17 Şubat 2015 Salı

KARA PARA AŞK NİLÜFER (BESTEMSU ÖZDEMİR) KİMDİR - BESTEMSU ÖZDEMİR KİMDİR BİYOGRAFİ KAÇ YAŞINDA

bestemsu özdemir kimdir, bestemsu özdemir biyografi, bestemsu özdemir kaç yaşında, bestemsu özdemir boyu kilosu kaç, bestemsu özdemir resimleri, bestemsu özdemir hayatı rol aldığı diziler, kara para aşk nilüfer, kara para aşk nilüfer kimdir, kara para aşk nilüfer karakteri, kara para aşktaki nilüferin yaşı boyu kilosu kaç resimleri, 

KARA PARA AŞK NİLÜFER KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir.
Başrollerinde Engin Akyürek ve güzel oyuncu Tuba Büyüstün'ün yer aldığı Kara Para Aşk dizisi ile ilgili bilgileri vermeye ve dizinin sevilen oyuncularını sizlere tanıtmaya ve biyografi bilgilerini sunmaya devam ediyoruz. İlerleyen günlerde tüm dizi oyuncuları hakkında bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz. Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olan Kara Para Aşk dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekranlara gelirken izleyiciyi soluksuz ekrana kilitlemeyi başarıyor. Kara Para Aşk dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile beğenilmektedir. 

Kara Para Aşk dizi oyuncuları arasında Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün, Nebahat Çehre, Erkan Can, Aytaç Arman, Bestemsu Özdemir, Emre Kızılırmak, Burak Tamdoğan, Hazal Türesan, İlkin Tüfekçi, Tansu Taşanlar, Damla Colbay, Öykü Karayel, Deniz Barut ve Saygın Soysal gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır.

Kara Para Aşk dizi oyuncu kadrosunda olan ve dizide güzelliği ile dikkat çeken isim olan Bestemsu Özdemir, dizide en çok aranan isimlerdendir. Kara Para Aşk dizisinde Nilüfer karakteri ile izleyici karşısında olan Bestemsu Özdemir hakkında merak edilen bir çok konuyu ve Bestemsu Özdemir biyografi bilgilerini sizler için derledik.


Kara Para Aşk Dizisi Nilüfer Karakteri Kimdir?

Bestemsu Özdemir Kimdir 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir.
Kara Para Aşk dizisinde Nilüfer karakterini canlandıran Bestemsu Özdemir 1992 yılında İstanbul'da doğmuştur. Güzel ve başarılı oyuncu Bestemsu Özdemir Özel Saint Benoit Fransız Lisesi'nden mezun olmuştur. Güzel oyuncu şimdi ise İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarım bölümünde okumaktadır. Mısırlı sanatçı olan Mohamed Hamaki'nin klibinde de oynayan güzel oyuncu bu klip sayesinde de Arapların yeni gözdesi olmayı başarmıştır.

Oyunculukta farklı bir tarz yaratmayı hedefleyen genç ve yetenekli oyuncu, Kara Para Aşk dizisinde başarısını sergilemektedir. Nilüfer Denizer karakterinin özelliklerini başarılı bir şekilde yansıtan oyuncu, dizide neşeli, eğlenceli bir genç kızdır. Daha önce Araf zamanı, İstanbul Hatırası ve Sakarya Fırat dizilerinde rol alan oyuncu şu an ATV kanalında devam eden Kara Para Aşk dizisinde Denizer ailesinin küçük kızını canlandırmaktadır. 

Kariyerine oyuncu olarak devam eden Bestemsu Özdemir moda tasarımı konusunda bu yönde aldığı eğitimle ilgi göstermektedir. Güzelliği ve oyunculuğuyla dikkat çeken genç oyuncu, dizide üstlendiği karakteri başarılı bir şekilde canlandırmaktadır. Senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla oldukça beğenilen Kara Para Aşk dizisinde aldığı rol ile kariyerine devam etmektedir.

Bestemsu Özdemir Resimleri


  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder