8 Şubat 2015 Pazar

PARAMPARÇA OZAN (BURAK TOZKOPARAN) KİMDİR - BURAK TOZKOPARAN KİMDİR BİYOGRAFİ KAÇ YAŞINDA VE RESİMLERİ

burak tozkoparan, burak tozkoparan kimdir, burak tozkoparan biyografi, burak tozkoparan kaç yaşında boyu kilosu kaç, burak tozkoparan resimleri, burak tozkoparan hayatı, paramparça ozan, paramparça ozan kimdir, paramparça ozan gerçek adı, paramparça ozan kaç yaşında hamgi dizilerde oynadı, paramparçadaki ozan kim, ozan paramparça resimleri, 

PARAMPARÇA OZAN KİMDİR

Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya gibi iki başarılı ismin yer aldığı Paramparça dizisi hakkındaki bilgileri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Sevilen iki oyuncunun Cihan ve Gülseren karakterlerini canlandırdığı paramparça dizisi her hafta en çok izlenen dizilerden biri olmaya devam ediyor.

Pazartesi akşamları Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Paramparça dizi oyuncuları arasında Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Alina Boz, Leyla Tanlar, Nursel Köse, Cemal Hünal, Burak Tozkoparan, Güneş Emir, Ebru Özkan, Aslıhan Kapanşahin gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

Paramparça dizisi, oyuncu kadrosunun yanı sıra konusu ile de oldukça beğenilmektedir. Farkında olmadan birbirlerinin çocuklarını büyütmüş olan Cihan ve Gülseren, yıllar sonra bu gerçeği öğrenmeleri ile birlikte gelişen olayları anlatan dizide oyuncularda oldukça sevilmektedir.

Paramparça oyuncuları arasında olan ve en çok aranan merak edilen isimlerden bir tanesi de Burak Tozkoparan isimli oyuncudur. Burak Tozkoparan paramparça dizisinde Ozan karakterini canlandırmaktadır. Yazımızın devamında burak tozkoparan hayatı ile ilgili bilgilerin yanısıra, paramparça ozan kimdir, kaç yaşında, gerçek adı nedir ve Burak Tozkoparan kimdir, burak tozkoparan biyografi bilgileri ile oyuncunun boyu kaç, kilosu kaç, kaç yaşında gibi bilgileri bulabilirsiniz.

Paramparça Dizisi Ozan Karakterini Canlandıran Kim?

Burak Tozkoparan Kimdir 

Paramparça dizisinde Ozan karakterini canlandıran Burak Tozkoparan, Türk Kızılayı Kartal Anadolu Lisesinden mezun olmuştur. Şimdi de öğretim hayatında Sinema ve Televizyon bölümü okuyarak devam etmektedir. Oyunculuğun yanı sıra müzik yeteneği de olan Burak Tozkoparan bateri çalmaktadır. 14. Vodafone Liseler Arası Müzik Yarışmasında “En İyi Enstürman Çalan” ödülüne layık görülmüştür. 

Müzik kariyerine de aynı zamanda devam eden Burak Tozkoparan Olcayto Ahmet Tuğsuz tarafından kurulan “Pervane” adlı grupta baterist olarak çalmaktadır. Burak Tozkoparan Paramparça dizisinde Cihan ve Dilara’nın oğlu Ozan karakterini canlandırmaktadır. Yıllar önce kardeşinin bir aileyle karıştığını öğrenen Ozan öz kardeşi Hazal’ı kabul etmekte tanımakta oldukça zorluk çıkaracağa benziyor. 

Ozan, öz kardeşi bildiği biricik kardeşi Cansu’yu koruyup kollamakla birlikte her şeye rağmen yanında olmaya devam etmektedir. Bu arada genel anlamda Ozan karakterine baktığımızda zengin çocuğu olmasına rağmen şımarık olmayan, kendi halinde efendi bir mizaç sergilemektedir.

Burak Tozkoparan Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder