9 Şubat 2015 Pazartesi

SEVDAM ALABORA BANU (BAŞAK PARLAK) KİMDİR - BAŞAK PARLAK KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

başak parlak, başak parlak kimdir, başak parlak kaç yaşında, başak parlak biyografi, başak parlak resimleri, başak parlak hayatı oynadığı diziler, sevdam alabora banu, sevdam alabora banu kimdir gerçek adı ne, sevdam alabora banu gerçekte kimdir, sevdam alaboradaki banu karakterinin resimleri ve gerçek adı, sevdam alabora dizi oyuncusu banu, sevdam alabora oyuncu isimleri

SEVDAM ALABORA BANU KİMDİR

Atv'nin izleyici ile buluşan yeni dizisi Sevdam Alabora dizisi hakkında bilgileri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Merakla beklenen Sevdam Alabora dizisi ekranlarda olması ile beraber sizlere oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz. 

Sevdam Alabora dizisi başrollerinde olan Zeynep ve Gökhan karakterlerini yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu ile güzel oyuncu Elçin Sangu canlandırmaktadır. Sevdam alabora dizi konusu genel olarak dizinin baş karakterleri olan Gökhan ve Zeynep karakterlerinin zorlu aşk yaşamaları ile hayatlarında ki köklü değişim ve yıllar içinde öğrenecekleri sırlar konu alınacaktır. 

Sevdam Alabora dizi oyuncuları arasında Kadir Doğulu, Elçin Sangu, Başak Parlak, Mustafa Avkıran, İlker Kızmaz, Gökçe Yanardağ, Mutlu Güney, Sacide Taşaner, Zeynep Kumral gibi başarılı bir çok oyuncunun yer alması ile hem dizi konusu olarak hemde oyuncuları olarak büyük ilgi görmüştür.

Daha önce dizinin bir çok oyuncusunu tanıtmıştık. Bu yazımızda ise sevdam alabora dizisi oyuncuları arasında olan ve Banu karakterini canlandıran Başak Parlak isimli oyuncu hakkında bilgiler vereceğiz. Dizi ile birlikte sevdam alabora banu kimdir, sevdam alabora dizisindeki banu karakteri kimdir, kaç yaşında, gerçek adı nedir ve başak parlak kimdir, biyografi kaç yaşında gibi sorulan soruların cevapları yazımızın devamındadır.


Sevdam Alabora Dizisindeki Banu Karakteri Kimdir

Başak Parlak Kimdir 

Sevdam Alabora dizisinde Banu karakterini canlandıran Başak Parlak, 3 Kasım 1989 Tekirdağ doğumlu oyuncudur. İlkokul ve lise eğitimlerini tekirdağda tamamlayan güzel oyuncu Üniversite eğitimini ise Maltepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği Bölümünden mezun olarak tamamlamıştır. 

Oyunculuk hayatına ilk olarak 2003 yılında yayınlanan Zalim dizisinde oynayarak başlamıştır. 2007 yılında Fikrimin İnce Gülü adlı diziyle yıldızı parlamıştır. Birçok reklam, dizi ve televizyon filmlerinde kendini göstermiştir. 2008 yılındaki Serçe adlı dizi ile de kendi hayran kitlesini oluşturmuştur. 

Başak Parlak Boyu: 1,70 
Başak Parlak Kilosu: 56 
Başak Parlak Twitter Adresi: https://twitter.com/BasakPARLAK

Başak Parlak Oynadığı Dizi ve Filmleri: 

Yamak Ahmet 2011, 
Hayret Bi Şey 2011, 
Sırat Dizisi 2011, 
Mahpeyker 2010, 
Süpürrr 2009, 
Uygun Adım Aşk 2009, 
Serçe 2008, 
Fikrimin İnce Gülü 2007, 
Arda Boyları 2006, 
Geceler Yarim Oldu 2006, 
Evlerinin Önü Mersin 2006, 
Sevmişim Vermiyorlar 2006, 
Doktorlar 2006, 
Canın Sağolsun 2006, 
Gümüş 2005, 
Acı Hayat, 
Ayışığı Neredesin 2004, 
Zalim 2003. 

Başak Parlak Resimleri



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder