7 Şubat 2015 Cumartesi

GÜLLERİN SAVAŞI CİHAN (SERCAN BADUR) KİMDİR - SERCAN BADUR KİMDİR BİYOGRAFİ KAÇ YAŞINDA RESİMLERİ

güllerin savaşı, güllerin savaşı oyuncuları, güllerin savaşı karakter isimleri, güllerin savaşında kim kimdir, güllerin savaşı oyuncu resimleri, güllerin savaşındaki cihan, güllerin savaşı cihan kimdir, güllerin savaşı cihan resimleri, güllerin savaşı cihan kaç yaşında gerçek adı ne, sercan badur, sercan badur kimdir, sercan badur resimleri, sercan badur biyografi, sercan badur hayatı, sercan badur kaç yaşında hangi dizilerde oynadı

GÜLLERİN SAVAŞI CİHAN KİMDİR

Son zamanların en çok izlenen dizilerinden bir tanesi olan Güllerin Savaşı dizisi her hafta yeni bölümleri ile izleyiciyle buluşmaktadır. Oldukça sevilen ve ilgi gören Güllerin Savaşı dizisinde heyecan devam etmektedir. 

Güllerin Savaşı dizisi gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile oldukça başarılı olmuş ve geniş izleyici kitlesine sahip bir dizidir. Güllerin Savaşı dizi konusu genel olarak. Babasının bahçıvanlık yaptığı köşkte büyüyen dünyalar güzeli Gülru karakteri, küçüklüğünden beri kendisine örnek aldığı ve büyüyünce köşkün hanımı olan Gülfem gibi olmak isteyen Gülru'nun yaşantısını anlatmaktadır.

Güllerin Savaşı dizi oyuncuları arasında Damla Sönmez, Canan Ergüder, Barış Kılıç, Yiğit Kirazcı, Sercan Badur, Zeynep Köse, Uğur Kurul, Meltem Pamirtan, Feyza Civelek, Aslı İçözü, Berk Yaygın, Ceren Koç gibi başlarılı bir çok oyuncunun yer alması izleyicinin beğenisini kazanmıştır. 

Güllerin Savaşı dizisinde Cihan karakterini canlandıran Sercan Badur, dizi oyuncuları arasında en çok aranan ve sevilen isimlerin başında gelmektedir. Oyunculuk performansı ile herkesi kendine hayran bırakan Sercan Badur yani Cihan karakteri hakkında güllerin savaşı cihan kimdir, kaç yaşında, gerçek adı ne, Sercan Badur kimdir, kaç yaşında boyu kilosu kaç gibi sorulan sorulan cevapları yazımızın devamındadır.

GÜLLERİN SAVAŞI DİZİ OYUNCULARI>>>

Gülllerin Savaşı Cihan Karakterini Canlandıran Kim?

Sercan Badur Kimdir

Güllerin Savaşı dizisinde Cihan karakterini canlandıran Sercan Badur, 30 Ekim 1990 yılında İstanbul da doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini İstanbul da tamamlamıştır. Bu eğitimin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde eğitimine devam etmiştir. Konservatuarda eğitim görürken birçok dizi ve reklam teklifi almıştır. 

Birçok reklamda oynamasının ardından Sercan Badur Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde rol aldı. Bu dizide Necati karakterini canlandıran genç oyuncu rolünü çok iyi bir şekilde yerine getirmiştir. Sercan Badur 2010 yılında Dot tiyatrosunda çalışmaya başlamıştır. Bununla birlikte ünlü oyuncu en son 2010 yılında Atlıkarınca filminde Edip karakterini canlandırmıştır. 

Genç oyuncu Öyle bir geçer zaman ki dizisinde adını tamamen duyurmuştur. Star TV ekranlarında yayınlanan Canımın içi dizisinde Sercan Badur Kaya karakterini canlandırmıştır. Sercan Badur şimdilerde ise Güllerin Savaşı dizisinde Cihan karakterini canlandırmaktadır. 

Sercan Badur Twitter Heabı : https://twitter.com/serkanbadur 
Sercan Badur Facebook Heabı : https://tr-tr.facebook.com/serkan.badur

Sercan Badur Rol Aldığı Dizi ve Filmler 

2014 Güllerin Savaşı - Cihan 
2010 Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Kanal D 
2010 Atlı Karınca - Yönetmen: İlksen Başarır (uzun metraj) 
2009 Karanlıktakiler – Yönetmen: Çağan Irmak (uzun metraj) 
2009 Üçte Bir- Yönetmen: Ferit Katipoğlu (kısa metraj)

Sercan Badur Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder