23 Şubat 2015 Pazartesi

SURVİVOR ALL STAR SAHRA KİMDİR - SURVİVOR SAHRA IŞIK KİMDİR KAÇ YAŞINDA RESİMLERİ

sahra ışık kimdir, sahra ışık biyografi, sahra ışık kaç yaşında, sahra ışık boyu kilosu, sahra ışık resimleri, sahra ışık hakkında bilgi, sahra ışık hayatı, sahra ışık survivor, survivor sahra kimdir, survivor sahra kaç yaşında, survivor sahra resimleri, survivordaki sahra kim, sörvayvır sahra kimdir, sorvayvır sahra, survayvır sahra ışık, survivor sahra kaç yaşında boyu kaç

SURVİVOR ALL STAR SAHRA KİMDİR
Survivor All Star, bu güne kadar survivorun en iyilerinin yarıştığı All Star da yarışan isimlerden bir tanesi de Sahra Işık isimli yarışmacıdır. Yayınlandığı dönemlerde en çok izlenen ve beğenilen yarışma programlarının başında olan Survivor ilk bölümüyle ekranlara gelerek izleyici ile buluştu. Her sezon farklı isimlerin yer aldığı survivor da, bu sezon hepimizin tanıdığı isimler yer almaktadır. Survivor all star ünlüler gönüllüler hakkındaki tüm bilgileri sizlere aktarmaya devam ediyoruz.

Survivor All Star da bu güne kadarki en iyi survivor yarışmacılarının yarışması ayrıca dikkat çekmektedir. Bu güne kadar survivorda yarışan, şampiyon yada finalist olan isimlerin yanı sıra survivora damga vurmuş isimlerde yer almaktadır. Daha önceki yazılarımızda survivor all star yarışmacılarını sizlere tanıtmıştık. Bu yazımızda ise survivor all star gönüllüler takımında yer alan Sahra Işık hakkında bilgiler vereceğiz. 

Sevilen yarışma survivor all star da yine gruplar ünlüler ve gönüllüler olarak ayrıldılar. Dominik Cumhuriyetinde gerçekleştirilen survivor da yine heyecan dolu bölümler bizleri beklemektedir. Sitemizde survivor all star ünlüler gönüllüler yarışması ile ilgili her hafta yaşanan olaylar, survivor eleme günleri ve kimlerin elendiği gibi tüm bilgilere güncel olarak sitemizden ulaşabilirsiniz.


Sahra Işık Kimdir 
Survivor All Star Ünlüler Gönüllüler yarışmasında olan Sahra Işık, 2014 survivor ünlüler gönüllüler yarışmasından tanıdığımız isimdir. Survivor gönüllüler takımında yarışan Sahra bu sezonda yine gönüllüler takımında yer almaktadır. 

Survivor All Star iddialı yarışmacıları arasında olan Sahra Işık, 31 Aralık 1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Selanik göçmeni, sporcu bir aileden gelmektedir. İstanbul Haliç Üniversitesi Spor Akademisi mezunudur. Milli takım seviyesine kadar yükselmiş başarılı bir voleybolcudur. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Es voleybol takımlarında voleybol oynamıştır. Aynı zamanda sunucu, spiker, model ve tenis antrenörüdür. 

Sporun çeşitli alanlarında antrenörlük sertifikalarına sahiptir. Yaz tatillerini geçirdiği mekanlarda voleybol oynarken plaj voleyboluna merak salmış. 2013 yılı “Miss Model Of Turkey” Türkiye 3.südür. 2013 yılında yapılan dünya Malezya'da yapılan güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiştir.

Sahra Işık Resimleri




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder