuğa merhaba demiştir. Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. 2013 yapımlı Bir Aşk Hikayesi dizisinde Eda rolünü oynamıştır. 2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizisinde Güzide’yi oynamıştır. 

Başarılı ve güzel oyuncu Elçin Sangu 1,69 boyunda ve 60 kilo ağırlığındadır. Sevilen oyuncu şimdilerde ise Atv de yayınlanan Sevdam Alabora dizisinde Zeynep karakterini canlandırarak izleyici karşısına çıkmaktadır.

Elçin Sangu Resimleri




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder