8 Şubat 2015 Pazar

PARAMPARÇA CANSU (LEYLA TANLAR) KİMDİR - LEYLA TANLAR KİMDİR BİYOGRAFİ KAÇ YAŞINDA VE RESİMLERİ

leyla tanlar, leyla tanlar kimdir, leyla tanlar biyografi, leyla tanlar kaç yaşında boyu kilosu kaç, paramparça cansu, paramparça cansu kimdir, paramparça cansu karakteri kimdir, paramparça dizisi cansu karakteri hakkında bilgi, paramparça cansu gerçek adı ne kaç yaşında, paramparçadaki cansunun resimleri oynadığı diziler, leyla tanlar resimleri fotoğrafları, paramparca cansu

PARAMPARÇA CANSU KİMDİR

Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya gibi iki başarılı ismin yer aldığı Paramparça dizisi hakkındaki bilgileri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Sevilen iki oyuncunun Cihan ve Gülseren karakterlerini canlandırdığı paramparça dizisi her hafta en çok izlenen dizilerden biri olmaya devam ediyor.

Pazartesi akşamları Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Paramparça dizi oyuncuları arasında Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Alina Boz, Leyla Tanlar, Nursel Köse, Cemal Hünal, Burak Tozkoparan, Güneş Emir, Ebru Özkan, Aslıhan Kapanşahin gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

Paramparça dizisi, oyuncu kadrosunun yanı sıra konusu ile de oldukça beğenilmektedir. Farkında olmadan birbirlerinin çocuklarını büyütmüş olan Cihan ve Gülseren, yıllar sonra bu gerçeği öğrenmeleri ile birlikte gelişen olayları anlatan dizide oyuncularda oldukça sevilmektedir.

Paramparça oyuncuları arasında olan ve en çok aranan merak edilen isimlerden bir tanesi de Leyla Tanlar isimli oyuncudur. Leyla Tanlar paramparça dizisinde cansu karakterini canlandırmaktadır. Yazımızın devamında leyla tanlar hayatı ile ilgili bilgilerin yanısıra, paramparça cansu kimdir, kaç yaşında, gerçek adı nedir ve Leyla Tanlar kimdir, leyla tanlar biyografi bilgileri ile oyuncunun boyu kaç, kilosu kaç, kaç yaşında gibi bilgileri bulabilirsiniz.

PARAMPARÇA DİZİ OYUNCULARI>>>

Paramparça Dizisi Cansu Karakterini Canlandıran Kim?

Leyla Tanlar Kimdir 

Paramparça dizisinde Cansu karakterini canlandıran Leyla Tanlar, 13 Aralık 1997 yılında İstanbul da doğmuştur. İlk ve ortaokulu eğitimini Özel Şişli Terakki Okullarında tamamlayan güzel oyuncu şu anda İtalyan Lisesi 3. sınıf öğrencisidir. Leyla Tanlar daha anaokulundayken Küçük Deniz Kızı isimli tiyatro oyununda başrolü oynamış ve oyun Koç Üniversitesi'nin kültür merkezinde sahnelenmiştir. Sahneye ilk olarak bu şekilde adım attım Leyla Tanlar'ın tiyatro sevgisi orada kıvılcımlanmıştır. 

İlkokula başladıktan sonra liseye kadar tiyatro kulüplerine katılmaya devam eden başarılı oyuncu, Liseye başlayınca artık oyunculuk için daha ciddi adımlar atması gerektiğini farketmiş, Vahide Perçin ve Altan Gördüm'ün okulu olan Akademi 35buçuk'tan mezun olmuştur.

Buradan mezun olduktan kısa bir süre sonra Paramparça dizisi seçmelerine katılan Leyla Tanlar, seçmelerde başarılı olmuş ve Cansu karakterini canlandırmaya başlamıştır. İlk olarak Paramparça dizisi ile oyunculuk hayatına başlayan Leyla Tanlar izleyicinin beğenisi kazanmış ve sevilen bir oyuncu olmuştur. 

Leyla Tanlar Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder