21 Şubat 2015 Cumartesi

SURVİVOR ALL STAR ANIL KİMDİR - SURVİVOR ANIL TETİK KAÇ YAŞINDA RESİMLERİ

anıl tetik kimdir, anıl tetik biyografi, anıl tetik kaç yaşında, anıl tetik hayatı, anıl tetik resimleri, survivor anıl, survivor anıl resimleri, survivor anıl kimdir survivor anıl tetik kim, survivordaki anıl kaç yaşında, sörvayvır anıl, survayvir anıl tetik, survivor all star, survivor all star yarışmacıları, 

SURVİVOR ALL STAR ANIL TETİK KİMDİR
Ekranların sevilen ve en çok izlenen yarışması Survivor All Star Dominik Cumhuriyetinde büyük maceraya başlıyor. Survivor'a damga vurmuş birbirinden iddialı yarışmacılar ile merakla beklenen Survivor yarışması tv8 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Acun Ilıcalı'nın kendi kanalı olan Tv8 de yayınlanacak olan Survivor All Star, bu sezon yine bomba gibi yarışmacılar ve bölümler ile yayınlanmaya devam ediyor. 

22 Şubat Cumartesi Tv8 de başlayan Survivor All Star yarışması bu sezon hepimizin tanıdığı isimler ile başlayacak ve ekranlarda olacak. Bu seneki survivor serisinin adı survivor all star olmaktadır. Yani daha önce bu güne kadar survivor da yarışmış finale kalmış veya şampiyon olan isimlerin yanı sıra survivora damga vuran isimler yer almaktadır. 

Survivor All Star yarışmacıları arasında Pascal Nouma, Duygu Çetinkaya, Turabi Çamkıran, Fulya Keskin, Anıl Tetik, Seda Aktuğlu, Almeda Abazi, Özlem Çalın, Bozok Gören, Hilmi Cem, Taner Özdeş gibi başarılı ve tanınmış isimler yer almaktadır.

Sitemizde survivor all star yarışması ile ilgili tüm haberleri ve her hafta eleme günleri ve oyunlar hakkında her türlü bilgiyi bulabilirsiniz. İzleyicilerin merak ettiği bilgiler arasında ise Anıl Tetik hakkındaki bilgiler merak edilmektedir. 
Anıl Tetik kimdir, Anıl Tetik biyografi, survivor anıl tetik kimdir, survivor anıl kaç yaşında gibi bir çok soru merak edilmektedir. Anıl Tetik biyografi bilgileri yazımızın devamındadır.

Anıl Tetik Kimdir 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Survivor All star yarışmacıları arasında olan Anıl Tetik, 10 Haziran 1990 yılında İstanbul da doğmuştur. Aslen Kırklareli olan Anıl Tetik Kadir Has Üniversitesi’nde Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünde öğrencidir. Şu an halen 4. sınıfta okumaktadır.

Çocukluğundan beri motor sporları hayalleriyle büyüyen Anıl’ın ailesi bu isteğine tehlikeli olması sebebiyle hep karşı çıkmıştır. 19 yaşına geldiğinde 100 kiloya ulaşmıştı, motor sporları için uygun bir kilo değildi sıkı bir diyet ve sporla dört ay gibi kısa bir sürede tam 25 kilo vermeyi başararak 75 kiloya düşmüştür. Artık kilo engeli kalmayan Anıl, çocukluk hayalini gerçekleştirmek için ailesini de ikna etmiştir. 

Amerakalı hocalardan aldığı bir aylık dersin sonunda başarısı ile dikkat çekmiştir. Bir çok yarışa katılıp iki kez Türkiye birinciliği ve son olarak Doğu Avrupa Pist Şampiyonası’nda da birincilik elde ederek üçte üç yapmıştır. Bu başarıların hemen ardından Survivor yarışmasına katılmıştır. Survivor yarışmasına gönüllüler arasında başlayan Anıl bir kaç gün sonra ünlülerde bir kişinin eksik olması nedeniyle, gönüllüler arasında yapılan oylama sonucu ünlüler adasına gönderilmiştir.

Anıl Tetik Resimleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder