23 Şubat 2015 Pazartesi

SURVİVOR ALL STAR BERNA KİMDİR - SURVİVOR BERNA CANBELDEK KİMDİR KAÇ YAŞINDA RESİMLERİ

berna canbeldek, berna canbeldek kimdir, berna canbeldek biyografi, berna canbeldek resimleri, berna canbeldek kaç yaşında, berna canbeldek nerelidir, berna canbeldek boyu kilosu kaç, berna canbeldek hakkında bilgi, survivor berna kimdir, survivor berna resimleri, survivor berna kaç yaşında, survivor berna neden elenmişti, sörvayvır berna, sorvayvır berna, survayvır berna

SURVİVOR ALL STAR BERNA KİMDİR
Survivor All Star bu güne kadar survivorun en iyilerinin yarıştığı All Star da yarışan isimlerden bir tanesi de Berna Canbeldek isimli yarışmacıdır. Yayınlandığı dönemlerde en çok izlenen ve beğenilen yarışma programlarının başında olan Survivor ilk bölümüyle ekranlara gelerek izleyici ile buluştu. Her sezon farklı isimlerin yer aldığı survivor da, bu sezon hepimizin tanıdığı isimler yer almaktadır. Survivor all star ünlüler gönüllüler hakkındaki tüm bilgileri sizlere aktarmaya devam ediyoruz.

Survivor All Star da bu güne kadarki en iyi survivor yarışmacılarının yarışması ayrıca dikkat çekmektedir. Bu güne kadar survivorda yarışan, şampiyon yada finalist olan isimlerin yanı sıra survivora damga vurmuş isimlerde yer almaktadır. Daha önceki yazılarımızda survivor all star yarışmacılarını sizlere tanıtmıştık. Bu yazımızda ise survivor all star Ünlüler takımında yer alan Berna Canbeldek hakkında bilgiler vereceğiz. 

Sevilen yarışma survivor all star da yine gruplar ünlüler ve gönüllüler olarak ayrıldılar. Dominik Cumhuriyetinde gerçekleştirilen survivor da yine heyecan dolu bölümler bizleri beklemektedir. Sitemizde survivor all star ünlüler gönüllüler yarışması ile ilgili her hafta yaşanan olaylar, survivor eleme günleri ve kimlerin elendiği gibi tüm bilgilere güncel olarak sitemizden ulaşabilirsiniz.


Berna Canbeldek Kimdir 
Survivor All Star Ünlüler Gönüllüler yarışmasında olan başarılı ve güzel yarışmacılardan bir taneside yine hepimizin tanıdığı ve survivor da kavga ederek elenen isim olan Berna bu sezon şansını yeniden deneyecek isimler arasındadır. Berna ile ilgili tüm bilgiler ve resimleri yazımızın devamındadır. 

Survivor All Star Berna 1989 yılında Bursa’da doğmuştur. 12 yaşından itibaren dans eğitimi almıştır. Profesyonel Jimnastik ve Profesyonel dans eğitmeni olan Berna Canbeldek Türkiye’den Almanya’ya göç eden ailesiyle birlikte Berlin’de yaşamaktadır. 

Küçük yaşlardan bu yana dansa ve dans etmeye meraklı ve boş zamanlarında spor yapmayı, sörf yapmayı ve arkadaşları ile sohbet etmeyi çok seven Berna Canbeldek, 169 cm boyunda ve 56 kilodur. İlk olarak Yetenek Sizsiniz yarışmasından tanıdığımız Berna Canbeldek daha sonra ise 2014 yılında Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Berna “gönüllüler” takımında yarışmıştı. Berna survivor da yarışırken kendi takımındaki diğer yarışmacı Sahra Işık ile kavga etmeleri sonucu Berna yarışmadan diskalifiye edilmişti. Bu sezon ise Berna, yarışmada Sahra'ya karşı yarışacaktır. 

Berna Canbeldek Resimleri






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder