13 Mart 2015 Cuma

KARAGÜL BARAN (MERT YAZICIOĞLU) KİMDİR - MERT YAZICIOĞLU KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

karagül baran kimdir, karagülün baranı, karagül baran kaç yaşında, karagül baranın gerçek adı nedir, karagül baran hakkında bilgi, karagüldeki baran gerçekte kim, karagül baran resimleri, karagül baranın sevgilisi kim, mert yazıcıoğlu kimdir, mert yazıcıoğlu kaç yaşında, mert yazıcıoğlu biyografi, mert yazıcıoğlu hayatı, mert yazıcıoğlu resimleri, karagül oyuncuları, karagül oyuncuları baran

KARAGÜL BARAN KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Fox Tv'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Karagül dizisi yepyeni ve heyecan dolu bölümleri ile devam etmektedir. Geniş hayran kitlesine sahip olan Karagül dizisi gerek oyuncu kadrosu gerekse konusu ile oldukça sevilmektedir. Bilindiği gibi Karagül dizisi Cuma akşamları Fox TV de yayınlanmaktadır. Her hafta reyting rekorları kıran karagül dizisi izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatmaya devam etmektedir.

Karagül dizi oyuncuları arasında Şerife Sezer, Hilal Altınbilek, Mert Yazıcıoğlu, Ayça Ayşin Turan, Özlem Conker, Ece Uslu, Ebru Ojen Şahin, Mesut Akusta, İlayda Çevik, Burak Çelik, Sevda Erginci, Sebahat Kumaş gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. Karagül dizisi Halfeti'nin zengin ailesi olan şanverdi ailesinin yaşadıklarını ve aile içi yaşananları anlatmaktadır. Karagül oyuncuları arasında olan ve en çok sevilen oyunculardan biri olan Mert Yazıcıoğlu dizinin en çok aranan isimlerindendir.

Karagül dizisinde Mert Yazıcıoğlu, Baran Şanverdi karakterini canlandırmaktadır. Google arama motorlarında en çok yapılan aramaların başında gelen Mert Yazıcıoğlu hakkında bilgi, karagül baran kimdir, kaç yaşındadır ve Mert Yazıcıoğlu kimdir boyu kilosu kaç gibi aramalar yapılmaktadır. 

Sizlere bu yazımızda Karagül dizisinde Baran Şanverdi karakterini canlandıran Mert Yazıcıoğlu hakkında merak edilenleri ve Mert Yazıcıoğlu biyografi bilgilerini paylaşacağız.

Karagül Dizisi Baran Karakterini Canlandıran Kimdir?

Mert Yazıcıoğlu Kimdir
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Karagül dizisinde Baran karakterini canlandıran Mert Yazıcıoğlu, 10 Mayıs 1993 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. İki kardeş olan Mert yazıcıoğlu'nın bir abisi vardır. Liseden mezun olduktan sonra İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme fakültesinde öğrenimine devam etmektedir. 2. sınıfta okulu dondurmak zorunda kaldı. 

Bir arkadaşının oynadığı dizi setine gittiğinde içine sahne ateşi düştü ve önce Sumru Onat’ın sahibi olduğu Cast 33’le ve sonra da Ümit Çırak'la tanıştı, ondan 3 Mota Eğitim atölyesinde oyunculuk dersleri almaya başladı. Birkaç deneme çekimlerinden sonra “Dedemin İnsanları” sinema filminde ve “Kayıp Şehir” dizisinde konuk olarak gözüktü. 2013 yılında Fox TV’de yayınlanmaya başlayan ve başrollerinde Ece Uslu, Mesut Akusta, Şerif Sezer'in olduğu “Karagül” adlı dizide Baran karakterini canlandırmaktadır. 

Mert Yazıcıoğlu Filmleri ve Dizileri : 

2013 - Karagül (TV Dizisi) 
2012 - Kayıp Şehir (TV Dizisi)-(konuk oyuncu) 
2011 - Dedemin İnsanları (Sinema Film)- (konuk oyuncu)

Mert Yazıcıoğlu Resimleri



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder