13 Şubat 2015 Cuma

KARA EKMEK MİNE (ELİFCAN ONGURLAR) KİMDİR - ELİFCAN ONGURLAR KİMDİR BİYOGRAFİ KAÇ YAŞINDA RESİMLERİ

kara ekmek oyuncuları, kara ekmek oyuncu isimleri, kara ekmek dizisi karakterleri, kara ekmekte kim kimdir, kara ekmek mine kimdir, kara ekmekteki mine karakteri kaç yaşında boyu kaç resimleri, elif can ongurlar, elifcan ongurlar biyografi, elifcan ongurlar resimleri, elif can ongurlar dizileri,

KARA EKMEK MİNE KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Atv de başlayan ve kısa sürede sevilen, takip edilen dizilerden biri olan Kara Ekmek dizisi yeni bölümleri ile devam etmektedir. Sizlere yeni dizi olan Kara Ekmek dizisi ile ilgili bilgileri vermeye ve paylaşmaya devam ediyoruz. 

Kara Ekmek dizisi genel konusu, dizide baş karakter olan Asiye oturduğu kenar mahallesinde yoksulluk içinde yaşarken sevgilisinden hamile kalmış ve sevgilisi ise çocuğu kabul etmeyince öldürmek zorunda kalmıştır. Bu sebeple kız kardeşi ile mahalleden kaçmaya karar veren Asiye, yolda karşılaştığı kişi ile başbaşka bir hayata adım amaktadır.

Kara Ekmek dizi oyuncuları arasında Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Altan Erkekli, Ahmet Levendoğlu, Ushan Çakır, Gülçin Santırcıoğlu, Anıl İlter, Elif Can Ongurlar gibi başarılı isimler yer almaktadır. Dizi oyuncuları arasında sevilen isimlerden biri olan ve Asiye'nin kardeşi rolünde olan Elif Can Ongurlar merak edilen isimler arasındadır.

Sizlere bu yazımızda sevilen dizi Kara Ekmek oyuncu kadrosunda olan ve dizide Mine karakterini canandıran Elif Can Ongurlar, hakkında bilgileri sizler için derledik. Kara Ekmek mine kimdir, kara ekmekteki mine kaç yaşında, kara ekmek mine karakteri resimleri ve elifcan ongurlar kimdir, elifcan ongurlar resimleri, elif can ongurlar kaç yaşında boyu kilosu gibi bilgiler yazımızın devamındadır.

KARA EKMEK DİZİ OYUNCULARI>>>

Kara Ekmek Dizisindeki Mine Karakteri Kimdir?

Elifcan Ongurlar Kimdir 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Kara Ekmek dizisinde Mine karakterini canlandıran Elifcan Ongurlar 7 Haziran 1993 yılında İzmir‘de doğmuştur. Genç ve Güzel oyuncu Elif Can Ongurlar İstanbul Beykent Üniversitesinde oyunculuk okumaktadır. İlk oyunculuk deneyimi Ateşin Düştüğü Yer isimli sinema filmidir. 

Aslında çoğu izleyici Elifcan Ongurları Kayıp Şehir adlı diziden tanımaktadırlar. Kayıp Şehir Dizisinde Seher karakteriyle tanınan güzel, oyunculuğu ve güzelliğiyle uzun süre ekranlarda görmeye alışacağımız isimlerden biri olan Elifcan Ongurlar fiziksel özellikleri ise şöyledir; 170 cm boyunda ve 60 kilo ağırlığındadır. Göz rengi mavidir. Saç rengi Koyu sarı olarak tarif edilmektedir. Sevgilisi ise Göksel Kurtoğludur. 

Sevilen oyuncu Elifcan Ongurlar şimdilerde ise Atv ekranlarında yayınlanan Kara Ekmek isimli dizide mine karakterini canlandırmakta ve dizide büyük beğeni toplamaktadır. Kara Ekmek dizisinde Asiye'nin kardeşi rolünde olan Elifcan dizinin aranan isimlerindendir.

Elifcan Ongurlar Rol Aldığı Dizi Ve Filmler 

Ateşin Düştüğü Yer 
Kayıp Şehir 
Kara Ekmek

Elif Can Ongurlar Resimleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder