12 Şubat 2015 Perşembe

ASLA VAZGEÇMEM İCLAL (ŞAFAK PEKDEMİR) KİMDİR - ŞAFAK PEKDEMİR KİMDİR BİYOGRAFİ KAÇ YAŞINDA RESİMLERİ

asla vazgeçmem iclal, asla vazgeçmem dizisi iclal kimdir, asla vazgeçmem iclal karakteri, asla vazgeçmem iclal gerçek adı, asla vazgeçmemdeki iclal, asla vazgeçme iclal kaç yaşında hangi dizilerde oynadı, şafak pekdemir kimdir, şafak pekdemir kaç yaşında, şafak pekdemir biyografi, şafak pekdemir resimleri, şafak pekdemir boyu kilosu kaç, safak pekdemir hakkında bilgi

ASLA VAZGEÇMEM İCLAL KİMDİR

Başrollerinde yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ve 2014 Türkiye güzeli olan Amine Gülşe'nin rol aldığı Asla Vazgeçmem dizisi ile ilgili bilgileri vermeye devam ediyoruz. Bu yazımızda Asla Vazgeçmem dizisi oyuncularından olan ve İclal karakterini canlandıran Şafak Pekdemir hakkında bilgileri paylaşacağız. Asla Vazgeçmem dizisi İclal karakteri ile ilgili bilgileri sizler için derledik.

Başrollerinde yaşıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ve 2014 Miss Turkey birincisi olan güzel manken Amine Gülşe'nin yer aldığı Asla Vazgeçmem dizisinde Tolgahan Sayışman Yiğit karakterini, Amine Gülşe ise dizide Nur karakterini canlandırmaktadır.

İki sevilen ismin başrolde olduğu Asla Vazgeçmem oyuncu kadrosu arasında Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin yanı sıra Şafak Pekdemir, Yonca Cevher, Tugay Mercan, Ümit Yesin, Hülya Gülşen Irmak gibi başarılı bir çok isim yer almaktadır. 

Asla Vazgeçmem dizi konusu, iki kadın arasında kalmış bir adamın kalbinin sesini dinleyerek aşık olduğu Nur karakteri ile zorlu bir aşkın içine girecektir. Asla vazgeçmem dizisi Nur karakteri dizinin baş karakterinden biridir. 

Asla Vazgeçmem dizisi ile birlikte merak edilen oyuncular arasında olan İclal karakteri hakkında Asla Vazgeçmem iclal kimdir, Asla vazgeçmem dizisindeki iclal karakteri kimdir ve Şafak Pekdemir kimdir, Şafak Pekdemir kaç yaşında boyu kilosu kaç gibi bir çok soru sorulmaktadır.

Asla Vazgeçmem Dizisindeki İclal Karakteri Kimdir?

Şafak Pekdemir Kimdir

Asla Vazgeçmem dizisinde İclal karakterini canlandıran Şafak Pekdemir, 19 Haziran 1988 yılında doğmuştur. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. 
2011 yılında başrollerini Selin Demiratar, İsmail Hacıoğlu, Serkan Altunorak, Burhan Öçal’ın paylaştığı "Şüphe" adlı dizide Aslı Demircan karakterini canlandırmıştır. 

2012 yılında TRT 1'de 3 sezon yayınlanan “Leyla ile Mecnun” adlı dizinin 3. Sezonunda Nisan karakteri ile diziye katılmıştır. Dizide Melis Birkan, Ahmet Mümtaz Taylan, gibi oyuncular oynadı. 2014 yılında “İncir Reçeli 2” adlı sinema filminde Halil Sezai Paracıkoğlu ile beraber başrolde oynamıştır. 

Tiyatro : 
2009 - Tersine Dünya- Bakırköy Belediye Tiyatroları 
2010 - Savaş Ve Barış 

Filmleri ve Dizileri : 

2014 - İncir Reçeli 2 (Sinema Filmi) 
2012 - Leyla ile Mecnun (Nisan) (TV Dizisi) 
2011 - Şüphe (Aslı Demircan) (TV Dizisi) 
2010 - Türk Malı (Zehra)(TV Dizisi) 
2009 - Sadist (Kısa Film)

Şafak Pekdemir Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder