10 Şubat 2015 Salı

ACİL SERVİS TUĞÇE HEMŞİRE (ELÇİN AKTAŞ) KİMDİR - ELÇİN AKTAŞ KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

tuçe hemşire acil servis, acil servis tuğçe hemşire kimdir, acil servis dizisindeki tuğçe hemşire gerçek adı ne, acil servis hemşire tuğçe, acil servis dizisindeki sarışın hemşirenin adı, acil servis dizisi hemşirelerin adları, acil servis tuğçe hemşire kaç yaşında boyu kilosu saç rengi, elçin aktaş kimdir, elçin aktaş biyografi, elçin aktaş resimleri, elçin aktaş kaç yaşında, elçin aktaş boyu kilosu kaç, elçin aktaş acil servis dizisi tuğçe, acil servis tugce hemsire

ACİL SERVİS TUĞÇE HEMŞİRE KİMDİR

Yeni diziler arasında olan ve yayınlandığı ilk günden beri beğenilerek, ilgi ile takip edilen Acil Servis dizisi Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam etmektedir. Bir çok başarılı oyuncunun yer aldığı Acil Servis dizisi daha önce yayınlanan doktorlar dizisine benzemektedir. Show tv'nin kısa zamanda başarı yakalayan dizisi acil servis konusu ve oyuncu kadrosu ile de oldukça sevilmektedir. 

Acil Servis dizi oyuncuları arasında Serhat Teoman, Nur Erkul, Elçin Aktaş, Funda İlhan, Funda Şirinkal, Musab Ekici, Tamer Tıraşoğlu, Suzan Aksoy, Seda Akman, Gökhan Soylu ve Serkan Öztürk gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

Daha önce dizi oyuncularından bir çoğunu sizlere tanıtmıştık. Sevilerek izlenen acil servis dizisindeki oyuncuların her biri hakkında oldukça fazla araştırma yapılmakta ve sorular sorulmaktadır. Genç oyuncu kadrosundan oluşan Acil Servis dizisinde oyuncular doktor ve hemşire karakterlerini canlandırmaktadırlar. 

Acil Servis dizisinde yer alan ve güzelliği ile dikkat çeken oyunculardan biri de Elçin Aktaş isimli oyuncudur. Dizideki oyunculuk performansı ve güzelliği ile bir anda merak edilen isim haline gelen Elçin Aktaş, acil servis dizisinde Tuğçe hemşire karakterini canlandırmaktadır. Dizinin başlaması ile birlikte acil servis tuğçe hemşire kimdir, acil servisteki hemşire tuğçe kim, gerçek adı ne, tuğçe hemşire kaç yaşlında boyu kilosu kaç ve elçin aktaş kimdir, elçin aktaş hangi dizilerde oynadı, yaşı boyu kilosu kaç gibi bir çok soru sorulmaktadır. 

Sizlere bu yazımızda acil servis dizisindeki tuğçe hemşire karakteri hakkında merak edilenleri, güzel oyuncu Elçin Aktaş hakkında merak edilen ve sıkça sorulan soruların cevaplarını sizler için derledik.



Acil Servis Dizisi Tuğçe Hemşire Karakteri Kimdir?

Elçin Aktaş Kimdir

Acil Servis dizisinde Tuğçe Hemşire karakterini canlandıran Elçin Aktaş isimli oyuncu dizi oyuncuları arasında gerek güzelliği gerek oyunculuk performansı ile dikkatleri çeken ve adından söz ettiren oyuncular arasındadır. 

Güzel oyuncu Elçin Aktaş 1990 yılında doğmuştur. Hakkında fazla bilgi bulunmayan başarılı ve güzel oyuncu Elçin Aktaş üniversite eğitimini Beykent Üniversitesi Tiyatro ve Oyunculuk bölümünde tamamlayarak mezun olmuştur. 

Üniversiteden mezun olduktan sonra ilk olarak 2010 yılında yayınlanan Kızım Nerede isimli dizide rol alan ve bu dizide Melisa karakterini canlandıran Elçin Aktaş ilk oyunculuk deneyimine bu dizi ile başlamıştır. Elçin Aktaş şimdi ise Acil Servis dizisinde Tuğçe Hemşire karakterini canlandırmaktadır. 

Elçin Aktaş Yaşı   : 25
Elçin Aktaş Boyu  : 1,72
Elçin Aktaş Kilosu : 57
Elçin Aktaş Twitter Adresi    : https://twitter.com/elcinaktass 
Elçin Aktaş Instagram Adresi: http://instagram.com/elcinaktass/


Elçin Aktaş Rol Aldığı Diziler: 

2010 - Kızım Nerede dizisi (Melisa) 
2015 - Acil Servis dizisi (Tuğçe Hemşire)


Elçin Aktaş Resimleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder