2 Mart 2015 Pazartesi

SURVİVOR ALL STAR GÖNÜLLÜLER SMS SONUÇLARI - SURVİVOR 3 MART SMS SONUÇLARI

survivor oylama sonucu, survivor all star sms sonuçları, survivor en çok oyu kim aldı, survivor gönüllülerden en çok oyu alan isim kim oldu, survivor gönüllüler sms sonuçları, survivor esemes sonuçları, survivor gönüllülerden kim birinci oldu, gönüllüler takımı oylama sonucu, bu hafta en çok oyu alan kim oldu, sörvayvır en çok sms alan isim, sorvayvır oylama sonuclari,

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER SMS SONUÇLARI
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Survivor All Star ile ilgili tüm bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. İkinci haftasına giren en iyi survivor yarışmacıların yarıştığı Survivor All Star ilk elemesini yaparak bir yarışmacıyı adadan gönderecekler. Adadan elenecek ilk yarışmacı Gönüller takımından olacaktır.

Ekranların en çok izlenen ve sevilen yarışması Survivor All Star yeni bölümleri ile bu hafta yine ekranlarda oldu. Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanan survivor all star yarışmasında, cumartesi akşamı ödül oyunu oynandı. Pazar akşamı ise Ünlüler Gönüllüler arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. 

Survivor All Star yarışmasının ilk elemesi bu hafta yani 2 Mart Pazartesi akşamı yapılacak. En iyilerin yarıştığı survivor all starda adadan ilk gidecek isim bu akşam belli olacak. Bilindiği gibi Survivor All Star yarışmasında dokunulmazlık oyununu ünlüler kazandı ve gönüllüler ise ada konseyine gittiler. 

Eleme için ilk ada konseyini gerçekleştiren Gönüllüler oylama ile bir kişiyi seçtiler. Gönüllüler takımının ada konseyinde oylama sonucunda en çok ismi çıkan kişi Duygu Çetinkaya oldu. Yani Duygu survivor all star yarışmasında eleme için seçilen ilk kişi oldu. Duygunun karşısına bir isim daha çıkacak ve elenen isim bu iki kişi arasından olacak.

Survivor All Star Gönüllüler SMS Sıralaması

Survivor All Star da 2 Mart Pazartesi günü Gönüllüler takımı arasında en çok SMS i alan kişi TURABİ oldu. Sıralama ise aşağıdaki gibidir.

Gönüllüler SMS Sıralaması
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir

01. TURABİ
02. HİLMİCEM
03. DUYGU
04. SAHRA
05. TANER
06. SEDA
07. HASAN
08. ÖZLEM
09. BEGÜM
10. NADYA
11. BOZOK


Oylama sonucu Duygu'nun seçilmesi ile eleme için bir isim daha belirlenecek Duygu'nun karşısına çıkacak ismi ise gönüllüler takımı için yapılan SMS sonuçlarına göre, birinci seçilen kişi seçecek. SMS oylamasına göre birinci seçilen kişi takımdan bir kişinin ismini söyleyecek ve eleme Duygu ile sms birincisinin söylediği isim arasında olacak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder