16 Şubat 2015 Pazartesi

BEŞ KARDEŞ CANAN (NİHAL YALÇIN) KİMDİR - NİHAL YALÇIN KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

nihal yalçın kimdir, nihal yalçın kaç yaşında, nihal yalçın biyografi, nihal yalçın hakkında bilgi, nihal yalçın resimleri, nihal yalçın boyu kilosu kaç, nihal yalçın vikipedi, beş kardeş canan, beş kardeş canan kimdir, beş kardeş canan resimleri, beş kardeşteki canan, beş kardeş dizi oyuncu isimleri, beş kardeşteki cananın gerçek adı, beş kardeş canan hakkında bilgi, beş kardeş canan kaç yaşında boyu kilosu kaç,

BEŞ KARDEŞ CANAN KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Kanal D nin yeni ve sevilen dizilerinden biri olan Beş Kardeş dizisi ile ilgili bilgileri vermeye devam ediyoruz. Beş Kareş dizisi ile ilgili tüm bilgileri ve dizinin oyuncularının biyografi bilgilerini sitemizde bulabilirsiniz.
Beş Kardeş dizisinde daha önce Leyla ile Mecnun adlı sevilen dizide rol alan oyuncular bulunmaktadır. Ayrıca yönetmenliğini de yine aynı dizinin yönetmeni yapmaktadır. Beş Kardeş dizisi konusu anne ve babaları ölen beş kardeşin hikayeleri ve kardeşlerden en büyüğünün aileye sahip çıkmasını anlatan dizide beş kardeşin beşide birbirinden farklıdırlar.

Beş Kardeş dizi oyuncuları arasında Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak, Fatih Artman, Serdar Orçin, Melisa Sözen ve Nihal Yalçın’ın başrollerini paylaştığı Beş Kardeş dizisinde Ece Dizdar, Gizem Erdem, Merve Ateş, Eylül Su Sapan, Merve Dizdar, Ayşen Gruda, Sabriye Kara, Kuzey Yücehan, Zeynep Kızıltan, Serkan Kuru, Ercü Turan, Vedat Erincin, Banu Fotocan gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

Beş kardeş dizisinde Canan karakterini canlandıran Nihal Yalçın dizi oyuncuları arasında en çok aranan ve merak edilen isimlerden biridir. Beş Kardeş dizisinin başlaması ile birlikte izleyiciler tarafından beş kardeş Canan kimdir, bes kardes canan gerçek adı nedir, kaç yaşında ve Nihal Yalçın kimdir, Nihal Yalçın resimleri, boyu kilosu kaç gibi sorular sorulmaktadır. Yazımızın devamında bu soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Beş Kardeş Dizisi Canan Karakteri Kim?

Nihal Yalçın Kimdir
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Beş Kardeş dizisinde Canan karakterini canlandıran Nihal Yalçın 29 Mart 1981 yılında İstanbul da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı oyunculuk bölümünü tamamladıktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi ileri oyunculuk bölümünde yüksek lisans yaptı. 29 Mayıs 2012 tarihine kadar Kurusıkı adlı doğaçlama gösterisi sergilemekteydi fakat tiyatroyu kısa bir süreliğine bıraktı. 2005'te Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? adlı filmde "Zeyno Bacı" karakterini, 2009 yılında Ay Lav Yu adlı filmde ise "Rukiye" karakteri canlandırdı. Avrupa Yakası dizisinin son sezonunda da "Meryem" rolünde izleyicin karşısına çıktı. 

Bunların haricinde birçok dizi ve filmlerde de rol aldı. Son olarak Gülse Birsel'in kaleminden çıkan Jale Atabey'in yönettiği Yalan Dünya adlı dizide başrol oyuncularından biri olan "Açılay" karakterini 2 sezon boyunca canlandırmış, 2. sezon finalinde diziye veda etmiştir. Okan Bayülgen'in Disko Kralı programında "Life Sux" isimli bölümde yer aldı. Programda yarattığı tiplemelerin bazıları: Nahide Ekengil, Ayla Tanyürek, Fahriye Soykır, Şahane Çancı gibi karakterleri canlandırmıştır. 2011 yılında Little Caesars reklam filminde yer aldı. Ne'li adıyla söylediği "Küçük Sezar" şarkısı promosyon CDsi olarak dağıtılmıştır. 2012 yılında yayınlanan Kurtuluş Son Durak filminin soundtrack'inde yer alan "Bir Mumdur", "Dertler Benim Olsun" ve "Ne Kadar Güzelsin" şarkılarını seslendirmiştir. 

Nihal Yalçın Rol Aldığı Dizi ve Filmler

2013 Yalan Dünya - Açılay 
2012 Berlin Kaplanı - Elvan 
2012 Araf - Derya 
2011 Yeraltı - Türkan 
2010 Cümbür Cemaat - Rahime Yıldız 
2009 Avrupa Yakası 6. Sezon - Meryem 
2009 Hayatın Tuzu - Süheyla 
2009 Güldünya - Konuk Oyuncu 
2009 Kış Masalı - Figen 
2009 Ay Lav Yu - Rukiye 
2007 Kurtlar Vadisi Pusu 1. Sezon - Bölüm Oyuncusu 
2007 Şöhret Okulu - Şirvan 
2005 Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? - Bacı Zeyno 

Nihal Yalçın Ödülleri 

2013- 45. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü (Yeraltı) 
2012- 19. Altın Koza Film Festivali En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü (Yeraltı ve Araf) 
2012 -17. Sadri Alışık Ödülleri En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü (Komedi) (Kurtuluş Son Durak)

Nihal Yalçın Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder