19 Mart 2015 Perşembe

UEFA AVRUPA LİGİ ÇEYREK FİNALE ÇIKAN TAKIMLAR KİMLER - ÇEYREK FİNALE HANGİ TAKIMLAR ÇIKTI

çeyrek finale kimler çıktı, çeyrek finale kalan takımlar kimler, kimler çeyrek final oynayacak, club brugge çeyrek finalde kimle eşleşecek, uefa avrupa ligi çeyrek finale çıkan takımlar, çeyrek finalistler, UEFA çeyrek fina takımları hangileri,

UEFA AVRUPA LİGİ ÇEYREK FİNAL

UEFA Avrupa Ligi 3. tur maçları bugün yani 19 Mart Perşembe akşamı tamamlandı. UEFA temsilcimiz Beşiktaş 19 Martta Atatürk Olimpiyat Statında karşılaştığı Club Brugge rövanş maçını kaybederek elendi.

İlk maçta da 2-1 yenilen Beşiktaş 19 Martta oynanan rövanş maçında ise 3-1 yenilerek Avrupa ligine veda etti. Club Brugge nin üstünlüğü ile biten zorlu maçta adını çeyrek finale yazdıran takım ise Club Brugge oldu. 

47. dk da attığımız gölün ardından kalemizde 3 gol gördük. UEFA Avrupa Ligi Playy Of rövanş maçlarının tamamlanmasının ardından merak edilen ve çeyrek finale kalan takımlar belli oldu. Çeyrek finale çıkan takımların isimleri yazımızın devamındadır. 

19 Mart Perşembe akşamı oynanan rövanş maçlarının bitimi sonrasında çeyrek finale çıkan takımlar şunlardır; 

ÇEYREK FİNALE ÇIKAN TAKIMLAR 

Napoli 
Fiorentina 
Dynamo Kiev 
Wolfsburg 
Club Brugge 
Sevilla 
Zenit 
Petersbur


Beşiktaş Club Brugge Maçı Kaç Kaç Bitti?

19 Mart Perşembe akşamı oynanan Beşiktaş Club Brugge maçının ilk yarısı berabere biterken ikinci yarıda ise 4 gol atıldı. Maçta atılan goller ve dk bilgileri şu şekildedir. 

47.dakika Motta 
61.dakika de Sutter 
80.dakika Bolingoli-Mbombo 
90.dakika Bolingoli-Mbombo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder