21 Şubat 2015 Cumartesi

SURVİVOR ALL STAR BEGÜM KİMDİR - SURVİVOR ECE BEGÜM YÜCETAN KİMDİR KAÇ YAŞINDA RESİMLERİ

ece begüm yücetan kimdir, ece begüm yücetan biyografi, ec begüm yücetan resimleri, ece begüm yücetan kaç yaşında, ece begüm yücetan hakkında bilgi, survivor begüm, survivor begüm resimleri, survivordaki begüm kaç yaşında, survivor begüm resimleri, sörvayvır begüm kimdir, sorvayvırdaki ece begüm kim, survivor all star begüm,

SURVİVOR ALL STAR BEGÜM KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Ekranların sevilen ve en çok izlenen yarışması Survivor All Star Dominik Cumhuriyetinde büyük maceraya başlıyor. Survivor'a damga vurmuş birbirinden iddialı yarışmacılar ile merakla beklenen Survivor yarışması tv8 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Acun Ilıcalı'nın kendi kanalı olan Tv8 de yayınlanacak olan Survivor All Star, bu sezon yine bomba gibi yarışmacılar ve bölümler ile yayınlanmaya devam ediyor. 

22 Şubat Cumartesi Tv8 de başlayan Survivor All Star yarışması bu sezon hepimizin tanıdığı isimler ile başlayacak ve ekranlarda olacak. Bu seneki survivor serisinin adı survivor all star olmaktadır. Yani daha önce bu güne kadar survivor da yarışmış finale kalmış veya şampiyon olan isimlerin yanı sıra survivora damga vuran isimler yer almaktadır. 

Survivor All Star yarışmacıları arasında Pascal Nouma, Duygu Çetinkaya, Turabi Çamkıran, Fulya Keskin, Anıl Tetik, Seda Aktuğlu, Ece Begüm Yücetan, Almeda Abazi, Özlem Çalın, Bozok Gören, Hilmi Cem, Taner Özdeş gibi başarılı ve tanınmış isimler yer almaktadır.

Sitemizde survivor all star yarışması ile ilgili tüm haberleri ve her hafta eleme günleri ve oyunlar hakkında her türlü bilgiyi bulabilirsiniz. İzleyicilerin merak ettiği bilgiler arasında ise Ece Begüm Yücetan hakkındaki bilgiler merak edilmektedir. 
Ece Begüm Yücetan kimdir, Ece Begüm Yücetan biyografi, survivor ece begüm kimdir, survivor begüm kaç yaşında gibi bir çok soru merak edilmektedir. Ece Begüm Yücetan biyografi bilgileri yazımızın devamındadır.

Ece Begüm Yücetan Kimdir 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Survivor All star yarışmacıları arasında olan Ece Begüm Yücetan, daha önce 2012 yılında survivor ünlüler gönüllüler yarışmasında yarışmıştır. Bu yarışmada başarılı bir performans sergileyen güzel yarışmacı şimdi survivor en iyilerinin yarıştığı survivor all star da yer almaktadır. 

Survivor Begüm Yücetan, 27 Ağustos 1988 tarihinde İzmir’de doğmuştur. İlk okulu Özel Türk Kolejinde okuyan Begüm, lise hayatını Karşıyaka Lise'sinde tamamladı. Yüksek öğrenimini ise İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Türkçe İngilizce Mütercim Tercümanlık olarak devam ettirdikten 2 yıl sonra ayrılmak zorunda kaldı. Daha sonra Açıköğretim Fakültesinde Medya İletişimi okudu, aynı zamanda modellik yapmaktadır. 

2004 yılından beri de modellik yapmaktadır. Ortaokuldayken basketbol ve voleybolla ilgilenen Begüm kısa bir süre tenisle de ilgilenmiştir. Daha sonra ise ritmik jimnastiğe ilgi duymuştur. 1,80 boyunda ve 52 kilo olan Ece Begüm Yücetan, 2009 yılında Miss Turkey yarışmasında finalistlerden biri oldu. 2009 yılında Kıbrıs'ta yapılan Barış Güzeli Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etti ve ikincilik kazandı. 2010 yılında şarkıcı Hande Yener’in “Bodrum” adlı son klibinde rol aldı.

Survivor Begüm Yücetan Resimleri



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder