19 Şubat 2015 Perşembe

SURVİVOR ALL STAR DUYGU ÇETİNKAYA KİMDİR - SURVİVOR DUYGU KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ RESİMLERİ

survivor all star yarismacilari, survivor all star duygu, survivor duygu çetinkaya kimdir, duygu çetinkaya biyografi, survivor all stardaki duygu kim, duygu çetinkaya resimleri, survivor duygu resimleri, sörvayvır duygu, gunceltime.blogspot.com surviyvır duygu, survayvır duygu kim, survivor all star yarışmacıları, survivor kim elendi, survivor ilk eleme ne zaman

SURVİVOR ALL STAR DUYGU KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Survivor All Star TV8 ekranlarında başlıyor. Heyecanla beklenen yarışmanın yarışmacılarını daha önceden tanıtmıştık. Bu sezon survivor da hepimizin tanıdığı isimler yer alacak. Survivor All Star yarışması bugüne kadar ki tüm survivor serilerinde yarışmış ve katılmış isimlerden oluşmaktadır. Birbirinden renkli ve iddialı yarışmacıların yer aldığı Survivor All Star da çok çekişmeli bir sezon geçeceğe benzemektedir. Merak edilen Survivor All Star yarışmacılarından biri de Duygu Çetinkaya olmaktadır. Survivor'da yarışmış ve akıllarda kalmış isimlerden biri olan Survivor Duygu Çetinkaya, Survivor All Star'da yine en çok konuşulan isimlerden biri olacak. 

Yayınlandığı dönemlerde en çok izlenen yarışmalardan biri olan Survivor ve her sezon farklı isimlerin yarıştığı sevilen yarışmada bu sezonda yine birbirinden ünlü isimler yer almaktadır. Survivor All Star yarışmacıları arasında Pascal Nouma, Merve Oflaz, Nadya Zagli, Fulya Keskin, Hilmi Cem, Duygu Çetinkaya, Turabi Çamkıran, Berna Canbeldek, Sahra Işık gibi adından söz ettiren ve bu güne kadarki survivor yarışmalarına damga vurmuş isimler yarışmaktadır. 

22 yarışmacının yer alacağı Survivor All Star yarışması 22 şubatta ekranlarda olacaktır. Sitemizde sizlere survivor all star yarışması ile ilgili her türlü bilgileri aktarmaya devam edeceğiz. Yarışmanın başlaması ile beraber izleyicilerin yarışma hakkında ve yarışmacılar hakkında merak ettikleri isimlerden bir tanesi de Duygu Çetinkaya isimli yarışmacı olmaktadır. 

SURVİVOR ALL STAR YARIŞMACILARI>>>

Survivor Duygu Çetinkaya Kimdir 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Survivor All Star yarışmacıları arasında olan ve hem güzelliği ile hemde yarışmadaki performansı ile dikkat çeken isim Duygu Çetinkaya, 13 Ocak 1986 tarihinde Denizli’de doğmuştur. Nur Yağmur adında bir kız kardeşi vardır. Babası İbrahim Çetinkaya asker olduğu için Ankara, İzmir, İstanbul, İskenderun, Erdek, Gölcük gibi yerlerde yaşadı ve okudu. Annesi Gülsün Hanım söz müzik yazarlığı ve adliye muhabirliği yapmaktadır. İlkokulun yarısını Ankara’da Fatoş Abla Kız Kolejinde, devamını ise tayin oldukları İskenderun'da tamamlamıştır. Ortaokulu Erdek'de okumuştur. İzmir Menemen’e tayin olduklarında Anadolu Lisesi hazırlık sınıfını okumuş, lise 1. sınıfa geçtiğinde ise İsveç’in Stockholm kentine gitmiş ve liseyi orada bitirmiştir. 

Ardından Türkiye’ye gelerek İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olmuştur. Duygu Çetinkaya birçok dizi ve filmde rol almıştır. Binbir Gece dizisinde Sezen rolüyle ve Star TV'de yayınlanan Firar dizisindeki Betül karakteri ile yıldızı parladı. Duygu Çetinkaya, 2002 yılında Show Tv’nin düzenlemiş olduğu “Türkiye’nin Yıldızları” adlı yarışmada yarışmıştır. 2003-2004 yıllarında TGRT’de yayınlanan Türkü adlı dizi ile oyunculuk kariyerine başlayan sanatçı, bu dizide Zeliha gunceltime.blogspot.com, karakterini canlandırmış ve Furkan Engin ile başrolleri paylaşmıştır. 2005 – 2007 yılları arasında Show Tv'de yayınlanan “Silikon Vadisi” adlı teknoloji programını Dinçer Karaca ile birlikte sunmuştur. 2008 yılında” Nekrüt” isimli filmde “1025” isimli karakterde oynamıştır. 2009 yılında kendi düzenlediği “Dördüncü Aranıyor” isimli yarışma programını sunmuştur. Televizyon dizilerinde oynarken kısa filmlerde ve reklam filmlerinde rol almıştır. Binbir Gece dizisinde mükemmel performans sergileyen Duygu Çetinkaya Elit Ödül Töreninde geleceği olan oyuncu seçilmiştir. 

Duygu Çetinkaya, yamaç paraşütü, dalış gibi adrealin sporlarını sevmekte ve yapmaktadır. Duygu Çetinkaya Avrupa'nın en ünlü markalarından biri olan Advanskin ‘in Türkiyedeki yüzü oldu. 2013 yılında Panama’da yapılan, Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu gunceltime.blogspot.com Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında Duygu Çetinkaya da yarıştı. 2013 yılında Panama’da yapılan, Acun Ilıcalı’nın Hazırlayıp sunduğu 3. sezon Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarıştı.

Survivor Duygu Çetinkaya Resimleri




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder