6 Şubat 2015 Cuma

KİRAZ MEVSİMİ EMRE (ARAS AYDIN) KİMDİR - ARAS AYDIN KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

kiraz mesvimi, kiraz mevsimi oyuncuları kimler, kiraz mevsimindeki oyuncuların isimleri, kiraz mevsimi ayaz, kiraz mevsimi öykü, kiraz mevsimi emre kimdir, kiraz mevsimi emre karakteri, kiraz mevsimindeki emre kimdir gerçek adı nedir, aras aydın, mehti aras aydın kimdir, aras aydın biyografi, aras aydın kiraz mevsimi, kiraz mesvimi emre resimleri, kiraz mevsimi emre kaç yaşında,

KİRAZ MEVSİMİ EMRE KİMDİR

Yayınlandığı ilk günden beri büyük beğeni ve ilgi ile izlenen Kiraz Mevsimi dizisi her hafta yeni bölümleri ile izleyiciyi ekrana bağlamayı başarmaktadır. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan Kiraz Mevsimi dizisi yeni bölümleri ile devam etmektedir.

Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşan sevilen Kiraz Mevsimi dizi oyuncuları arasında Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya, Nihal Işıksaçan, Serkan Börekyemez, Fatma Toptaş, Aras Aydın, Neslihan Yeldan, Nezih Cihan Aksoy gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. 

Kiraz Mevsimi dizisinin baş karakterleri olan Ayaz ve Öykü karakterleri dizide iki aşığı oynamaktadırlar. Birbirlerini deli gibi seven ama bir türlü birleşemeyen aşıkların, her defasında önlerine bir engel çıkmaktadır. Tüm bu zorluklara karşı sevgilerinden bir şey kaybetmeyen öykü ve ayaz ikilisi dizi izleyicileri tarafından oldukça beğenilmektedirler. 

Kiraz Mevsimi oyuncu kadrosu arasında olan ve sevilen isimlerden bir tanesi de Aras Aydın isimli oyuncudur. Aras Aydın Kiraz Mevsimi dizisinde Emre karakterini canlandırmaktadır. Kiraz Mevsimi Emre kimdir, Kiraz mevsimindeki emrenin gerçek adı, yaşı, boyu kaç ve aras aydın kimdir, aras aydın hayatı, biyografi bilgileri gibi bir çok sorunun sorulması üzerine aras aydın hakkındaki bilgiler yazımızın devamındadır.

KİRAZ MESVİMİ OYUNCULARI>>>

Kiraz Mevsimindeki Emre Karakteri Kimdir

Aras Aydın Kimdir 

Kiraz Mevsimi dizisinde Emre karakterini canlandıran Mehti Aras Aydın, 2 Temmuz 1989 İstanbul doğumlu dizi oyuncusudur. Çocukluk yıllarını ve lise dönemini İstanbul’da tamamlayan ünlü oyuncu daha sonra oyuncu olmaya karar vermiş ve kariyerine tiyatro ile devam etmiştir. Birçok tiyatroda görev almış aynı zamanda oyunlarda rol oynamış olan Aras Aydın aynı zamanda müzikle de yakından ilgilidir. Gitar çalmakta ve solistlik de yapmaktadır. 

İlk olarak dizi kariyerine Öğretmen Kemal isimli dizide başlayan Aras Aydın bu dizide Mert karakterinde rol oynamıştır. Yıldızı bu dizi ile parlamaya başlayan ünlü sanatçı daha sonra 2012 yılında başlayan Şefkat Tepe isimli dizide 3 sezon boyunca rol oynamıştır. Şimdilerde ise Kiraz Mevsimi isimli dizide Emre karakterini canlandırmaya başlayan yıldız oyuncu bu dizide kariyerinin zirvesine ulaşmıştır. 

Müzikle arası çok iyi olan Aras Aydın dizi içerisinde seslendirdiği birçok şarkı ile adından bir hayli söz ettirmeyi başarmıştır. Aynı zamanda Saklı Kalan isimli tv dizisinde de bir dönem oyunculuk yapan Aras Aydın kariyerine oyunculuk ile devam etmektedir.

Aras Aydın Yaşı: 26
Aras Aydın Twitter: https://twitter.com/arsaydnn
Aras Aydın İnstagram: http://instagram.com/arsaydn


Aras Aydın Rol Aldığı Diziler

- (2014) Kiraz Mevsimi - Emre Yiğit 
- (2014) Saklı Kalan - Ateş 
- (2013) Şefkat Tepe - Asker 
- (2010) Öğretmen Kemal - Mert


Aras Aydın Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder