3 Şubat 2015 Salı

ACİL SERVİS MERT (MUSAB EKİCİ) KİMDİR - MUSAB EKİCİ KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

musab ekici, musab ekici biyografi, musab ekici kimdir, musab ekici acil servis dizisindeki rolü, acil servis dizisindeki mert, acil servis mert karakteri, acil servis mert hakkında bilgi, acil servis mert gerçek adı ne, acil servis dizisi mert kimdir, acil servis mert kim, mert acil servis dizisi, acil servis mert resimler, musab ekici resimleri, acil servis mert kaç yaşında,

ACİL SERVİS MERT KİMDİR

Show Tv nin yeni başlayan dizisi Acil Servis oldukça il görerek izlenmiştir. İzleyici tarafından olumlu tepkiler alan Acil servis dizisi hakkındaki bilgileri vermeye devam ediyoruz.

Acil Servis dizi oyuncuları arasında Serhat Teoman, Nur Erkul, Funda İlhan, Funda Şirinkal, Suzan Aksoy, Elçin Aktaş, Seda Akman, Serkan Öztürk, Tamer Tıraşlıoğlu, Musab Ekici, Gökhan Soylu gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Acil Servis dizisinde canlandırdıkları doktor ve hemşire karakterleri ile dizi oyuncuları acil sevise gelen insanların hayatlarını kurtarmaya çalışacaklar.


Acil Servis dizisi daha önce yayınlanan Doktorlar dizisi benzeri olacaktır. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusu ile oldukça sevilen Acil Servis dizisi yurt dışında yayınlanan ve reyting rekorlari kıran ER isimli dizinin Türkiye uyarlamasıdır.


Sizlere bu yazımızda Acil Servis oyuncu kadrosunda bulanan ve hem yakışıklılığı hemde oyunculuğu ile dikkatleri toplayan oyuncu Musab Ekici hakkında bilgileri paylaşacağız. Musab Ekici Acil Servis dizisinde Mert karakterini canlandırmaktadır. Yakışıklı ve başarılı oyuncu Musab Ekici hayatı hakkında merak edilenleri ve Musab Ekici Biyografi bilgileri yazımızın devamındadır.

Acil Servis Dizisi Mert Karakteri Kimdir?

Musab Ekici Kimdir

Acil Servis dizisinde Mert karakterini canlandıran genç ve yakışıklı oyuncu Musab Ekici, daha önce hiç bir dizde rol almamıştır. İlk Acil Servis dizisi ile ekranlarda olacak olan Musab Ekici bu güne kadar sayısız tiyatro oyunlarında yer almıştır.

Musab Ekici 1992 yılında Elazığ da doğmuştur. Daha önce hiç bir dizide rol almayan Yakışıklı oyuncu bu zamana kadar tiyatro oyunlarında rol almıştır.

2014 yılında İstanbul Devlet Konservatarından mezun olan 23 yaşındaki istekli oyuncu 6 yıldır tiyatroyla uğraşmaktadır. Sadri Alışık Sinema TV ödülleri Erkek Oyuncu Jüri Özel Ödülüne layık görülmüştür. Elazığ doğumlu olan genç ve yakışıklı oyuncu Musab Ekici tiyatroyu çok sevdiğini belirtmektedir.

Musab Ekici ilk dizisi olan Acil Servis dizisinde Mert karakterini canlandırarak izleyici karşısında olmaktadır. Yakışıklı oyuncunun resimleri aşağıdadır.

Musab Ekici Rol Aldığı Tiyatro Oyunları
2014 Soytarılar / Sahne Hal
2012 – 2013 Barselo / İkinci Kat
2012 Yola Çıktığım Gün Sakin Serin Bir Sabahtı / Galata Perform

Aldığı Ödül
Sadri Alışık Sinema TV ödülleri Erkek Oyuncu Jüri Özel Ödülü / Barselo / İkinci Kat 

Musab Ekici Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder